Følg os

Forsiden

I Brasilien, vin taler italiensk

DEL:

Udgivet

on

vin 6

I Brasilien har italienerne været i stand til at blive kendt ikke kun for deres bidrag til udviklingen af ​​et af de mest lovende nye markeder i det globale økonomiske landskab, men også i det territorium, der forskanser kulturen med at vide, hvordan man laver god vin.

Alt begyndte i 1875, da italienske immigranter bosatte sig i det sydlige Brasilien for de første importere en ny filosofi i dyrkningen af ​​vinstokkenVitis vinifera med indførelse af nye dyrkningsteknikker med traditionel række og pergola eller pyloner.

Faktisk før deres ankomst var der kun en række forskellige amerikanske vinstokke og den producerede vin var begrænset til den typiske "Blød” vin med en sød tatse og mangel på struktur. Kort sagt, en sand dyrkning, at den fokuserede på kvaliteten, eksisterede ikke, også fordi protektionismen fortsatte i årevis. Det forbød import af vin fra andre lande og derefter at etablere et konkurrencedygtigt benchmark med hensyn til kvalitet. En god smag var næsten utænkelig.

Bosættelse i Rio Grande do Sul

reklame

Italienere slog sig ned i staten Rio Grande do Sul og de var i stand til at gøre vinfremstilling til en vellykket iværksætteraktivitet. Disse italienere er for det meste indfødte i det nordøstlige, da venetianske familier kan lide Miolo,  carraro med mærket "Lidio Carraro", eller den Boscato og vinbønderne Casa Valduga stammer fra Rovereto i Trentino.

vin 3

Mioloerne stammer fra; Piombino Dese i provinsen Treviso, ankom til brasiliansk jord i slutningen af ​​det nittende århundrede, og efter patriarken Giovannis vilje besluttede de straks at købe en lille grund i byen Bento Goncalves, som snart bliver Brasiliens vinhovedstad.

Dag,  Miolo vingruppe med 40% af markedet for kvalitetsvine i Brasilien og 15% af produktionen af ​​mousserende og demi-sec mousserende vin betragtes som den første vingård i landet. Virksomheden, der gør internationalisering til en nøgle til sin genoplivning, producerer 12 millioner liter vin til omkring tusind acres spredt over hele Brasilien og også i det berømte Vale do Sao Francisco i Bahia, det eneste sted i verden, hvor du kan få 2 afgrøder om året.

Med starten af ​​den første import fra Argentina, Chile, Frankrig før 70'erne og derefter til sidst i 90'erne, måtte de få brasilianske producenter, der forblev på markedet, revidere produktionsmetoderne med fokus på kvalitet og begynde at dyrke internationale sorter, Cabernet Sauvignon , Merlot, Cabernet Franc og Malbec, Chardonnay, Riesling Italico, Pinot Noir og mange andre.

De første kvalitetsvine produceret i Brasilien stammer for det meste fra Merlot og i Brasilien har alle dens egenskaber. En harmoni af aromaer og smag, som vi uventer: sorte kirsebær, ribs, cedertræ, myntegrønne oliven, men også tobak, teblade korte, elegance og stil mangler ikke.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending