Følg os

Miljø

Europas konservative går sammen for at redde EU fra Ursulas grønne aftale

DEL:

Udgivet

on

Af Adrian-George Axinia og António Tânger Corrêa

"[Carbon]-emissioner skal have en pris, der ændrer vores adfærd", sagde Ursula von der Leyen i 2019, da hun stillede op til formandskabet for Europa-Kommissionen.

Det er nu tydeligt, at målet med disse offentlige politikker ikke blot var at reducere kulstofemissioner - en stræben, som nogle anser for utopisk - men at udøve direkte kontrol over industrien. Fra starten af ​​sin embedsperiode har Ursula von der Leyen fremskyndet implementeringen af ​​den dobbelte overgang – både grøn og digital – som et primært mål for Europa-Kommissionen.

Ved at lave en kort opfordring til tilbageblik kan vi observere en modus operandi af Europa-Kommissionen, som ellers er fjernet fra demokrati, solidaritet og velstand, og den ligner et moralsk og professionelt forfald af den bureaukratiske fæstning, som nu har overtaget maskineriet i Europæiske Union. Ved adskillige lejligheder har konservative partier som AUR og CHEGA advaret om, at EU er gået væk fra det projekt, Konrad Adenauer eller Robert Schuman havde forestillet sig.

For det første accelererede europæiske bureaukrater ved at bruge påskud af COVID-pandemien dagsordenen koordineret af Ursula von der Leyen, og forbinder NextGenerationEU med den grønne omstilling, dvs. med Green Deal. Betingelsen for tildeling af midler fra de nationale genopretnings- og modstandsdygtighedsplaner er således blevet afhængig af, at medlemsstaterne tilegner sig Green Deal-dagsordenen.

Så snart Rusland invaderede Ukraine, fandt Europa-Kommissionen et nyt påskud til at fremskynde sin Green Deal-dagsorden. Derfor etablerede den REPowerEU-mekanismen, der foreslog at opnå EU's totale uafhængighed af fossile brændstoffer inden 2030. Ved at acceptere betingelserne i den grønne aftale i det tempo, som EU pålægger, er medlemsstaternes suverænitet og energiuafhængighed langsomt begyndt at lide under. og nogle stater mistede deres positioner på energimarkedet, da de havde fordele tildelt af naturressourcer, de besidder.

reklame

Måske for stater, der manglede sådanne ressourcer, ville en sådan plan være en ideel, men national interesse bør råde over alle. I øjeblikket er grøn energi for dyr og for knap til at dække behovene på EU-markedet og dets borgere, i endnu højere grad i Central- og Østeuropa. Derudover har stigningen i prisen på forureningskvoter udstedt under EU's emissionshandelsordning yderligere øget energipriserne og sænket levestandarden i hele EU.
Men i mangel af et levedygtigt alternativ vil påstanden om at reducere kulstofemissionerne i EU med 55 % indtil 2030 og med 90 % indtil 2040 (100 % i 2050), herunder ved at lukke miner eller eliminere gas- og kulværker, fordømme Europæisk økonomi til konkurs og borgerne til fattigdom og sult. Det er umuligt at fjerne noget uden først at have en levedygtig erstatning klar. Ødelæggelse kan ikke ske uden et alternativ, der allerede er funktionelt og tilgængeligt.

Selvom der var et stærkt modreaktion mod de eneste to europæiske politiske grupper, der har gjort opmærksom på disse farlige spørgsmål, nemlig ECR- og ID-grupperne, har nogle stater indrømmet, at den officielle retorik ikke er andet end tomme slogans, der underminerer det, vores forfædre har bygget. gennem årtier og århundreders hårdt arbejde. For eksempel lukker Tyskland vindmølleparker for at genåbne sine miner. I år, da landmændenes protester har spredt sig over hele Europa, har Ursula von der Leyen langsomt trykket på bremsen og lovet handling for at formilde protesterne.

Imidlertid er det europæiske politiske establishment med sin stærke globalistiske dagsorden fast besluttet på at påtvinge sine politiske og ideologiske mål for enhver pris og ignorere den økonomiske indvirkning på medlemsstaterne og deres borgeres levevilkår. Lande som Rumænien og Portugal, der er rige på frugtbar jord og naturressourcer, burde være i stand til at bruge deres fulde økonomiske potentiale, men i stedet hindres vores organiske udvikling af nogle bureaukrater, der fik demokratisk mandat af hverken rumænske eller portugisiske borgere.

I betragtning af dataene er det desuden vigtigt at erkende, at EU kun bidrager med 7 % af de globale CO2-emissioner. I modsætning hertil er Kina ansvarlig for 29%, og USA for 14%. På baggrund af disse tal, hvordan kan EU forblive globalt konkurrencedygtigt, hvis det underminerer sine egne økonomiske interesser for at forfølge visse politiske idealer?

Et andet kontroversielt initiativ fra de europæiske bureaukrater er "naturgenopretningsloven". Dette lovgivningsprojekt, foreslået af Europa-Kommissionen, har til formål at genopbygge forringede økosystemer, genoprette biodiversiteten og øge naturens positive indvirkning på klimaet og menneskers velvære. Men kritikere hævder, at det repræsenterer en neo-marxistisk og totalitær vision, som kan føre til ødelæggelse af vandkraftværker, dæmninger og kunstvandingssystemer, øge risikoen for oversvømmelser, reducere agerjord og krænke grundlæggende ejendomsrettigheder. De potentielle resultater af denne lov kan omfatte nedsat fødevareproduktion i Europa, standsede infrastrukturprojekter og tab af arbejdspladser. Hvordan kan Europa i dette scenarie håbe på at konkurrere med nationer som Kina, Indien, Rusland eller USA, hvis det fører politikker, der kan underminere dets økonomiske stabilitet?

Den europæiske grønne aftale skal gennemføres med rimelige og retfærdige betingelser, der tager hensyn til de specifikke forhold i hver enkelt medlemsstat. Denne tilgang sikrer, at overgangen til klimaneutralitet er socialt bæredygtig og fremmer økonomisk udvikling på tværs af alle regioner i stedet for at forværre eksisterende uligheder. Det er afgørende, at disse initiativer ikke underminerer den nationale sikkerhed eller økonomisk stabilitet.

Europæiske ledere, der virkelig sigter efter en renere planet, bør fremvise deres diplomatiske færdigheder og indsats uden for Europa, og tage fat på de betydelige bidrag fra andre store økonomier som Kina og Rusland til globale emissioner. Denne tilgang ville undgå at lægge en unødig byrde på europæiske stater og borgere.

Men vi har brug for stærke, visionære ledere for at dette kan ske. Marine Le Pen og Giorgia Meloni kunne rejse Europa op fra drift og sætte det europæiske projekt tilbage på sine naturlige spor. Vi har brug for suverænistiske partier som AUR og CHEGA i Europa-Parlamentet, partier, der vil kæmpe for deres borgere og repræsentere deres interesser i europæiske institutioner. Den 9. juni slår konservative sig sammen for at give Europas ressourcer tilbage til befolkningen og redde EU fra Ursulas grønne aftale.

  • Adrian-George Axinia; Medlem af det rumænske parlamentskammer, kandidat til Europa-Parlamentet for AUR;
  • António Tânger Corrêa; Tidligere ambassadør for den portugisiske republik; Kandidat til Europa-Parlamentet for Chega, næstformand for Chega

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending