Følg os

Støtte

Statement Internationalt samarbejde, humanitær bistand og krisestyring kommissær Kristalina Georgieva efter Sikkerhedsrådet formandserklæringen

DEL:

Udgivet

on

photo_verybig_116308"Jeg glæder mig over FN's præsidenterklæring om den humanitære situation i Syrien. Det er et håbefuldt tegn på, at det internationale samfund går stærkt sammen for at øge presset på alle sider af konflikten for at give uhindret adgang til de 7 millioner syrere, der har hårdt brug for humanitær bistand. Jeg lykønsker FN's Sikkerhedsråd, og især Luxembourg og Australien, som har sponsoreret erklæringen.

"Præsidenterklæringen er et vigtigt skridt. Det er to et halvt år siden konfliktens begyndelse, og det er ikke noget øjeblik for tidligt, før de klare handlinger, den kræver, bliver til virkelighed. Siden begyndelsen af ​​konflikten har det humanitære samfund anmodet om respekt for international humanitær lov af alle parter. Det er afgørende at sikre beskyttelse af civile, især børn, og humanitært personale samt adgang til lægehjælp. Bureaukratiske hindringer for levering af humanitær nødhjælp skal løftes.

"Det internationale samfund må finde en politisk løsning på denne krise og således afslutte det syriske folks frygtelige lidelser."

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending