Slut med os

Voksenuddannelse

#Coronavirus - Britiske universiteter bør ikke genåbnes i september, siger fagforeningen

DEL:

Udgivet

on

Britiske universiteter bør skrotte planer om at genåbne i september for at forhindre, at rejsende studerende fremmer landets koronaviruspandemi, sagde en fagforening, der opfordrede til at undervise i kurser online. Premierminister Boris Johnsons regering er kommet under skud over sine skridt til at genoptage uddannelsen, især efter en række over eksamensresultater for skoleelever og et mislykket forsøg på at bringe alle elever tilbage til deres klasser tidligere på året, skriver Elizabeth Piper.

Johnson har opfordret briterne til at vende tilbage til noget, der mere ligner normalitet efter nedlukningen af ​​coronavirus, og opfordrer arbejdere til at vende tilbage til kontorer for at hjælpe økonomien med at komme sig tilbage efter en 20% -konkurrence i april-juni-perioden.

Men University and College Union (UCU) sagde, at det var for tidligt at sende studerende tilbage til universiteterne og advarede om, at de kunne bebrejdes, hvis tilfælde af COVID-19 steg. ”At flytte en million plus studerende rundt i landet er en opskrift på katastrofe og risikerer at forlade dårligt forberedte universiteter som plejehjem i en anden bølge,” sagde UCU's generalsekretær Jo Grady i en erklæring. ”Det er på tide, at regeringen endelig tager en afgørende og ansvarlig handling i denne krise og beder universiteterne om at opgive planerne for ansigt til ansigt-undervisning,” sagde hun og opfordrede regeringen til at flytte al undervisning online for første periode.

reklame

Stephen Barclay, hovedsekretær for finansministeriet (finansministeriet), sagde, at han ikke var enig i argumentet. ”Jeg tror, ​​at universiteter som resten af ​​økonomien skal komme tilbage, og studerende skal være i stand til at gøre det,” sagde han Times Radio. Flere universiteter siger, at de er klar til at genåbne næste måned efter uges forberedelse, og nogle studerende siger, at de allerede har brugt penge på ting som boliger som forberedelse til den nye periode.

Voksenuddannelse

Præsident von der Leyen åbner 3. europæiske uddannelsestopmøde

Udgivet

on

Som vært for Europa-Kommissionen fandt det 3. europæiske topmøde om uddannelse sted den 10. december. Europa-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, holdt åbningsforedraget med hyldest til lærere, der siden udbruddet af COVID-19-pandemien har stræbt efter at holde klasselokaler åbne digitalt, hvilket giver eleverne mulighed for at fortsætte med at lære. Dette års topmøde var dedikeret til 'Digital Education Transformation'.

I sin tale sagde præsident von der Leyen, at pandemien ”også afslørede de mangler, der skal tackles. Vi skal med succes integrere digitale teknologier i vores uddannelsessystemer. Digitale teknologier gør det muligt for mange elever at fortsætte med at lære. Men for andre viste det sig at være en stor barriere, når adgang, udstyr, tilslutningsmuligheder eller færdigheder mangler. ”

Hun henviste til Handlingsplan for digital uddannelse for nylig præsenteret af Kommissionen, der netop søger at øge lærernes og elevernes digitale færdigheder samt at udvikle den relaterede infrastruktur. Præsidenten fremhævede de ambitiøse, men gennemførlige mål, der blev foreslået for det europæiske uddannelsesområde, og talte om, hvordan NextGenerationEU kan hjælpe uddannelsessektoren.

reklame

Endelig hilste hun den nye 'Education for Climate Coalition' velkommen: "Med denne koalition ønsker vi at bringe noget af energien fra gaderne til alle vores klasseværelser. Vi ønsker at mobilisere hele uddannelsessamfundet til at støtte målene om klimaneutralitet og bæredygtig udvikling. ” Læs hele talen online.

Læs

Voksenuddannelse

Tredje europæiske topmøde om uddannelse for at tage fat på transformationen af ​​digital uddannelse

Udgivet

on

I dag (10. december) er Europa-Kommissionen vært for den tredje Det Europæiske Uddannelsestopmøde, der finder sted online i år. Kommissionens præsident Ursula von der Leyen; Fremme af vores europæiske livsstil vicepræsident Margaritis Schinas; Kommissær for job og sociale rettigheder Nicolas Schmit og kommissionær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom Mariya Gabriel vil alle deltage. Forud for begivenheden sagde næstformand Schinas: "Europa lægger en præmie på retfærdige, grønne, digitale og inkluderende samfund. Det europæiske uddannelsesområde tilbyder konkrete initiativer til at nå denne fælles ambition sammen. Europæiske universiteter, Erasmus lærerakademier, centre for erhvervsuddannelse Excellence og Erasmus-mobilitet er symbolsk for vores europæiske livsstil. "

Kommissær Gabriel sagde også: ”Jeg ser frem til at høre synspunkter fra så mange mennesker fra uddannelsesverdenen, når vi tager vores arbejde med at opnå et europæisk uddannelsesområde inden 2025 frem og implementerer vores handlingsplan for digital uddannelse. Til dette formål vil jeg benytte lejligheden på uddannelsestopmødet til at starte en høringsproces om transformation af videregående uddannelser. Jeg vil også annoncere en anden nøgle, der kan leveres på vores dagsorden for det europæiske uddannelsesområde - koalitionen Uddannelse for klima, som vi vil udvikle i løbet af 2021. ”

EU's undervisningsministre såvel som fagfolk inden for uddannelse og repræsentanter fra hele Europa vil diskutere udfordringerne og mulighederne for den digitale transformation af Europas uddannelsessystemer i forbindelse med genopretning fra koronavirus-krisen og videre. De vil også udveksle erfaringer og bedste praksis med hensyn til at afbøde pandemiens virkninger på uddannelse og uddannelse og give feedback om Kommissionens vision om at skabe en Europæisk uddannelsesområde inden 2025 og gennemførelsen af ​​dens Handlingsplan for digital uddannelse. Topmødet vil blive webstreamet - links er tilgængelige på webside.

reklame

Læs

Voksenuddannelse

Færdigheder: Fem nye grænseoverskridende samarbejdsprojekter valgt til # Erasmus + finansiering til at udvikle ekspertise inden for erhvervsuddannelse i Europa

Udgivet

on

Kommissionen har foreslået finansiering af Erasmus + fem nye platforme of Centers of Vocational Excellence, for at imødekomme behovene i en innovativ, inkluderende og bæredygtig økonomi. Plattformerne, der er finansieret via Erasmus + for et maksimumbudget på 4 mio. EUR hver, vil være aktive inden for sektorer som grøn innovation og bygrønning, mikroelektronik og møbel- og træsektoren.

De vil også støtte vigtige europæiske prioriteter såsom digitale og grønne overgange, bæredygtig vækst og social integration af personer, der hører til dårligt stillede grupper. De fem nyligt valgte platforme for erhvervsmæssig fremragning er valgt blandt 55 ansøgninger og involverer 167 partnerorganisationer fra 17 medlemslande og 4 andre lande, der deltager i Erasmus + -programmet.

De valgte projekter reagerer på et skiftende arbejdsmarked og er i overensstemmelse med prioriteringerne i den europæiske færdighedsdagsorden og Kommissionens forslag til Rådets henstilling om erhvervsuddannelse for bæredygtig konkurrenceevne, social retfærdighed og modstandsdygtighed forelagt den 1. juli. Pressemeddelelsen er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending