Følg os

Baldricks blog

Baldrick's Blog: Her er min listige plan!

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

holde-rolige-Baldrick-s-fik-et-snedig planOm natten, da politiet flyttede mod sigøjnere, der sov uslebne i Londons Hyde Park, udførte horder af britiske berusede handlinger i Budapest gader, som ville have sikret, at der blev anbragt navne på Storbritanniens sexregister. Meget den samme berusede adfærd foregik på resorts i hele Europa. Selvom det værste, som sigøjnere i London ser ud til at have gjort ud over at ignorere en lokal vedtægt, der forbyder at sove i Hyde Park, er at have forladt kuld, er hændelsen blevet til en forårsage célèbre. Britiske berusere i hele Europa led lidt værre end tømmermænd og måske nogle tilfælde af seksuelt overførte sygdomme. Hyde Park er blot en scene i et meget bredere drama, der truer Storbritanniens ry og handel. Det begyndte med udsagn fra politikere og fortsætter med presse- og mediekommentarer, der stigmatiserer alle rumænere - Rumænien er blevet målet for national fremmedhad.

reklame

Mediehistorier, der i det mindste grænser op til tilskyndelse til racehad, er ikke gået ubemærket hen i det, der territorielt er en af ​​Europas største medlemslande. ”Gennem alle de år med undertrykkende regering, som dette land har lidt, så vi på Storbritannien som et fyrtårn for frihed, retfærdighed og retfærdighed. Nu kalder du os alle sigøjnere, og du vil ikke have os i dit land, ”siger en højtstående embedsmand fra Rumæniens retsvæsen. Han siger videre: ”Vi så altid på dig, fordi vi beundrede dine værdier. Nu ser vi et land, der stadig mener, at det kan fortælle andre, hvad de skal gøre, men det er ikke tilfældet mere. ”

Kommentarerne understreger dem fra universitetsdirektør professor Quintin McKellar, der har mærket den britiske offentlighed “fremmedhad” og sagde, at fjendtlighed mod indvandring skader økonomien. Vice-kansler ved University of Hertfordshire sagde, at udenlandske studerende blev afskrækket fra at komme til Storbritannien for at studere i større antal ved opfordringer til strammere kantsten for indvandring. ”Vi har et spørgsmål ikke kun inden for universiteter, men i hele Det Forenede Kongerige med hensyn til at have i det væsentlige en ganske fremmedhadet befolkning,” sagde han til en rektorskonference.

Bredt omtalte kommentarer om “rumænske kriminelle” - ikke kriminelle fra Rumænien spildte fra UKIP's partikonference, og skønt de blev overskygget af rapporter om kvinder, der blev kaldt sluts, blev bredt offentliggjort ikke kun af pressen, men af ​​BBC. Roma-sigøjnere som det nomadiske Romany-folk er for nylig blevet mærket, er en procent af vores 20 million plus befolkning, erklærer vores officielle i Bukarest. Officielle statistikker sætter tallet tættere på 2.5 procent, men mange er allerede flyttet til Italien og Frankrig. Europas Romantiske befolkning er en klassisk 'nation uden en stat'. Som enhver der har været i Auschwitz-Birkenau vil vide fra beskrivelserne af kvinder og børn, der skrigede, da de blev hyrdet til deres død. Romanier har lidt århundreder af forfølgelse. I 2. verdenskrig begyndte den rumænske general Ion Antonescu, der arbejdede med nazisterne, at hyrde romanier på de russiske trin. ”Han blev skudt bare to uger, før de skulle udryddes. Men for det ville der ikke være nogen romanier i dag, ”sagde min ven.

reklame

Romanier udgør en lille del af befolkningen i Ungarn, og for nylig boede den selvudnævnte konge af Romany i Tyrkiet, efter at han blev fløjet til Rumænien for akut medicinsk behandling. Hans folk er spredt over Østeuropa og er migreret  til Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og - over mange årtier - til Storbritannien. At antallet er steget skyldes, at successive regeringers manglende forudsigelse og kontrol af implikationerne af EU-medlemskab mangler.

De har været genstand for en intens debat i Europa-Parlamentet, der har forsøgt at finde en løsning. Lívia Járóka er medlem af Europa-Parlamentet, der er stolt over at være 'roma'. Hun kæmper med mange andre for at ændre den etniske forståelse af minoritetsgruppen “især fra et beskæftigelsesmæssigt synspunkt”.

Hun påpeger, at europæiske og nationale love mod forskelsbehandling ikke implementeres i nogle lande - især Frankrig, Italien og Storbritannien. Ifølge MEP'en lever kun fem procent af romaerne nomadeliv "af kulturelle grunde eller håndværk". De sigøjnere, der flyttede videre fra Hyde Park, blev af medierne beskrevet som "rumænske sigøjnere" - kontrollerede politiet alle deres pas, og i bekræftende fald fortalte politiet journalister, at de alle var rumænere? Hændelsen skete om aftenen og inden for få timer skreg aviserne, at de faktisk var rumænske sigøjnere. Da såkaldte journalister ikke har beføjelse til at se folks pas antager de enten antagelsen, eller politiet var medskyldig.

Tilbage i Rumænien klagede en mand, der talte med franske turister, over at landet “er i det engelske sprogs greb, og det er jeg ikke fortrolig med”. Han forklarede, at britiske medier og politikere afgiver vidtrækkende udsagn, der simpelthen er stødende, og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor hans land fortsætter med at "ære et sådant skum ved at bruge deres sprog".

Trinity College - Bukarest! I en anden by sagde en ung mand, der talte perfekt engelsk sammen med sin kone og unge søn: "Min mor er sygeplejerske, og hun arbejder i din nationale sundhedsvæsen. Jeg boede i Ashford i Kent i et år og ansøgte to gange om arbejdstilladelse. men blev afvist. Det var klart for mig, at jeg blev betragtet som en sigøjner og ikke ønsket. Nu vil jeg ikke gå derhen. Jeg har en grad i ingeniørvidenskab, men hvis det er sådan, de betragter os, så skal det være. "

Trinity College - Bukarest!

En anden ung mand sagde: ”Jeg har to grader, men de lader mig ikke arbejde i Storbritannien. Mine venner er kommet tilbage og siger det samme - de tror, ​​vi er sigøjnere. "

I Sulina, ved mundingen af ​​Donau-deltaet og Norwegian, der ejer den irske bar - barer og restauranter over hele landet er modelleret efter dem i Storbritannien - siger, at briternes omdømme er på et laveste niveau. ”Din nat i Budapest er ikke noget, hvad vi ser på Cypern og i Spanien. Rumænerne tror, ​​at I alle er hunde og imbeciler. ”

Som i Storbritannien har næsten hver landsby et godt vedligeholdt krigsminde. Mange har nu marmor-tilføjelser, der viser de døde i konflikter i det tidligere Jugoslavien, Irak og Afghanistan. Rumænien er en ærlig allieret Det Forenede Kongerige som medlem af NATO.Døde allierede

I et nyligt BBC-interview erklærede en rumænsk regeringsminister, at han ikke havde nogen indvendinger mod begrænsninger i adgangen til den britiske NHS-tjeneste eller sociale ydelser. ”Hvad Storbritannien gør under sine nationale magter er et anliggende for dem, så længe det gælder alle og ikke er diskriminerende over for rumænere”.

Romania har nære kulturelle forbindelser til Italien gennem sin romerske historie, pensionerende legionærer blev begavet land af kejserne.  En million rumænere  der hovedsageligt bor i Transylvania er af ungarsk etnicitet. Landet har en lille etnisk tysk befolkning såvel som tyrkisk hovedsageligt i Donau-deltaet. Det trækker sig ind i den moderne verden efter nogle 50 år med brutalt kommunistisk styre, der fulgte nazisternes herredømme. Folk søger retfærdighed for dem, de har navngivet som kommunistiske torturister.

Rumænien er åben for forretning som  Franske og belgiske supermarkedskæder vidner, ligesom de tyske og amerikanske virksomheder, der ser ud til at have fremgang. Stort antal amerikanere, der vender tilbage for at spore deres etniske rødder, dominerer barer og restauranter i Bucheresti [Bukarest].

EU-flaget flyver overalt, og EU har, som enhver rumæner påpeger, nu tiltrådt chartret om menneskerettigheder. Europarådet - til fordel for britiske journalister IKKE EU - mister tålmodighed over for Storbritannien.

Så her er min listige plan: race og andre former for diskrimination er i strid med menneskerettighederne og borgerrettighederne, men lad os se på tingene ud fra et rent indenlandsk synspunkt. Tilskyndelse til racehat er en kriminel handling i henhold til britisk lov. At mærke alle rumænere som sigøjnere er helt klart en kriminel handling.

Næste gang en avis, radio eller tv afgiver en sådan kavalierende og altomfattende erklæring, skulle vi alle formelt klage og presse for retssager, der fører til kriminelle sanktioner. Og det samme bør gælde for enhver politiker, politisk kandidat eller britisk embedsmand.

Læs
reklame
reklame
reklame
reklame

trending