Følg os

Støtte

Statement Internationalt samarbejde, humanitær bistand og krisestyring kommissær Kristalina Georgieva efter Sikkerhedsrådet formandserklæringen

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

photo_verybig_116308"Jeg glæder mig over De Forenede Nationers præsidenterklæring vedrørende den humanitære situation i Syrien. Det er et håbefuldt tegn på, at det internationale samfund kommer fast sammen for at øge presset på alle sider af konflikten for at give uhindret adgang til de 7 millioner syrere, der er i trængt behov. af humanitær bistand. Jeg lykønsker De Forenede Nationers Sikkerhedsråd og især Luxembourg og Australien, der sponsorerede erklæringen.

"Præsidentens erklæring er en vigtig springbræt. Det kommer to og et halvt år siden konfliktens begyndelse, og det er ikke noget øjeblik for tidligt for de klare handlinger, som det kræver at blive til virkelighed. Siden konfliktens begyndelse har Det humanitære samfund har bedt om respekt for international humanitær lov fra alle parter. Det er vigtigt at sikre beskyttelsen af ​​civile, især børn, og humanitært personale samt adgang til lægehjælp. Bureaukratiske forhindringer for levering af humanitær nødhjælp skal løftes.

"Det internationale samfund skal finde en politisk løsning på denne krise og dermed afslutte det syriske folks frygtelige lidelse."

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending