#HumanRightsWithoutFrontiers - Udnyttelse af #NorthKorea arbejdere i #Poland

| November 8, 2018

Velkommen til den anden i vores regelmæssige serie om menneskerettigheder, der blev bragt til dig i samarbejde med menneskerettigheder uden grænser. I dette program ser vi på udnyttelsen af ​​nordkoreanske arbejdere i Polen.

En film om problemet blev screenet på et arrangement organiseret i Europa-Parlamentet af MEP Laszlo Tökes og Menneskerettigheder uden grænser.

Filmen hedder Dollar Heroes, undersøger en praksis, der fortsætter, trods FN og EU sanktioner, der forbyder ansættelse af enhver arbejdsstyrke fra Nordkorea. Med medvirken fra private virksomheder og polske statsagenturer fortsætter nordkoreanske arbejdere med at arbejde i Polen og udnyttes af Pyongyang, kun efterladt med en personlig indkomst på mindre end $ 150 pr. Måned.

Spørgsmålet er aktivt forfulgt af menneskerettigheder uden grænser. På 19 september offentliggjorde NGO en offentlig erklæring på Human Dimension Implementation Meeting (HDIM), der blev afholdt i Warszawa, af OSCE's kontor for demokratiske institutioner og menneskerettigheder, og bad den polske delegation til OSCE: "Hvor mange nordkoreanske arbejdstagere er arbejder i øjeblikket i Polen, og hvor mange arbejdsvisum er der udstedt siden sidste HDIM-møde? "

Polens officielle svar indeholdt modstridende statistikker

Venligst kom med os igen næste måned, når vi igen ser på andre spørgsmål, der påvirker den universelle og lige anvendelse af menneskerettigheder for alle mennesker, uanset nationalitet, køn, race eller etnisk oprindelse, religion, sprog eller nogen anden klassifikation.

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, featured, Udvalgte artikel, Menneskerettigheder, Menneskerettigheder