#AirQualityMinisterialSummit: Medlemsstaterne har indtil udgangen af ​​næste uge at gennemføre nationale indlæg

Ministrene fra 9-staterne indkaldte til 30 i januar i Bruxelles efter opfordring fra miljøkommissær Karmenu Vella til endelig at finde løsninger på at løse det alvorlige problem med luftforurening i EU.

De ni medlemsstater, nemlig Tjekkiet, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien, Ungarn, Rumænien, Slovakiet og Det Forenede Kongerige, står over for overtrædelsesprocedurer for overskridelse af aftalte grænser for luftforurening. På mødet opfordrede kommissær Vella medlemsstaterne til at færdiggøre deres indlæg inden udgangen af ​​næste uge om, hvordan de agter at overholde EU-loven om luftkvalitet eller ellers stå over for retlige foranstaltninger.

Efter mødet fremsatte kommissær Vella følgende udtalelse: "Denne Kommissionen har konsekvent sagt, at den ønsker at være" stor på de store ting ". Og det bliver ikke større end tabet af liv på grund af luftforurening. Så meget som at beskytte vores borgere er en nøgleprioritet for præsident Juncker og hele kommissærkollegiet. I medlemslandene skal dette være en nøgleprioritet for alle regeringer, for alle berørte ministre - det være sig ministre for transport, energi, industri, landbrug eller finansiering. Vores fælles troværdighed afhænger af det. "

Se kommissær Vella's fulde erklæring her.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: ,

Boligtype: En forsiden, Luftkvalitet, Miljø, EU, Europa-Kommissionen

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *