Følg os

Europa-Kommissionen

Højtstående repræsentant Catherine Ashton besøger Egypten

DEL:

Udgivet

on

Catherine-Ashton-SquareCatherine Ashton, Unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik/næstformand i Kommissionen, besøger Egypten fra onsdag den 2. oktober til torsdag den 3. oktober.

Under sit besøg vil den højtstående repræsentant møde midlertidig præsident Adly Mansour, premierminister Hazem El Beblawy, minister for internationalt samarbejde Ziad Bahaa El Deen, forsvarsminister general Abdel Fattah El Sisi, udenrigsminister Nabil Fahmy, samt Amre Moussa, præsident af forfatningsudvalget, Ahmed Al Tayeb, storimam fra Al Azhar, pave Tawadros II, leder af den koptisk-ortodokse kirke og ledende repræsentanter for National Salvation Front, Freedom and Justice Party, El Nour og National Alliance to Support Legitimacy og forkaste kuppet.

Billeder af besøget vil være tilgængelige på Europa via satellit.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending