Følg os

Egypten

Kommissær Simson besøger Egypten for at diskutere energisikkerhed

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

I dag (13. februar), kommissær for energi Kadri Simson (billedet) vil være i Egypten for at diskutere den globale energisikkerhedssituation med partnere og fremme arbejdet med trilateralt aftalememorandum underskrevet mellem EU, Egypten og Israel at støtte vores REPowerEU-plan for at reducere Europas import af russisk gas. Kommissæren vil mødes med Tarek El Molla, Egyptens minister for olie- og mineralressourcer, og Israel Katz, Israels energiminister, for at fremme gennemførelsen af MoU, som blev underskrevet i juni sidste år.

Kommissæren vil også deltage i Egypt Petroleum Show og udstilling Strategisk konference 2023 afholdt af Egyptens præsident, Abdel Fattah El-Sisi. Arrangementet indkalder regeringsrepræsentanter og energiindustriledere fra Afrika og Middelhavsområdet for at debattere energiomstillingen. kommissær Simson vil holde en hovedtale og deltage i en paneldiskussion om "Styring af udbud og efterspørgsel i volatile tider - støtte globale økonomier og energisikkerhed" med den egyptiske minister for olie- og mineralressourcer, Tarek El Molla, og kommissæren for energi og infrastruktur i Den Afrikanske Unions kommission, Amani Abou Zeid. I Kairo vil kommissæren mødes bilateralt med minister El Molla og med generalsekretæren for EastMed Gas Forum, Osama Mobarez.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending