Følg os

Miljø

Nyt miljøkriminalitetsdirektiv træder i kraft

DEL:

Udgivet

on

Det nye miljøkriminalitetsdirektiv trådte i kraft mandag den 20. maj. Den indeholder en omfattende og ajourført liste over miljøforbrydelser, der omhandler de mest alvorlige brud på miljøforpligtelser.

EU-medlemsstaterne skal sikre, at disse overtrædelser udgør strafbare handlinger i deres nationale lovgivning. Det nye direktiv introducerer også flere nye lovovertrædelseskategorier, såsom ulovlig genanvendelse af skibe, ulovlig vandindvinding, alvorlige brud på EU's kemikalie- og kviksølvlovgivning, alvorlige brud i forbindelse med håndtering af fluorholdige drivhusgasser og alvorlige brud på lovgivningen om invasive fremmede arter.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending