Følg os

Europæiske Ombudsmand

Kommissær Georgieva besøger den Centralafrikanske Republik sammen med den franske udenrigsminister Fabius

DEL:

Udgivet

on

photo_verybig_116308Kommissær for internationalt samarbejde, humanitær bistand og kriseberedskab Kristalina Georgieva slutter sig til den franske udenrigsminister Laurent Fabius på et besøg i Den Centralafrikanske Republik (CAR) søndag den 13. oktober.

Dette vil være det andet besøg i CAR af kommissær Georgieva, som første gang besøgte CAR i juli 2013 sammen med FN's nødhjælpskoordinator Valerie Amos, for at vurdere den dramatiske humanitære situation. Kommissær Georgieva, minister Fabius og vicegeneralsekretær Amos var også i fællesskab værter for et ministermøde om den humanitære krise i CAR og den internationale reaktion på dette års FN's Generalforsamling den 25. september.

I CAR vil minister Fabius og kommissær Georgieva især møde overgangsmyndighederne, besøge et ernæringscenter for børn, der støttes af både Frankrig og EU, og møde repræsentanter for civilsamfundet.

For mere information, Klik her og her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending