Slut med os

Voksenuddannelse

#Coronavirus - Britiske universiteter bør ikke genåbnes i september, siger fagforeningen

Udgivet

on

Britiske universiteter bør skrotte planer om at genåbne i september for at forhindre, at rejsende studerende fremmer landets koronaviruspandemi, sagde en fagforening, der opfordrede til at undervise i kurser online. Premierminister Boris Johnsons regering er kommet under skud over sine skridt til at genoptage uddannelsen, især efter en række over eksamensresultater for skoleelever og et mislykket forsøg på at bringe alle elever tilbage til deres klasser tidligere på året, skriver Elizabeth Piper.

Johnson har opfordret briterne til at vende tilbage til noget, der mere ligner normalitet efter nedlukningen af ​​coronavirus, og opfordrer arbejdere til at vende tilbage til kontorer for at hjælpe økonomien med at komme sig tilbage efter en 20% -konkurrence i april-juni-perioden.

Men University and College Union (UCU) sagde, at det var for tidligt at sende studerende tilbage til universiteterne og advarede om, at de kunne bebrejdes, hvis tilfælde af COVID-19 steg. ”At flytte en million plus studerende rundt i landet er en opskrift på katastrofe og risikerer at forlade dårligt forberedte universiteter som plejehjem i en anden bølge,” sagde UCU's generalsekretær Jo Grady i en erklæring. ”Det er på tide, at regeringen endelig tager en afgørende og ansvarlig handling i denne krise og beder universiteterne om at opgive planerne for ansigt til ansigt-undervisning,” sagde hun og opfordrede regeringen til at flytte al undervisning online for første periode.

Stephen Barclay, hovedsekretær for finansministeriet (finansministeriet), sagde, at han ikke var enig i argumentet. ”Jeg tror, ​​at universiteter som resten af ​​økonomien skal komme tilbage, og studerende skal være i stand til at gøre det,” sagde han Times Radio. Flere universiteter siger, at de er klar til at genåbne næste måned efter uges forberedelse, og nogle studerende siger, at de allerede har brugt penge på ting som boliger som forberedelse til den nye periode.

Voksenuddannelse

Færdigheder: Fem nye grænseoverskridende samarbejdsprojekter valgt til # Erasmus + finansiering til at udvikle ekspertise inden for erhvervsuddannelse i Europa

Udgivet

on

Kommissionen har foreslået finansiering af Erasmus + fem nye platforme of Centers of Vocational Excellence, for at imødekomme behovene i en innovativ, inkluderende og bæredygtig økonomi. Plattformerne, der er finansieret via Erasmus + for et maksimumbudget på 4 mio. EUR hver, vil være aktive inden for sektorer som grøn innovation og bygrønning, mikroelektronik og møbel- og træsektoren.

De vil også støtte vigtige europæiske prioriteter såsom digitale og grønne overgange, bæredygtig vækst og social integration af personer, der hører til dårligt stillede grupper. De fem nyligt valgte platforme for erhvervsmæssig fremragning er valgt blandt 55 ansøgninger og involverer 167 partnerorganisationer fra 17 medlemslande og 4 andre lande, der deltager i Erasmus + -programmet.

De valgte projekter reagerer på et skiftende arbejdsmarked og er i overensstemmelse med prioriteringerne i den europæiske færdighedsdagsorden og Kommissionens forslag til Rådets henstilling om erhvervsuddannelse for bæredygtig konkurrenceevne, social retfærdighed og modstandsdygtighed forelagt den 1. juli. Pressemeddelelsen er tilgængelig : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede..

Continue Reading

Voksenuddannelse

EU's langsigtede budget: MEP'erne smider ned på kultur og #Uddannelse

Udgivet

on

I en debat i Kultur- og Uddannelsesudvalget med Kommissionen henviste alle MEP'er til nedskæringer i EU revideret FFR-forslag (FFR: Flerårig finansiel ramme) som "uacceptabel" for EU's kultur og uddannelse, idet det understregede, at disse sektorer var specielt udtømt af COVID-19-krisen og har behov for øget støtte for at komme sig.

Mens de roser det ”hidtil uset niveau af økonomisk støtte” i EU's genopretningsplan, der blev lagt sammen med den reviderede FFR, kritiserede de Kommissionen for at have givet sin første forslag til FFR i 2018 tilbage.

”Vi støtter ikke Kommissionens forslag,” sagde udvalgsformand Sabine Verheyenved åbningen af ​​debatten. ”Dette er hvad dette betyder for EU-programmer: Solidaritetskorpset vil tilbyde færre muligheder for unge mennesker - fuld stop. "Kreativt Europa" vil støtte færre kunstnere og færre skabere - full-stop. For Erasmus + kan vi kysse farvel med målet om at nå 12 millioner deltagere - fordi vi ikke er villige til at tilbyde alle kortsigtede udvekslinger af lavere kvalitet bare for at få tallene op ”, tilføjede hun.

Kultur- og uddannelsesudvalgsmedlemmer pegede også på løftet fra Kommissionens præsident Ursula von der Leyen forud for sit valg, da hun lovede at støtte EP's anmodning om tredobling af Erasmus + -finansiering i FFR 2021-2027.

Videoerklæring af formand Verheyen efter debatten.

Hold øje med den fulde debat om udvalget.

Næste skridt

Efter at det reviderede FFR-forslag blev stillet af Kommissionen den 27. maj 2020, er det nu op til EU-medlemslandene at blive enige om deres holdning. Europa-Parlamentet skal godkende enhver FFR, før den kan træde i kraft.

Baggrund

Sammenlignet med Kommissionens oprindelige FFR-forslag (2018), repræsenterer det reviderede forslag i maj 2020 (når det beregnes i 2018-priser) en nedskæring på 20% for Den Europæiske Solidaritetsfond, en 13% nedskæring på det kreative Europa og et 7% -nedsættelse til Erasmus +.

Mere information

Continue Reading

Voksenuddannelse

Kommissær Navracsics er vært for det andet #EuropeanEducationSummit 

Udgivet

on

Den 26 september finder det andet europæiske topmøde om uddannelse sted i Bruxelles. Arrangementet på en dag arrangeres af uddannelses-, kultur-, ungdoms- og sportskommissær Tibor Navracsics.

Denne anden udgave vil fokusere på læreryrket - som har en nøglerolle at spille i opbygningen af ​​et ægte europæisk uddannelsesområde inden 2025. Diskussioner vil blandt mange emner tage fat på de udfordringer lærerne står overfor i forbindelse med faktorer som anerkendelse, prestige, uddannelse , autonomi og demografi. Sessioner vil undersøge løsninger på specifikke emner som brugen af ​​nye teknologier i klasselokalet, undervisning i landdistrikterne og fremme af fælles værdier i uddannelsen.

Under topmødet vil kommissær Navracsics præsentere Monitoring for uddannelse og uddannelse i 2019. Dette års udgave af Kommissionens flagskibsrapport om uddannelse fokuserer på lærere og bygger blandt andet på de seneste resultater fra Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) Undervisning og læring International Survey.

Baggrund

I andet år samles ministre, eksperter og lærere fra hele Europa for at udveksle erfaringer, indsigt og ideer om fremtidens uddannelse i EU. Topmødet understreger den kritiske rolle, som uddannelse spiller for at fremme modstandsdygtighed, retfærdighed og social samhørighed. Sidste års udgave var med til at føre diskussioner om nye politiske initiativer knyttet til det europæiske uddannelsesområde.

Arrangementet

Topmødet finder sted den 26. september 2019, 09:00 - 18:30, på pladsen, Place du Mont Des Arts, 1000 Bruxelles. Arrangementet vil være livestreamed på Facebook. Det fulde program er tilgængeligt : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede..

For mere information og akkreditering for journalister, kontakt: [e-mail beskyttet] og sort [e-mail beskyttet]

Kilderne

#EduSummitEU

Program under det andet europæiske topmøde om uddannelse

Livestream på Facebook-begivenheden

Mere om Første topmøde for uddannelse

Uddannelses- og træningsovervågning (2018)

Erasmus + tændt Facebook

Erasmus + tændt Twitter

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending