Følg os

Uddannelse

Kommissionen opfordrer til handling som undersøgelsen afslører mere end 80% af lærerne i EU føler sig undervurderet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

3cybrarian773-640x426Mere end en tredjedel af lærerne i EU arbejder i skoler med mangel på kvalificeret personale, og næsten halvdelen af ​​skoleledere rapporterer om mangel på lærere til elever med særlige behov. Mens næsten 90% af lærerne i EU siger, at de er tilfredse med deres job, mener 81%, at undervisning ikke værdsættes i samfundet. Selvom lærere føler sig godt rustede til jobbet, er tidlig karriere support ikke universelt tilgængelig. Disse er blandt de vigtigste resultater i den nye International Teaching and Learning Survey (TALIS), udført af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD). Undersøgelsen, baseret på lærernes opfattelse af deres karriereforhold, inkluderer feedback fra 55,000 gymnasielærere og skoleledere i EU. Europa-Kommissionen har analyseret TALIS-resultaterne og dens implikationer for EU's uddannelses- og uddannelsespolitik i en indberette som også udstedes i dag (25 juni).

TALIS afspejler synspunkter lærere fra grundskolen i 19 EU-lande og regioner (BE nl, BG, ES, CZ, CY, DK, EE, FI, FR, HR, IT, LV, NL, PL, PT, RO, SE, SK, UK-ENG), samt 15 andre lande: USA, Australien, Brasilien, Chile, Serbien, Singapore, Island, Israel, Japan, Malaysia, Sydkorea, Mexico, Norge, Abu Dhabi og Alberta i Canada.

"Nogle af beskederne, der kommer ud af TALIS, har bekymrende konsekvenser for fremtiden for undervisning som en karriere. Medmindre medlemsstaterne griber ind for at tiltrække og fastholde de bedste lærere, vil vi underminere fremskridtene med at fremme kvaliteten af ​​uddannelsen i Europa. Kommissionen er rede til at hjælpe medlemslandene med at udvikle politikker og foranstaltninger til at gøre undervisning til et mere attraktivt erhverv,sagde Uddannelse, kultur, flersprogethed og ungdom Kommissær Androulla Vassiliou.

reklame

TALIS fund i EU og Europa-Kommissionens henstillinger

36% af EU-lærere arbejder i skoler, hvor der er mangel på kvalificerede og / eller vellykkede lærere (primært vedrører NL, RO, EE, UK-ENG, med FR, NL, HR, ES, EE rapportering mangler af lærere til elever med særlige behov), ifølge skoleledere (hovedpersoner). Kommissionens henstilling: Medlemsstaterne bør indføre langsigtede strategier for at tiltrække og fastholde de bedste lærere. Handlinger kan omfatte styrkelse af læreruddannelsesprogrammer; udforske fleksible veje til erhvervet (også i mid-karriere); muligheder for faglig udvikling og karriereudvikling baseret på gennemsigtige kriterier.

Lærerne er mere tilbøjelige til at føle sig forberedt på deres arbejde, når deres formelle uddannelse indeholder en kombination af indhold, undervisning og læringsmetoder, med klasseværelset praksis for de emner, de underviser. Anbefaling: Læreruddannelse skal dække alle disse områder for bedre at forberede lærere til deres karriere. Med hensyn til deres faglige udvikling bør der være mere fokus på at bruge ikt i klasseværelset og de færdigheder, der er nødvendige for at undervise elever med særlige behov.

reklame

Næsten 40% af skoleledere rapporterer, at der ikke tilbydes noget formelt induktions- eller tidlig karriereforløbsprogram på deres skole; Tilgængeligheden af ​​sådanne programmer er særlig lav i PT, PL og ES. Anbefaling: medlemsstaterne bør sikre at den oprindelige læreruddannelse følges op af systematisk tidlig karrierestøtte. EU's uddannelsesministre har for nylig aftalt at styrke læreruddannelsen og at udvikle kompetencerammer, der klart angiver de færdigheder og kvaliteter, som kræves af lærere på forskellige stadier af deres karriere.

15% af lærerne rapporterer, at de ikke har deltaget i en professionel udviklingsaktivitet i løbet af det foregående år; omkring 50% af lærerne overvåger aldrig hinandens klasser; næsten 20% deltager aldrig i samarbejdslæring. Anbefaling: Medlemsstaterne bør lægge større vægt på effektiv faglig udvikling og samarbejdsindlæring, da det tilskynder lærere til at bruge innovative undervisnings- og læringsmetoder (f.eks. undervisning i små grupper; brug af IKT) og også øger lærerens jobtilfredshed. Varierede læringsmetoder forbereder eleverne bedre på yderligere studier og på arbejdsmarkedet, som illustreret af Europa-Kommissionens politiske initiativer på Rethinking Education og Åbning Uddannelse.

TALIS briefing

De Talis resultater vil blive officielt afsløret i Tokyo, hvor 17th OECD / Japan Seminar og uformelle uddannelse ministre finder sted på 25 juni måned. Jan Truszczynski, Kommissionens generaldirektør for uddannelse og kultur, vil også præsentere Kommissionens politiske analyse.

En yderligere teknisk briefing for interessenter uddannelsessystemerne (åben til medier) på resultaterne Talis og Kommissionens henstillinger vil blive afholdt i Bruxelles den 25 juni på 14: 30 i Madou Auditorium (Place Madou 1). Michael Davidson, leder af OECD TALIS holdet, og Jan Pakulski, kontorchef for Statistik, studier og undersøgelser for Uddannelse og Kultur i Kommissionen, vil præsentere rapporterne.

Baggrund

Undervisning og læring International Survey (TALIS)

Dette er den anden TALIS undersøgelse offentliggjort af OECD (den første dukkede op i 2009). Undersøgelsen er den vigtigste kilde til information fra lærere og skoleledere om undervisning, karriereforhold og skoleforhold. Undersøgelsen er baseret på et spørgeskema sendt til lærere og skoleledere. De Talis respondenter omfattede mere end 55,000 videregående skole lærere i 3 300 skoler i EU, der repræsenterer en anslået lærerbefolkning på næsten 1.5 millioner i de 19 EU-lande, der deltog. Herunder de andre 15 lande, der er involveret i undersøgelsen, næsten 110 000 lærere, der repræsenterer en estimeret lærerbefolkning på næsten 4 millioner, svarede på spørgeskema.

Erasmus +

Europa-Kommissionen arbejder sammen med EU-medlemsstater for at identificere og dele effektiv politisk praksis og tilbyde støtte og rådgivning. Erasmus +, det nye EU-program for uddannelse, ungdom og sport (2014-2020) tilbyder stipendier til lærerudvekslinger for at forbedre deres faglige udvikling og støtter partnerskaber mellem skoler, universiteter og læreruddannelseskoler for at udvikle innovative læringsmetoder. Gennem ETwinning-skoler netværk, lærere kan udveksle ideer med deres jævnaldrende i hele Europa.

For mere information

Rådets konklusioner om Effektiv læreruddannelsens (2014)
Rådets konklusioner om Effektiv Leadership in Education (2013)
Kommissionens meddelelse (2013), Åbning Uddannelse: Innovativ undervisning og læring for alle gennem nye teknologier og Åbne undervisningsressourcer
Kommissionens meddelelse (2012), Rethinking Uddannelse: Investering i kvalifikationer for bedre socioøkonomiske resultater
Kommissionens arbejdspapir (2012): Støtte til lærerfaget for bedre indlæring Outcomes
OECD, TALIS 2013 Resultater
Kommissær Vassilious hjemmeside
Europa-Kommissionen: Uddannelse internet side

Uddannelse

EU annoncerer 25 millioner euro til uddannelse i krisesammenhænge og 140 millioner euro til støtte for forskning i bæredygtige fødevaresystemer

Udgivet

on

Tale ved Global Citizen Live begivenhed, formand for Europa -Kommissionen, Ursula von der Leyen, meddelte, at EU forpligter 140 millioner euro til at støtte forskning i bæredygtige fødevaresystemer og tackle mad sult via CGIAR, og yderligere € 25 mio. for Uddannelse kan ikke vente.  

Europa -Kommissionens formand Ursula von der Leyen sagde: ”Vi skal gå sammen om at slå coronavirus og genopbygge verden bedre. Europa gør sin del. Fra begyndelsen har europæerne sendt 800 millioner doser vacciner med verden, selvom vi ikke havde nok til os selv. Nu er vi nødt til at optrappe for at hjælpe med at afslutte denne pandemi globalt, afslutte sult, give børn over hele verden lige chancer. Team Europe har allerede forpligtet sig til at donere 500 millioner doser vacciner til sårbare lande inden næste sommer. Ovenpå forpligter Europa -Kommissionen sig i dag 140 mio. € til at forbedre den globale fødevaresikkerhed og reducere ekstrem fattigdom og 25 mio. € til Education Canot Wait, der understøtter uddannelse til børn rundt om i verden, der lever gennem konflikter og kriser. ”

Kommissær for internationale partnerskaber Jutta Urpilainen sagde: "Vi må gå sammen om at sætte SDG'erne tilbage på sporet. Som vi fortsat vidner, kan vi aldrig tage adgang til uddannelse for givet. Team Europe har til dato bidraget med mere end 40% af finansieringen af Uddannelse kan ikke vente, og det nye bidrag på 25 mio. EUR fra EU vil yderligere støtte det for at nå de mest sårbare børn og bringe dem tilbage til uddannelse. Takket være vores betydelige støtte på 140 mio. EUR til CGIAR skaber vi muligheder for unge og kvinder, mens de tackler en vigtig udfordring i dag, for at fremme bæredygtige fødevaresystemer. Koordinerede globale tiltag vil være afgørende for at opnå en miljømæssigt, socialt og økonomisk bæredygtig transformation af fødevaresystemer. " 

reklame

Læs hele pressemeddelelse, det erklæring fra præsident von der Leyen og faktablad om Team Europe COVID-19 globale svar.

reklame
Læs

Uddannelse

Universitetsrangering fra 2021 viser, at europæiske universiteter har et stærkt samarbejde

Udgivet

on

U-Multirank, initieret af Kommissionen og medfinansieret af Erasmus+, har offentliggjort sin 8th universitetsrangering og scorede næsten 2,000 universiteter fra 96 ​​lande over hele verden. Blandt andre resultater viser det, at europæiske universiteter samarbejder mere intensivt i sammenligning med andre regioner, især inden for præstationsområderne undervisning og læring, forskning, vidensudveksling og internationalisering (personale & studerendes mobilitet, fælles eksamensbeviser og publikationer osv.). Generelt klarer universiteter, der arbejder sammen med andre institutioner, virksomheder og industrier, regeringer, regionale organer eller på tværs af grænser, generelt bedre end dem, der er mindre fokuseret på samarbejde. Syv aspekter blev taget i betragtning ved rangeringen: strategiske partnerskaber, internationale fællesgrader, praktikophold, internationale sampublikationer, sampublikationer med industrielle partnere, regionale sampublikationer og ko-patenter med industrien.

Hvert år, U-Multirank sammenligner videregående uddannelsesinstitutioners præstationer på områder, der betyder mest for studerende, hvilket giver verdens største online -placeringer, der kan tilpasses. Universiteter kan bruge U-Multirank-data til at vurdere deres styrker og svagheder og finde måder at oprette eller styrke deres strategiske planer, herunder aspekter af samarbejde. Det Initiativ fra europæiske universiteter er en af ​​de flagskibsaktioner, der ledes af Kommissionen i retning af det europæiske uddannelsesområde. Målet er at skabe tværnationale alliancer, hvor studerende, ansatte og forskere kan nyde problemfri mobilitet - fysisk såvel som praktisk talt at studere, uddanne, undervise, lave research, arbejde eller dele tjenester i nogen af ​​de samarbejdende partnerinstitutioner. Indtil videre er der 41 sådanne alliancer, der samler mere end 280 højere læreanstalter i hele Europa. I alt er der et budget på op til 287 millioner euro fra Erasmus+ og Horizon Europe til rådighed for disse 41 europæiske universiteter. Flere oplysninger er tilgængelige online.

reklame

Læs

Uddannelse

Erklæring fra kommissær for krisestyring Janez Lenarčič om den internationale dag for at beskytte uddannelse mod angreb

Udgivet

on

I anledning af den internationale dag til beskyttelse af uddannelse mod angreb (9. september) bekræfter EU igen sit engagement i at fremme og beskytte ethvert barns ret til at vokse i et sikkert miljø, få adgang til kvalitetsundervisning og opbygge et bedre og mere fredelig fremtid, siger Janez Lenarčič (billedet).

Angreb på skoler, elever og lærere har en ødelæggende indvirkning på adgang til uddannelse, uddannelsessystemer og på samfundsudvikling. Desværre stiger deres forekomst i en alarmerende hastighed. Dette er alt for klart af den seneste udvikling i Afghanistan og kriserne i Etiopien, Tchad, Afrikas Sahel -region, i Syrien, Yemen eller Myanmar, blandt mange andre. Den globale koalition til beskyttelse af uddannelse mod angreb har identificeret mere end 2,400 angreb på uddannelsesfaciliteter, studerende og pædagoger i 2020, en stigning på 33 procent siden 2019.

Angreb på uddannelse udgør også overtrædelser af international humanitær lov, regelsættet, der søger at begrænse virkningerne af væbnet konflikt. Sådanne overtrædelser formerer sig, mens deres gerningsmænd sjældent stilles til ansvar. I denne opfattelse sætter vi konsekvens af international humanitær lovgivning konsekvent i centrum for EU's eksterne indsats. Som en af ​​de største humanitære donorer vil EU derfor fortsat fremme og gå ind for global respekt for international humanitær lov, både af stater og ikke-statslige væbnede grupper under en væbnet konflikt.

reklame

Ud over ødelæggelse af faciliteter resulterer angreb på uddannelse i langvarig suspension af læring og undervisning, øger risikoen for skolefald, fører til tvangsarbejde og rekruttering af væbnede grupper og styrker. Skolelukninger forstærker eksponeringen for alle former for vold, herunder seksuel og kønsbaseret vold eller tidligt og tvangsægteskab, hvis niveauer er steget drastisk under COVID-19-pandemien.

COVID-19-pandemien afslørede og forværrede uddannelsens sårbarhed på verdensplan. Nu, mere end nogensinde, er vi nødt til at minimere afbrydelser til uddannelsesforstyrrelser og sikre, at børn kan lære i sikkerhed og beskyttelse.

Uddannelsessikkerhed, herunder yderligere engagement i Safe Schools -erklæringen, er en integreret del af vores bestræbelser på at beskytte og fremme retten til uddannelse for hver pige og dreng.

reklame

At reagere på og forhindre angreb på skoler, støtte beskyttende aspekter af uddannelse og beskytte elever og lærere kræver en koordineret og tværsektoriel tilgang.

Gennem EU-finansierede projekter inden for uddannelse i nødsituationer hjælper vi med at reducere og afbøde de risici, der er forbundet med væbnet konflikt.

EU er fortsat på forkant med at støtte uddannelse i nødsituationer og afsætter 10% af sit humanitære bistandsbudget til at støtte adgang, kvalitet og beskyttelse af uddannelse.

Mere information

Faktablad - Uddannelse i nødsituationer

Læs
reklame
reklame
reklame

trending