Følg os

Demokrati

Fælles erklæring fra EU's højtstående repræsentant Catherine Ashton og kommissær Štefan Füle om resultaterne af Georgiens præsidentvalg

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

A6EC436F-ADAD-481D-A7B5-DDB8FEA1CB2A_mw1024_n_sNæstformand for Kommissionen Unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik Catherine Ashton og Udvidelse og naboskabspolitik og Kommissær Štefan Füle, har fremsat følgende erklæring:

"Vi lykønsker den valgte præsident Giorgi Margvelashvili med hans sejr ved søndagens valg til Georgiens nye præsident. Desuden lykønsker vi det georgiske folk med denne demonstration af deres lands stærke demokratiske akkreditiver. Vi glæder os over den foreløbige rapport fra OSCE/ODIHR-ledede International valgobservationsmission.

"Vi opfordrer den valgte præsident Margvelashvili til at arbejde sammen med premierministeren og regeringen, med parlamentet, herunder oppositionspartier, og med civilsamfundet, i en inklusiv og flerpartisk ånd med henblik på at videreføre Georgiens ambitiøse program for reformer og institutioner. bygning.

"På tærsklen til topmødet om det østlige partnerskab i Vilnius, som vil markere et væsentligt skridt fremad i forholdet mellem EU og Georgien, ser vi frem til et fortsat tæt samarbejde med Georgien om vores ambitiøse gensidige dagsorden for politisk forening og økonomisk integration."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending