Følg os

Støtte

Parlamentet godkender 3.7 millioner € i EU-støtte til at få italienske arbejdstagere tilbage i job

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EGF-logo EN______Parlamentet har godkendt støtte til en værdi af 3.7 mio. € fra Den Europæiske Fond for Tilpasning til Globaliseringen (EGF) til at hjælpe arbejdstagere i Italien, der mistede deres job som følge af globalisering eller den økonomiske krise, med at genoptage arbejdsmarkedet.

Nogle 1,030 arbejdere blev fyret af den avancerede bilproducent De Tomaso Automobili SpA i provinserne Torino og Livorno. Yderligere 529 arbejdere mistede deres job, da to computervirksomheder i Lombardiet, Anovo Italia SpA og Jabil CM Srl, gik under. Støtten blev godkendt med 585 stemmer for, 66 imod og 13 hverken for eller imod.

De italienske myndigheder modtager 1,164,930 euro til at hjælpe de afskedigede arbejdere i Lombardiet og yderligere 2,594,672 euro til at hjælpe dem, der tidligere var ansat i De Tomaso Automobili. Globaliseringsfonden med et årligt loft på 500 millioner euro bidrager til pakker med skræddersyede tjenester for at hjælpe afskedigede arbejdere med at finde nye job. Støtten blev godkendt med 584 stemmer for, 67 imod og 7 hverken for eller imod.

Parlamentets afgørelse skal stadig godkendes af Rådet.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending