Følg os

Europa-Parlamentet

European Youth Forum lancerer europæisk valgkampagne, der opfordrer MEP-kandidater til at give et 'løfte om ungdom'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EU_flag_blæserDen 15. oktober lancerede European Youth Forum sin europæiske valgkampagne med en paneldebat om "Youth and the European Elections" afholdt i Europa-Parlamentet. Debatten bød på bidrag fra højtstående MEP'er såsom Doris Pack MEP, formand for Europa-Parlamentets Kultur- og Uddannelsesudvalg og European Movement International Præsident Jo Leinen. Forummets valgkampagne er baseret på 'Pledges to Youth', som MEP-kandidater opfordres til at underskrive.

Paneldebatten fremhævede områder som f.eks unges holdninger til Europa og hvad EU kan gøre for at investere i unge og besejre arbejdsløsheden. Ungdomsforums kampagne med titlen 'LoveYouthFuture' fremhæver løsninger for Europa på mange af disse områder.

Formand for ungdomsforum, Peter Matjašič, sagde: "LoveYouthFuture-løfterne viser, hvordan EU kan engagere sig med unge gennem for eksempel flere unges rettigheder, beskyttelse af unge, kvalitetsuddannelse og en mere ambitiøs ungdomsgaranti. Vi opfordrer alle MEP-kandidater og partier til at give deres løfte til ungdommen”.

MEP-kandidater kan underskrive løfterne online på www.loveyuthfuture.eu. Kandidater, der forpligter sig til et flertal af løfterne, vil modtage et logo 'Mit løfte til ungdom' til brug i deres kampagne.

Europæiske Ungdomsforum (YFJ) er platformen for ungdomsorganisationer i Europa. Uafhængig, demokratisk og ungdomsledet repræsenterer den 99 nationale ungdomsråd og internationale ungdomsorganisationer fra hele kontinentet. Forummet arbejder for at give unge mennesker mulighed for at deltage aktivt i samfundet for at forbedre deres eget liv ved at repræsentere og fortalere deres behov og interesser og deres organisationers behov og interesser over for de europæiske institutioner, Europarådet og FN.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending