Følg os

Forsiden

I Brasilien, vin taler italiensk

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

vin 6

reklame

I Brasilien har italienere været i stand til ikke kun at være kendt for deres bidrag til udviklingen af ​​et af de mest lovende nye markeder i det globale økonomiske landskab, men også i området forankre kulturen i at vide, hvordan man laver god vin.

Alt begyndte i 1875, da italienske indvandrere bosatte sig i det sydlige Brasilien for den første, der importerede en ny filosofi i vinstokkenVitis vinifera med vedtagelsen af ​​nye dyrkningsteknikker med traditionel række og pergola eller pyloner.

Faktisk var der kun en række forskellige inden deres ankomst Amerikanske vinstokke og den producerede vin var begrænset til det typiske ”Blød”Vin med en sød tatse og manglende struktur. Kort sagt eksisterede der ikke en ægte kultivering, at den fokuserede på kvaliteten, også fordi protektionisme fortsatte i årevis. Det forbød import af vin fra andre lande og derefter at etablere et konkurrencedygtigt benchmark med hensyn til kvalitet. En god smag var næsten utænkelig.

reklame

Bosættelse i Rio Grande do Sul

Italienerne bosatte sig i staten Rio Grande do Sul og de var i stand til at gøre vinfremstilling til en vellykket virksomhedsaktivitet. Disse italienere er for det meste indfødte i det nordøstlige, da de venetianske familier kan lide Miolo, det Carraro med mærket “Lidio Carraro", eller den Boscato og vinproducenterne Casa Valduga stammer fra Rovereto i Trentino.

vin 3

Miolos stammer fra; Piombino Dese i provinsen Treviso, ankom på brasiliansk jord i slutningen af ​​det nittende århundrede, og ved patriarken Giovannis vilje besluttede de straks at købe en lille grund i byen Bento goncalves, snart bliver vinhovedstaden i Brasilien.

Dag,  Miolo Wine Group med 40% af markedet for kvalitetsvine i Brasilien og 15% af produktionen af ​​mousserende og demi-sec mousserende vin betragtes som den første vingård i landet. Virksomheden, der gør internationalisering til en nøgle til dens genoplivning, producerer 12 millioner liter vin til omkring tusind hektar spredt over hele Brasilien og også i det berømte Vale do Sao Francisco på Bahia, det eneste sted i verden, hvor du kan få 2 afgrøder om året.

Med starten på den første import fra Argentina, Chile, Frankrig inden 70'erne og endelig i 90'erne måtte de få brasilianske producenter, der stadig var på markedet, gennemgå produktionsmetoderne med fokus på kvalitet og begynde at dyrke internationale sorter, Cabernet Sauvignon , Merlot, Cabernet Franc og Malbec, Chardonnay, Riesling Italico, Pinot Noir og mange andre.

De første kvalitetsvine produceret i Brasilien stammer for det meste fra Merlot og i Brasilien har alle dens funktioner. En harmoni af aromaer og smagsoplevelser, som vi ikke forventer: sort kirsebær, solbær, cedertræ, myntegrønne oliven, men også tobak, teblade korte, elegance og stil mangler ikke.

Læs
reklame

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending