Følg os

Forsiden

Ligestilling i planlægning

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

I februar 2013 offentliggjorde Nikki Sinclaire MEP en politikpolitik: 'Ligestilling i planlægning; Et nyt kig på ulovlig udvikling og en ny aftale for rejsende, bosatte samfund og miljøet. Hun forklarer begrundelsen bag sit papir og de politiske forslag, det indeholder.

Den 30. april 2010, mens jeg mødtes med vælgere i Solihull, modtog jeg et opkald fra
en bosiddende i Meriden. Dette er den charmerende og historiske lille by, der stolt lægger
hævder at være i det meget geografiske centrum af England. Faktisk kan dette fredelige, grønne og venlige samfund med sit krigsmindesmærke stille på dets smukt plejede grønne også ses som repræsentant for vores lands åndelige hjerte.
Men det opkald, jeg modtog, var af nød. Et stort felt på den østlige kant af Meriden var blevet overtaget af rejsende, og mænd og maskiner rev rasant Green Belt land - som de lovligt havde købt - for at skabe hårdt stilling og infrastruktur for at skabe en rejsendes lejr. Der var ikke givet nogen planlægningstilladelse, skønt en ansøgning var blevet afleveret til Solihull Council bare øjeblikke før de lukkede for Bank Holiday.

lighed

reklame

Dette skulle være en fait accompli.

Men i en fantastisk visning af fællesskabsånd samledes beboerne rundt,
blokerede veje, der fører til stedet, og monterede det, der skulle blive et døgn,
7 dag om ugen vagt uden for lejren. De skulle opleve intimidering fra
de rejsende, fra politiet og fra kommunalbestyrelsen, men deres beslutsomhed aldrig
vaklede. Hver juridisk vej blev udforsket og udnyttet; hvert træk blev set
og udfordret. 23. januar 2013 markerede den 1000. dag i denne ekstraordinære kamp
tilbage. Det var en kamp for retfærdighed og for lighed for loven. Det var en kamp for
Grønt bælte, der altid er truet af planlæggere, og som skal bevares
for fremtidige generationer. Det var en kamp for husejere og beboeres rettigheder til
nyd fred og ro i samfundet, som de alle havde hjulpet med at opbygge.
Jeg har tilbragt utallige dage og nætter på piquetten med de gode folk
Meriden står i regnen med en skål suppe i mine hænder og nyder
kammeratskab. Jeg har lavet mange ture til Solihull Council for at aflægge vidnesbyrd og har gjort det
skrevet i pressen til deres støtte. Jeg har også fået mange gode venner.
Men interessekonflikt ligger i hjertet af politik. Mens de gode folk fra
Meriden har ret til at beskytte deres legitime interesser, så de lovlydige
rejsesamfundet har ret til at beskytte sine egne interesser.

sigøjner

reklame

Jeg er blevet opmærksom på de sidste to og et halvt års fejl i systemet -
mangler, der påvirker begge sider negativt i denne tvist. I områder som sundhedsydelser
og uddannelse er for eksempel rejsende dårligt stillede. Der er også fejl
at give tilstrækkelig plads til rejsende i mange områder. John Prescott er latterligt
edikt, der effektivt giver rejsende 'særlige rettigheder' har skabt vrede mod
rejsende blandt det bosatte samfund. Hvis man føler sig marginaliseret, så udnytter man
smuthuller i planlægningssystemet og det at virke i opportunistisk egeninteresse kan synes
at være den eneste vej frem.

Føj til denne blanding skruppelløse ejendomsudviklere, der knytter sig til
rejse samfund og kynisk bruge dem for at retfærdiggøre upassende
og ulovlig udvikling i jagten på fortjeneste, misbrug af Green Belt lander det
vil vrede mange, uanset hvor langt de er fra uhensigtsmæssig
udvikling, og vi kan se, at ægte rejsende og deres familier er fanget
i midten.

Mine tilbud om at mødes med de rejsende blev desværre afvist, selvom jeg kan fuldt ud
forstå hvorfor de måske er mistænksomme over for politikere.
Men jeg blev valgt til at tjene alle indbyggere i West Midlands, og så
Jeg har produceret dette dokument, hvor jeg undersøger mulige politiske muligheder
hvorfra jeg håber, at vi kan løse problemerne med de rejsende, giv
beroligelse og sikkerhed ikke kun for beboerne i Meriden, men for alle og for at afslutte
spørgsmålet om 'dem og os'.

birmingham

En engelsmands hjem er hans slot, men jeg vil hævde, at enhver engelskmand, eller
kvinde, uanset deres livsstil, skal have chancen for at erhverve et hjem, og
at alle samfund skal kunne leve side om side uden frygt eller mistanke.
Lovene skal ikke kun respekteres, men de skal være respekt for
alle. I skrivende stund er dette klart ikke tilfældet. Vi skal ordne det.

Nikki Sinclaire sidder i Europa-Parlamentets underudvalg om menneskerettigheder.

 

Anna van Densky

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending