Følg os

Europa-Kommissionen

Præsident Barroso er vært for mødet med repræsentanter for filosofiske og ikke-konfessionelle organisationer

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Europa-Kommissionen-Presi-001Europa-Kommissionens formand José Manuel Barroso er vært et 9. møde med omkring 20 repræsentanter fra filosofiske og konfessionsløse organisationer den 5. november i Kommissionens hovedkvarter i Bruxelles.

Dette møde på højt niveau, der finder sted i forbindelse med Det Europæiske Borgerår 2013, blev kaldt under mottoet "At sætte borgerne i centrum af det europæiske projekt i tider med forandring". Det Europæiske Råds formand Herman Van Rompuy og Europa-Parlamentets næstformand László Surján vil i fællesskab lede mødet.

For mere information om Europa-Kommissionens dialog med filosofiske og ikke-konfessionelle organisationer og kirker, religiøse samfund, Klik her. Oplysninger om det europæiske borgerår 2013 er tilgængelig her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending