Følg os

Forsiden

En 'ny aftale' for Europa?

DEL:

Udgivet

on

logo-ALDEEn delegation fra ALDE-partiet har rejst til Paris for et topmøde med seniormedlemmer af den franske centristiske koalition, UDI.

De europæiske liberaler spillede en central rolle i udarbejdelsen af ​​et arbejdsdokument, der dannede grundlag for UDI-manifestet for valgene i 2014 i Europa og kommunalvalg i Frankrig. ALDE partis næstformand Alexander Graf-Lambsdorf MEP, der blev ledsaget af ALDE parlamentariske gruppeleder Guy Verhofstadt og støttet af MEP'er Louis Michel, Sylvie Goulard og Andrew Duffdeltog i en aktiv og livlig debat om emner lige fra EU-styring, bank og økonomi til det indre marked og indvandring.

Diskussionen fortsatte om eftermiddagen med en pakket åbent møde med titlen Fælles politiske værdier for Europa.

Taler efter dagens møde, Alexander Graf Lambsdorf sagde "Det politiske center i Frankrig bliver stærkere om dagen, da venstre og højre bringer landet ned. ALDE glæder sig over denne udvikling, fordi Europa har brug for et stærkt Frankrig, og for det har vi brug for en stærk kraft i centrum for fransk politik."

"Mødet blev præget af venskabens og optimismens ånd."

reklame

UDI næstformand Jean Arthuis, der har ansvaret for partiets europæiske initiativ, gentog sin opfordring til en større føderalisering af euroområdet for at opbygge en mere effektiv reaktion på den igangværende økonomiske krise og spredningen af ​​globaliseringen.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending