Følg os

Uddannelse

£ 150m Europæiske Investeringsbank lån til University of Ulster

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Santander-uk-university_ulsterThe University of Ulster har sikret sig en 150 mio £ lån fra Den Europæiske Investeringsbank der vil støtte vigtige campus udvikling værker.

Meddelelsen blev foretaget på Ulster s Belfast campus af professor Richard Barnett, rektor for universitetet, Jonathan Taylor, vicepræsident for Den Europæiske Investeringsbank, finansminister Simon Hamilton MLA og beskæftigelse og Læring minister Dr. Stephen Farry MLA.

Det vigtigste projekt til gavn vil være universitetets vartegn Belfast City campus udvikling, en £ 250m projekt, der vil flytte det meste af Jordanstown campus til Belfast City Centre ved 2018. Ulster investerer også en yderligere £ 55m i opgraderinger på sine Magee, Coleraine og Jordanstown campusser.

reklame

Professor Barnett sagde: "Dette engagement fra Den Europæiske Investeringsbank er en stor tillidserklæring universitetet, i vores ambitiøse udviklingsplaner og i fremtiden i Nordirland.

”Som et universitet, der er førende i at udvide adgangen til videregående uddannelse, er det vigtigt, at vores studerende nyde faciliteter, der matcher deres ønsker. Disse investeringer i vores campusser vil bygge på vores eksisterende styrker, der giver en verdensklasse læringsmiljø for vores elever og en fremragende arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

"Fordelen for videregående uddannelse kombineret med den bredere positiv indvirkning på økonomien, vil sikre universitetets investering efterlader en varig arv til de kommende generationer. Campus udvikling Belfast City alene vil skabe mere end 5000 bygge- og relaterede job under build og indrette periode, giver tiltrængt beskæftigelse og lønninger i lokalsamfundene. "

reklame

Jonathan Taylor sagde: "Investering i uddannelse er afgørende for at sikre Europas konkurrenceevne i den globale arena og gøre det muligt for de kommende generationer af studerende til at forny sig og drage fordel af nye muligheder.

"Den klare vision fra University of Ulster ordning vil bidrage til at skabe både uddannelsesmæssige og økonomiske fordele på tværs Nordirland både under opførelsen og i de kommende år. Vi er forpligtet til at støtte lignende investering kvalitet i centrale infrastruktur i Nordirland i fremtiden. "

Finansminister Simon Hamilton MLA og beskæftigelse og Læring minister Dr. Stephen Farry MLA hilste Den Europæiske Investeringsbanks £ 150million finansiering for University of Ulster nye Belfast campus.

Tale ved University of Ulster 's Belfast campus, finansminister Simon Hamilton hilste Europæiske Investeringsbanks rolle i finansieringen af ​​projektet og sagde: ”Jeg er meget begejstret over, at Den Europæiske Investeringsbank har aftalt at bakke University of Ulster ambitiøse nye campus i Belfast. Denne tillidserklæring i Nordirland af EIB følger direktionens eksisterende engagement i ordningen, og vil sikre, at de økonomiske, uddannelsesmæssige og regeneration fordele ved projektet realiseres.

"Betydningen af ​​at investere i infrastruktur kan ikke undervurderes. Jeg er forpligtet til at udtømme alle muligheder for at tilskynde endnu flere investeringer i vores infrastruktur. Og det inkluderer bygning på denne investering, som Den Europæiske Investeringsbank på andre områder i Nordirland infrastruktur. Jeg vil personligt følge op mulighederne for yderligere EIB investering i Nordirland i samtaler med bank embedsmænd i Luxembourg i midten af ​​næste måned. Jeg er især interesseret i at undersøge de muligheder, som vores reformerede kommunale strukturer til at spille en ledende rolle i den fremtidige udvikling af infrastrukturen.

"Jeg er fast besluttet på at se Nordirlands infrastruktur løbende investeret i og forbedret, og jeg vil sikre, at alle tilgængelige muligheder for adgang til nødvendige finansiering - herunder Den Europæiske Investeringsbank - udforskes fuldt og udnyttes så vidt muligt til gavn for alle i Nordirland. "

Beskæftigelse og Læring minister Dr. Stephen Farry MLA sagde: ”Jeg er glad for lån fra Den Europæiske Investeringsbank. Det er en klar indikation af tillid til vores videregående uddannelsessektor. Det er opmuntrende at vide, at £ 16m finansiering, som min afdeling forudsat i 2010 har hjulpet med at bringe udviklingen til dette stadie. Jeg ser frem til den nye campus åbning i 2018 og de fordele, det vil bringe til universitetets studerende og ansatte, byen Belfast og den bredere Nordirland økonomi.

"Højere uddannelse er nøglen til fremtiden økonomiske velfærd i Nordirland, og jeg opfordrer mine udøvende kolleger til at gøre alt i deres magt for at gøre det lettere lignende investeringer af banken i vores videregående uddannelsesinstitutioner."

Uddannelse

Universitetsrangering fra 2021 viser, at europæiske universiteter har et stærkt samarbejde

Udgivet

on

U-Multirank, initieret af Kommissionen og medfinansieret af Erasmus+, har offentliggjort sin 8th universitetsrangering og scorede næsten 2,000 universiteter fra 96 ​​lande over hele verden. Blandt andre resultater viser det, at europæiske universiteter samarbejder mere intensivt i sammenligning med andre regioner, især inden for præstationsområderne undervisning og læring, forskning, vidensudveksling og internationalisering (personale & studerendes mobilitet, fælles eksamensbeviser og publikationer osv.). Generelt klarer universiteter, der arbejder sammen med andre institutioner, virksomheder og industrier, regeringer, regionale organer eller på tværs af grænser, generelt bedre end dem, der er mindre fokuseret på samarbejde. Syv aspekter blev taget i betragtning ved rangeringen: strategiske partnerskaber, internationale fællesgrader, praktikophold, internationale sampublikationer, sampublikationer med industrielle partnere, regionale sampublikationer og ko-patenter med industrien.

Hvert år, U-Multirank sammenligner videregående uddannelsesinstitutioners præstationer på områder, der betyder mest for studerende, hvilket giver verdens største online -placeringer, der kan tilpasses. Universiteter kan bruge U-Multirank-data til at vurdere deres styrker og svagheder og finde måder at oprette eller styrke deres strategiske planer, herunder aspekter af samarbejde. Det Initiativ fra europæiske universiteter er en af ​​de flagskibsaktioner, der ledes af Kommissionen i retning af det europæiske uddannelsesområde. Målet er at skabe tværnationale alliancer, hvor studerende, ansatte og forskere kan nyde problemfri mobilitet - fysisk såvel som praktisk talt at studere, uddanne, undervise, lave research, arbejde eller dele tjenester i nogen af ​​de samarbejdende partnerinstitutioner. Indtil videre er der 41 sådanne alliancer, der samler mere end 280 højere læreanstalter i hele Europa. I alt er der et budget på op til 287 millioner euro fra Erasmus+ og Horizon Europe til rådighed for disse 41 europæiske universiteter. Flere oplysninger er tilgængelige online.

reklame

Læs

Uddannelse

Erklæring fra kommissær for krisestyring Janez Lenarčič om den internationale dag for at beskytte uddannelse mod angreb

Udgivet

on

I anledning af den internationale dag til beskyttelse af uddannelse mod angreb (9. september) bekræfter EU igen sit engagement i at fremme og beskytte ethvert barns ret til at vokse i et sikkert miljø, få adgang til kvalitetsundervisning og opbygge et bedre og mere fredelig fremtid, siger Janez Lenarčič (billedet).

Angreb på skoler, elever og lærere har en ødelæggende indvirkning på adgang til uddannelse, uddannelsessystemer og på samfundsudvikling. Desværre stiger deres forekomst i en alarmerende hastighed. Dette er alt for klart af den seneste udvikling i Afghanistan og kriserne i Etiopien, Tchad, Afrikas Sahel -region, i Syrien, Yemen eller Myanmar, blandt mange andre. Den globale koalition til beskyttelse af uddannelse mod angreb har identificeret mere end 2,400 angreb på uddannelsesfaciliteter, studerende og pædagoger i 2020, en stigning på 33 procent siden 2019.

Angreb på uddannelse udgør også overtrædelser af international humanitær lov, regelsættet, der søger at begrænse virkningerne af væbnet konflikt. Sådanne overtrædelser formerer sig, mens deres gerningsmænd sjældent stilles til ansvar. I denne opfattelse sætter vi konsekvens af international humanitær lovgivning konsekvent i centrum for EU's eksterne indsats. Som en af ​​de største humanitære donorer vil EU derfor fortsat fremme og gå ind for global respekt for international humanitær lov, både af stater og ikke-statslige væbnede grupper under en væbnet konflikt.

reklame

Ud over ødelæggelse af faciliteter resulterer angreb på uddannelse i langvarig suspension af læring og undervisning, øger risikoen for skolefald, fører til tvangsarbejde og rekruttering af væbnede grupper og styrker. Skolelukninger forstærker eksponeringen for alle former for vold, herunder seksuel og kønsbaseret vold eller tidligt og tvangsægteskab, hvis niveauer er steget drastisk under COVID-19-pandemien.

COVID-19-pandemien afslørede og forværrede uddannelsens sårbarhed på verdensplan. Nu, mere end nogensinde, er vi nødt til at minimere afbrydelser til uddannelsesforstyrrelser og sikre, at børn kan lære i sikkerhed og beskyttelse.

Uddannelsessikkerhed, herunder yderligere engagement i Safe Schools -erklæringen, er en integreret del af vores bestræbelser på at beskytte og fremme retten til uddannelse for hver pige og dreng.

reklame

At reagere på og forhindre angreb på skoler, støtte beskyttende aspekter af uddannelse og beskytte elever og lærere kræver en koordineret og tværsektoriel tilgang.

Gennem EU-finansierede projekter inden for uddannelse i nødsituationer hjælper vi med at reducere og afbøde de risici, der er forbundet med væbnet konflikt.

EU er fortsat på forkant med at støtte uddannelse i nødsituationer og afsætter 10% af sit humanitære bistandsbudget til at støtte adgang, kvalitet og beskyttelse af uddannelse.

Mere information

Faktablad - Uddannelse i nødsituationer

Læs

Uddannelse

Europa -Kommissionens rapport om voksenuddannelse i Europa

Udgivet

on

Europa-Kommissionens Eurydice netværk har udgivet en rapport om 'Voksenuddannelse og uddannelse i Europa: Opbygning af inkluderende veje til færdigheder og kvalifikationer'. Rapporten undersøger de nuværende tilgange til fremme af livslang læring, med særlig fokus på politikker og foranstaltninger, der understøtter adgang for voksne med lave færdigheder og kvalifikationer til læringsmuligheder. Det ser på 42 uddannelses- og uddannelsessystemer i 37 europæiske lande.

Kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom Mariya Gabriel sagde: “Denne pandemi har vist, at mange voksne ikke har tilstrækkelige grundlæggende færdigheder. Især har det afsløret den store digitale kløft blandt den voksne befolkning. Det er vigtigt at skabe systematiske læringsmuligheder, der gør det muligt for mennesker at forbedre deres grundlæggende færdigheder på ethvert stadie af livet. Vi er også nødt til at tage fat på fragmenteringen af ​​voksenlæringssektoren, så voksne kan foretage enkle overgange mellem forskellige typer og former for uddannelse. ”

Kommissær for job og sociale rettigheder, Nicolas Schmit, sagde: ”For at tilpasse os til en hurtigt foranderlig arbejdsverden skal vi fokusere vores opmærksomhed og ressourcer på livslang læring. I 2030 ønsker vi, at mindst 60% af voksne i EU skal deltage i uddannelse hvert år. EU -ledere hilste denne ambition velkommen, og deres nationale genopretnings- og modstandsdygtighedsplaner omfatter store investeringer i opkvalificering og genkvalificering af voksne. Sammen med arbejdsmarkedets parter og alle interessenter er vi nødt til at sikre adgang til læringsmuligheder især for mennesker, der vil have størst fordel af opkvalificering og omskoling. Dette aspekt er centralt for Upskilling Pathways -initiativet, som er særlig opmærksom på de mest sårbare. ”

reklame

Ud over at undersøge, hvordan voksenuddannelses- og uddannelsesinitiativer koordineres på nationalt plan, præsenterer denne rapport også en unik kortlægning af offentligt finansierede og medfinansierede voksenuddannelses- og uddannelsesprogrammer og de eksisterende vejlednings- og støtteforanstaltninger til de mindst kvalificerede. Det Eurydice-netværk består af nationale enheder i europæiske lande, og er koordineret af Forvaltningsorganet for Uddannelse, Audiovisuelle Medier og Kultur.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending