Følg os

Kriminalitet

Yevgeny Vitishko holder pressekonference i Krasnodar

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

image8Nordkaukasus miljøvagt aktivist Yevgeny Vitishko (billedet, anden fra venstre) der blev dømt i den såkaldte 'beskadigede hegn'-sag [en inskription på hegnet af guvernør for Krasnodar-territoriet Alexander Tkachyov] holdt en pressekonference på YABLOKO-partiets regionale kontor i Krasnodar, Rusland den 19. januar 2014.

Vitishko talte om den seneste udvikling i hans sag og domstolens afgørelse af 20. december 2013, som erstattede hans betingede dom med tre års fængsel. På tidspunktet for pressekonferencen var der ingen oplysninger om datoen for behandlingen af ​​Vitishkos klage over denne beslutning. Senere kom der oplysninger om, at klagen ville blive behandlet den 22. februar 2014. Da sagen mod Vitishko er af politisk karakter, er der håb om, at denne beslutning kun vil blive ændret i forbindelse med den internationale bekymring over forfølgelsen af ​​De Grønne pr. tærsklen til vinter-OL 2014.

Pressekonferencen blev overværet af medlemmer af YABLOKO-partiets præsidium: Boris Vishnevsky, stedfortræder for den lovgivende forsamling i Sankt Petersborg, Olga Tsepilova, næstformand for YABLOKOs Green Russia-fraktion, og Andrei Rudomakha, koordinator for NGO'en Nordkaukasus' miljø. Holde øje.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending