COP20 klimaændringer foredrag: Europa-Parlamentets delegation til at deltage Lima-topmødet

20141105PHT77404_originalEn 12-stærk delegation af parlamentsmedlemmer vil deltage i FN-klimakonference i Lima, Peru, fra mandag til fredag ​​(8-12 December). Den 20th partskonference (COP20) har til formål at redegøre for strukturen i en global og bindende klimaaftale, der skal indgås i Paris i 2015. I en beslutning stemte i sidste måned, Europa-Parlamentet gentog, at EU tilsagn om at komme på sporet for en under 2 ° C klima opvarmning scenario, og lovede at optrappe europæiske bidrag til den grønne klimafond (GCF).

Delegationsmedlemmerne vil blandt andet møde sekretæren for FNs rammekonvention om klimaændringer (UNFCCC) Christiana Figueres og formanden for Det Mellemstatslige Panel om Klimaændringer (IPCC) Rajendra Kumar Pachauri. De vil diskutere spørgsmål med nøgleforhandlere og møde modparter fra andre parlamenter samt lokale og internationale NGO-repræsentanter.
"I Lima, vores udfordring være at overbevise alle parter og andre interessenter, som vi alle har behov for at blive enige om og gennemføre en ambitiøs klimapolitik, først og fremmest for at redde vores planet, men også for at skabe arbejdspladser og fremme bæredygtig vækst," sagde delegation formand Giovanni La Via (EPP, IT). "Det kræver, at optrappe vores indsats inden for det internationale samfund. Succes er opnået på EU-målene for reduktion af drivhusgasemissionerne, men vi er nødt til at sørge for, at dette sker også internationalt "tilføjede han.

"Paris alliance 'behov foran 2015
"Indtil nu USA og Kina har blokeret vejen, men det lader til, at de nu tager klimaændringerne mere alvorligt. Som de største verdens forurenere, deres bidrag vil være afgørende, "sagde Delegation Vice formand Jo Leinen (S & D, DE).

"Men skal EU forblive i forreste linje og mægler den bedst mulige aftale. Så Lima og Paris næste år vil teste EU-diplomati. Der bør etableres en slags 'Paris alliance "for en juridisk bindende klimaaftale for at sikre succes", tilføjede han.

Pressemøde, Europa-Parlamentets side event
Delegationen stol Giovanni La Via vil holde en fælles pressekonference med EU klima- og energipakke kommissær Miguel Arias Cañete onsdag, 10 December 11.00h (Lima, PET) 17.00h (Bruxelles, CET). Arrangementet vil blive webstreamet. Delegationen vil også afholde en offentlig "side event" med højt niveau paneldeltagere om klimafinansiering på onsdag, 13.00 PET, 19.00 CET.

møde Lima
COP 20 er 20th møde i konferencen mellem parterne i De Forenede Nationers rammekonvention om klimaændringer. COPerne er den øverste besluttende organ af konventionen. Alle regeringer, der er part i konventionen er repræsenteret på COPene, hvor de gennemgår og fremme gennemførelsen af ​​konventionen.
Delegationens medlemmer

Giovanni LA VIA (PPE) - Formand for delegationen

 1. Jo Leinen (S & D) - næstformand for delegationen
 2. Hr Jerzy Buzek (PPE)
 3. Karl-Heinz Florenz (EPP)
 4. Ms Elisabetta GARDINI (EPP)
 5. Hr Seb DANCE (S & D)
 6. Ms Kathleen Van Brempt (S & D)
 7. Ian DUNCAN (ECR)
 8. Hr Gerben-Jan Gerbrandy (ALDE)
 9. Ms Merja Kyllönen (GUE / NGL)
 10. Hr Bas Eickhout (Greens / EFA)
 11. Hr Valentinas MAZURONIS (EFDD)
Mere information

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, CO2 emissioner, Miljø, EU, EU, Europa-Parlamentet, Politik, Genbrug, Vedvarende energi, Topmøder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *