Følg os

Kunstig intelligens

Internationalt samarbejde inden for #ICT-forskning er en central tandhjul i håndteringen af ​​de globale udfordringer i dag

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

Forskere og forskere fra hele verden arbejder sammen for at finde en vaccine til bekæmpelse af Coronavirus. Virksomheder fra Europa, Kina, USA, Australien og Canada er på forkant med at finde medicinske løsninger til at tackle Covid-19. Men der er en fællesnævner i arbejdet med alle disse specifikke forskningsprogrammer. De samler forskere fra forskellige dele af verden for at arbejde på dette utroligt vigtige felt inden for sundhedsforskning, skriver Abraham Liu, Huawei-hovedrepræsentant for EU-institutionerne.

reklame

 

Abraham Liu, Huawei-hovedrepræsentant for EU-institutionerne.

Abraham Liu, Huawei-hovedrepræsentant for EU-institutionerne.

Udøvelsen af ​​videnskabelig ekspertise stopper ikke ved nogen defineret geografisk grænse. Hvis både regeringer eller virksomheder ønsker at levere de mest innovative produkter og løsninger på markedet, bør de føre en politik for internationalt samarbejde og engagement.

Med andre ord at sikre, at de bedste videnskabsfolk i verden arbejder sammen for at forfølge et fælles formål. For eksempel kan dette relateres til samarbejdsforskningsaktiviteter i bekæmpelse af kroniske sundhedsforstyrrelser, bekæmpelse af klimaændringer og opbygning af fremtidens mest miljøvenlige og energieffektive byer.

reklame

Fremskridt inden for informations- og kommunikationsteknologi (IKT) understøtter i dag den innovative udvikling af alle vertikale industrier. Energi-, transport-, sundheds-, industri-, finans- og landbrugssektoren moderniseres og transformeres gennem processen med digital opfindsomhed.

  • 5G kan nu sikre, at medicinske operationer kan udføres eksternt.
  • Fremskridt inden for kunstig intelligens (AI) kan hjælpe med at identificere Covid-19 via cloud-applikationer.
  • Innovationer inden for området Internet of Things (IOT) sikrer en mere effektiv drift af vandforsyningssystemer ved automatisk at identificere fejl og lækager.
  • I dag er 25% af al trafikstopning i byer forårsaget af folk, der leder efter parkeringspladser. Ved korrekt at bruge datacentre og ved at integrere brugen af ​​video-, tale- og datatjenester er trafiklys og parkeringssystemer operationelt mere effektive.
  • 5G leverer selvkørende biler, fordi latensresponstiderne ved udførelse af instruktioner nu er meget lavere sammenlignet med 4G. Bilselskaber bruger nu servercomputere til at teste nye køretøjsmodeller i modsætning til at indsætte fysiske biler til sådanne demonstrationer.
  • 85% af alle traditionelle banktjenester udføres nu online. Fremskridt inden for AI er også førende i kampen mod bekæmpelse af kreditkortsvindel.
  • Ved korrekt at bruge sensorer til at identificere blodtrykket og hjerteslagniveauerne i kvæg kan mælkeproduktionen stige med 20%.

Kernen i alle disse fremskridt er et meget stærkt engagement fra både den offentlige og den private sektor til at investere i grundlæggende forskning. Dette inkluderer områder som matematiske algoritmer, miljøvidenskab og energieffektivitet. Men internationalt samarbejde og engagement er nøglekomponenten i at levere den digitale transformation, som vi er vidne til i dag.

De politiske mål for Horizon Europe (2021-2027) vil blive nået med succes gennem positivt internationalt samarbejde. EU's forskningsprogram vil hjælpe med at få Europa til at passe til den digitale tidsalder, opbygge en grøn økonomi, tackle klimaændringer og gennemføre FN's mål for bæredygtig udvikling. Huawei kan og vil hjælpe EU med at opfylde disse meget vigtige sociale og økonomiske politiske mål.

Huawei er forpligtet til at fortsætte vores politik for internationalt engagement i at levere nye innovative produkter og løsninger på markedet. Huawei beskæftiger over 2400 forskere i Europa, hvoraf 90% er lokale rekrutter. Vores virksomhed samarbejder med over 150 universiteter i Europa på en række forskellige forskningsaktiviteter. Huawei er en aktiv deltager i EU's forsknings- og videnskabsinitiativer såsom Horizon 2020.

De private og offentlige forsknings- og uddannelsesmiljøer fra alle dele af verden - ved at arbejde sammen - med en fælles målsætning - kan og vil tackle de alvorlige globale udfordringer, vi står over for i dag.

Hvor vi er samlet, vil vi lykkes. Hvor vi er delt, vil vi mislykkes.

Kunstig intelligens

Uddannelse: Kommissionen lancerer ekspertgruppe til at udvikle etiske retningslinjer for kunstig intelligens og data til undervisere

Udgivet

on

Den 8. Juli afholdt Kommissionen det første møde i Kommissionen ekspertgruppe om kunstig intelligens (AI) og data inden for uddannelse. Ekspertgruppen er en del af Handlingsplan for digital uddannelse (2021-2027), som yderligere vil fremme forståelsen af ​​brugen af ​​nye teknologier og øge bevidstheden om mulighederne og risiciene ved at bruge AI og data i uddannelse. De 25 eksperter, der udvælges via et åbent opkald, skal udarbejde etiske retningslinjer for AI og data, der specifikt er målrettet mod uddannelsessektoren. Ved at anerkende potentialet og risiciene ved AI-teknologier og data vil gruppen tackle udfordringer relateret til ikke-diskrimination samt etiske, sikkerhedsmæssige og privatlivsproblemer.

Det vil også imødekomme det presserende behov for undervisere og studerende at have en grundlæggende forståelse af AI og dataforbrug for at engagere sig positivt, kritisk og etisk i denne teknologi. Mariya Gabriel, kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom, sagde: ”Kunstig intelligens og læringsanalyse er teknologier, der ændrer spil. De revolutionerer den måde, studerende lærer på. Samtidig er mange undervisere, forældre og studerende forståeligt nok bekymrede over, hvem der indsamler, kontrollerer og fortolker de data, der genereres om dem. Det er her vores nye ekspertgruppe kommer ind: deres arbejde vil være medvirkende til at udarbejde praktiske etiske retningslinjer for undervisere, der f.eks. Tager fat på bias i beslutningsprocessen.

"Mødet var et vigtigt skridt i retning af at implementere vores handlingsplan for digital uddannelse - sammen vil vi sikre, at AI imødekommer reelle uddannelsesmæssige behov og bruges sikkert og etisk af elever og undervisere i hele Europa."

reklame

Mødet var det første af fire, der fandt sted i løbet af de næste 12 måneder. Retningslinjerne, der præsenteres i september 2022, vil blive ledsaget af et træningsprogram for forskere og studerende om de etiske aspekter af AI og inkluderer et mål om 45% af kvindernes deltagelse i aktiviteter. Gruppen vil også sikre, at retningslinjerne tager hensyn til Kommissionens april 2021 forslag til AI-juridisk ramme og ny koordineret plan med medlemslandene. Oplysninger om lanceringen og ekspertgruppens arbejdsprogram er tilgængelige online, yderligere information om AI og uddannelse er tilgængelig her.

reklame
Læs

Kunstig intelligens

EIT Health siger, at AI er afgørende for at beskytte EU's sundhedssystemer

Udgivet

on

Onsdag (23. april) fremlagde Europa-Kommissionen nye regler og aktioner, der sigter mod at gøre Europa til det globale knudepunkt for pålidelig kunstig intelligens (AI). Den første juridiske ramme nogensinde om AI sigter mod at garantere sikkerhed og grundlæggende rettigheder for mennesker og virksomheder og samtidig styrke AI-optagelse, investeringer og innovation i hele EU. 

Et Europa, der passer til Digital Age Executive Vice President Margrethe Vestager sagde: ”Med hensyn til kunstig intelligens er tillid et must, EU står foran udviklingen af ​​nye globale normer for at sikre, at AI kan stole på. Ved at sætte standarderne kan vi bane vejen for etisk teknologi over hele verden og sikre, at EU forbliver konkurrencedygtig undervejs. Fremtidssikret og innovationsvenligt vil vores regler gribe ind, hvor det er strengt nødvendigt: når EU-borgernes sikkerhed og grundlæggende rettigheder står på spil. "

Kommissær for det indre marked, Thierry Breton, sagde: ”AI er et middel, ikke et mål. Det har eksisteret i årtier, men har nået nye kapaciteter, der drives af computerkraft. Dagens forslag sigter mod at styrke Europas position som et globalt knudepunkt for ekspertise inden for AI fra laboratoriet til markedet, sikre at AI i Europa respekterer vores værdier og regler og udnytte AI's potentiale til industriel brug. ” 

reklame

Vi talte med Jan-Philipp Beck, administrerende direktør for EIT Health, et 'videns- og innovationsfællesskab' (KIC) fra Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi (EIT). EIT Health har opfordret europæiske sundhedsudbydere til at omfavne AI og teknologi, efter at pandemien fremhæver skrøbelighed i sundhedssystemerne.

COVID-19-pandemien har fremskyndet vedtagelsen af ​​AI i nogle områder, men den brede effekt forbliver sparsom. EIT Health hævder, at fremskridt inden for AI og teknologi kan være til enorm fordel for de nuværende sundhedssystemer og give frontlinjearbejdere mulighed for at bruge mere tid på patientpleje. Et fælles EIT Health og McKinsey indberette argumenterer for, at AI-automatisering kan hjælpe med at afhjælpe mangel på arbejdsstyrken, fremskynde forskningen og udviklingen af ​​livreddende behandlinger og hjælpe med at reducere tiden brugt på administrative opgaver. Aktiviteter, der i øjeblikket optager mellem 20-80% af læge- og sygeplejersketiden, kunne strømlines eller endda elimineres ved hjælp af AI.

EIT Health har lanceret en ny AI-rapport, der skitserer det presserende behov for en post-pandemisk teknologisk revolution for at forhindre, at EU's sundhedssystemer kæmper i det næste årti.

reklame

Jan-Philipp Beck sagde: ”Resultaterne af AI-tænketankrapporten har givet os klare og konsekvente beskeder om, hvordan vi kan drive AI og teknologi frem inden for europæiske sundhedssystemer. Vi ved allerede, at AI har potentialet til at transformere sundhedsydelser, men vi er nødt til at arbejde hurtigt og samarbejde for at bygge det ind i de nuværende europæiske sundhedsstrukturer.

”Pandemiens udfordring har utvivlsomt bidraget til at fremskynde vækst, vedtagelse og skalering af AI, da interessenter har kæmpet for at levere pleje både hurtigt og eksternt. Dette momentum skal imidlertid opretholdes for at sikre, at fordele for sundhedssystemerne er indlejret på lang sigt og hjælpe dem med at forberede sig på fremtiden - noget, der vil være til gavn for os alle. ”

Læs

Kunstig intelligens

Europa, der passer til den digitale tidsalder: Kommissionen foreslår nye regler og aktioner for ekspertise og tillid til kunstig intelligens

Udgivet

on

Kommissionen foreslår nye regler og aktioner, der sigter mod at gøre Europa til det globale knudepunkt for pålidelig kunstig intelligens (AI). Kombinationen af ​​den første nogensinde juridisk ramme om AI og en ny Koordineret plan med medlemsstaterne vil garantere sikkerhed og grundlæggende rettigheder for mennesker og virksomheder og samtidig styrke AI-optagelse, investeringer og innovation i hele EU. Nye regler om Maskineri vil supplere denne tilgang ved at tilpasse sikkerhedsreglerne for at øge brugernes tillid til den nye, alsidige generation af produkter. Et Europa, der passer til den digitale tidsalder Executive Vice President Margrethe Vestager sagde: ”Om kunstig intelligens er tillid et must, ikke rart at have. Med disse milepælsregler står EU i spidsen for udviklingen af ​​nye globale normer for at sikre, at AI kan stole på. Ved at sætte standarderne kan vi bane vejen for etisk teknologi over hele verden og sikre, at EU forbliver konkurrencedygtig undervejs. Fremtidssikret og innovationsvenligt vil vores regler gribe ind, hvor det er strengt nødvendigt: når EU-borgernes sikkerhed og grundlæggende rettigheder står på spil. ” Kommissær for det indre marked, Thierry Breton, sagde: ”AI er et middel, ikke et mål. Det har eksisteret i årtier, men har nået nye kapaciteter, der drives af computerkraft. Dette giver et enormt potentiale i områder så forskellige som sundhed, transport, energi, landbrug, turisme eller cybersikkerhed. Det udgør også en række risici. Dagens forslag sigter mod at styrke Europas position som et globalt knudepunkt for ekspertise inden for AI fra laboratoriet til markedet, sikre at AI i Europa respekterer vores værdier og regler og udnytte AI's potentiale til industriel brug. ” I årevis har Kommissionen gjort det lettere og forbedret samarbejdet om kunstig intelligens i hele EU for at øge sin konkurrenceevne og sikre tillid baseret på EU-værdier. Den nye AI-regulering vil sikre, at europæere kan stole på, hvad AI har at tilbyde. Forholdsmæssige og fleksible regler vil adressere de specifikke risici, der er forbundet med AI-systemer og sætte den højeste standard på verdensplan. Den koordinerede plan skitserer de nødvendige politiske ændringer og investeringer på medlemsniveauer for at styrke Europas førende position inden for udvikling af menneskecentreret, bæredygtig, sikker, inklusiv og pålidelig AI. Du finder mere information om pressemeddelelse, Spørgsmål og svar-dokument og faktaside, eller ved at spørger chatbotten.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending