Følg os

Europa-Kommissionen

Eurovision spiller hovedregningen på showet 'Cyprus Unplugged'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

vissi5Eurovision-stjernerne Anna Vissi (billedet), Constantinos Christoforou og Despina Olympiou deltager i en 'Cyprus Unplugged' fordelskoncert i Palais des Beaux Arts (Bozar) i Bruxelles den 9. november. Alle indtægter fra arrangementet, arrangeret under protektion af EU-kommissær Androulla Vassiliou, går til velgørenhedsorganisationer på øen, der støtter udsatte børn og familier.

"Den sociale dimension af den økonomiske krise har været hård på mange af vores borgere. Bag statistikkerne om arbejdsløshed og velfærd er der millioner af personlige historier om smerte, som ofte skjules. Jeg er meget taknemmelig over for kunstnerne, der har aftalt at udføre uden betaling. De indsamlede penge vil forbedre sårbare børns og familiers liv på Cypern. Samtidig vil de sende en klar besked overalt om behovet for mere solidaritet, forståelse og støtte, "sagde kommissær Vassiliou.

Musikerne udfører en 'unplugged' (akustisk) koncert ledsaget af guitar, klaver og bouzouki. Arrangementet indeholder også cypriotisk poesi.

reklame

Kommissær Vassiliou, der inviterer medkommissærer til at støtte initiativet, åbner koncerten.

"Vores politiske foranstaltninger som reaktion på krisen skal ledsages af et svar fra samfundet selv. Dette skal komme fra organiserede grupper, frivillige, kirken og andre - men mest fra borgerne selv. Jeg håber, at mange mennesker kommer og vise deres støtte, ”tilføjede hun.

Billetter til koncerten, prissat € 30, er tilgængelige i Bruxelles fra Bozar-kontoret, 23 rue Ravenstein, samt Périple, 115 rue Froissart, Kafenio, Rue Stévin 134 og Attica, 49-51 Rue des Treves. De er også tilgængelige via e-mail fra [e-mail beskyttet] og [e-mail beskyttet]. Siddepladser er ikke forbeholdt.

reklame

Følgende velgørenhedsorganisationer drager fordel af koncerten:

  • Alkionides-velgørenhed - støtte familier i nød
  • Social velfærdstjenester - pigerhostel
  • Foreningen til forebyggelse og håndtering af vold i familien

Baggrund

Anna Vissi, oprindeligt fra Larnaca, er en musiklegende i den græsktalende verden med en karriere, der strækker sig over fire årtier. Hun har deltaget i Eurovision Song Contest tre gange og repræsenteret Grækenland i 1980 (Autostop), Cypern i 1982 (Mono I Agap - Only Love) og Grækenland igen i 2006 (Everything). Hun har opnået stor salgssucces med albums som Fotia (1989 og Kravgi (2000).

Limassol-fødte Despina Olympiou repræsenterede Cypern i Eurovision Song Contest 2013 i Malmø, Sverige, med sangen An me thimasai. Hendes gennembrudsalbum Vale Mousiki fra 2003, indspillet med Michalis Hatzigiannis, blev platin (mere end 300 salg) på Cypern og Grækenland. Hun fortsatte med at opnå yderligere succes med Pes to Dinata (000) og Mia stigma (2008). I 2010 scorede Despina endnu et hit med Den s 'afino apo ta matia mou, en duet med den græske hiphop-kunstner Stereo Mike.

Constantinos Christoforou, også fra Limassol, har også optrådt på Eurovision tre gange, og repræsenterede Cypern i 1996 med sangen Mono Yia Mas, i 2002 med Gimme og i 2005 med Ela Ela. Han skrev Erimi Poli for Anna Vissi, som toppede de cypriotiske diagrammer i 2003.

Europa-Kommissionen

7 mia.EUR til vigtige infrastrukturprojekter: Manglende forbindelser og grøn transport

Udgivet

on

En indkaldelse af forslag, der blev lanceret under programmet Connecting Europe Facility (CEF) for Transport, stiller 7 mia. Euro til rådighed for europæiske transportinfrastrukturprojekter. Størstedelen af ​​de projekter, der finansieres under denne indkaldelse, vil bidrage til at øge bæredygtigheden af ​​vores overordnede transportnetværk og bringe EU på rette spor til at opfylde European Green Deal -målet om at reducere transportemissioner med 90% inden 2050.

Transportkommissær Adina Vălean sagde: “Vi øger de midler, der er til rådighed til implementering af infrastruktur til alternative brændstoffer, massivt til 1.5 mia. Euro. For første gang støtter vi også projekter, så vores transeuropæiske transportnet er egnede til civilt forsvar med dobbelt anvendelse og forbedrer militær mobilitet i hele EU. Projekter finansieret under gårsdagens indkaldelse vil bidrage til skabelsen af ​​et effektivt og sammenkoblet multimodalt transportsystem for både passagerer og gods og udvikling af infrastruktur til understøttelse af mere bæredygtige mobilitetsvalg. ”

EU har brug for et effektivt og sammenkoblet multimodalt transportsystem til både passagerer og gods. Dette skal omfatte et overkommeligt højhastighedsbanenet, rigelig genopladnings- og tankningsinfrastruktur til nulemissionskøretøjer og øget automatisering for større effektivitet og sikkerhed. Yderligere information er tilgængelig online.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

REACT-EU: 4.7 mia. Euro til støtte for job, færdigheder og de fattigste mennesker i Italien

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 4.7 mia.EUR til Italien under REACT-EU for at tilskynde landets reaktion på coronakrisen og bidrage til en bæredygtig socioøkonomisk genopretningæh. Den nye finansiering er resultatet af ændringen af ​​to operationelle programmer for Den Europæiske Socialfond (ESF) og Fonden for europæisk bistand til de dårligst stillede (FEAD). Det italienske nationale ESF -program 'Aktiv beskæftigelsespolitik' modtager 4.5 mia. EUR til støtte for beskæftigelse i de områder, der er mest berørt af pandemien.

De ekstra midler vil øge ansættelsen af ​​unge og kvinder, give arbejdere mulighed for at deltage i uddannelse og støtte skræddersyede tjenester til jobsøgende. Derudover vil de hjælpe med at beskytte job i små virksomheder i regionerne Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria, Sicilien og Sardinien.

Kommissær for beskæftigelse og sociale rettigheder Nicolas Schmit sagde: ”Den Europæiske Union hjælper fortsat sine borgere med at overvinde COVID-19-krisen. Den nye finansiering til Italien vil bidrage til at skabe arbejdspladser, især for unge og kvinder, i de regioner, der har størst behov. Investeringer i færdigheder er en anden prioritet og er afgørende for at mestre de økologiske og digitale overgange. Vi lægger også særlig vægt på de mest sårbare mennesker i Italien ved at styrke finansieringen af ​​fødevarehjælp. "

reklame

Kommissær for samhørighed og reform Elisa Ferreira (afbilledet) sagde: “Regioner er kernen i Europas genopretning efter pandemien. Jeg er glad for, at medlemsstaterne bruger Unionens nødhjælp til at tackle pandemien og iværksætte en bæredygtig og inklusiv genopretning på lang sigt. Finansiering fra REACT-EU vil hjælpe italienere i de hårdest ramte regioner med at komme sig efter krisen og skabe grundlaget for en moderne, fremadrettet økonomi. Som en del af NextGenerationEU yder REACT-EU yderligere finansiering på 50.6 mia. Euro (til løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022 for at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, små og mellemstore virksomheder og lavindkomstfamilier. "

reklame
Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending