Følg os

Forretning

Prysmian implementerer første højspændingsnet med øko-bæredygtige kabel

DEL:

Udgivet

on

PrintPrysmian Group, en stor aktør inden for energi- og telekabler og systemindustrien, har i dag (3. august) testet det første elektriske system, der inkluderer højspændings P-Laser kabel.

P-Laser er det første højtydende, øko-bæredygtige kabel til elektriske net. Fremstillet med genanvendelige råmaterialer hjælper P-Laser med at reducere miljøpåvirkningen fra elektriske net, samtidig med at deres effektivitet og transmissionskapacitet øges. Højspændings-P-Laser bevarer de samme egenskaber med hensyn til effektivitet, kompatibilitet med det eksisterende net og lavere miljøbelastning. Faktisk kan kablet fungere ved temperaturer over de typiske 90°C for traditionel XLPE-teknologi, mens materialerne, der bruges til beskyttelseskappen, metallederen og de ydre kabelskærme, er fuldt genanvendelige.

Den 150 kV, 5 km lange forbindelse realiseret i Lacchiarella, nær Milano (Italien), ejet af Terna SpA, repræsenterer et grundlæggende skridt i reorganiseringen af ​​højspændingstransmissionsnettet i det sydvestlige område af Milano, som vil gøre det muligt at optimere forbindelserne under et mellemfristet program. PryCam er blevet installeret i de to yderpunkter af den cirka en halv kilometer lange P-Lasersektion. Dette nye instrument, udviklet af Prysmian Group, gør det muligt at overvåge og måle pulssignaler, der genereres af delvise udladninger, og derved forhindre fejl og de relaterede omkostninger ved at overvåge de forskellige dele af det elektriske net uden at skulle slukke for det.

"Udviklingen af ​​højspændings-P-Laser-kablet følger introduktionen på det italienske og internationale marked, der startede for nogle år siden, af mellemspændings-P-Laser. Takket være dette er Prysmian Group mere og mere engageret i at samarbejde med forsyningsselskaberne om at opgradere og udvikle deres elektriske net, mens de søger at reducere miljøpåvirkningen af ​​sådanne net,” forklarede Prysmian Groups Energy Business Executive Vice President Fabio Romeo. "I de kommende år vil vi se en radikal ændring i måden, som det globale elektriske system fungerer på, hvilket giver mange fordele for alle brugere i form af effektivitet, kvalitet og forsyningssikkerhed. Højtydende kabler og smarte overvågningsinstrumenter er en central del af denne moderniseringsproces for at sikre bedre risikoforebyggelse, netbelastningsoptimering og lav miljøbelastning."

Efter at have modtaget IMQ-certificering i Italien og blevet godkendt og godkendt af italienske forsyningsselskaber, er mellemspænding P-Laser-kablet også blevet introduceret i andre europæiske lande som Holland og Spanien, hvor produktion eller markedsføring allerede er startet og leverer lovende resultater .

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending