Følg os

Beskæftigelse

Ny forskning afslører 2024's bedste lande at bo og arbejde i

DEL:

Udgivet

on

  • Norge topper den globale rangering som det bedste sted at arbejde, der sætter standarden for medarbejdertilfredshed og balance mellem arbejde og privatliv  
  • Schweiz kåret til det lykkeligste land at arbejde på verdensplan og sætter en ny standard for medarbejdernes trivsel
  • Holland fremstår som toppen af ​​inkluderende arbejdspladser, der leder verden i mangfoldighed og accept 

Med flere mennesker end nogensinde villige til at flytte for at jagte karriereønsker, højere løn og en bedre balance mellem arbejde og privatliv, global arbejdspladsudbyder Øjeblikkelige kontorer har analyseret og scoret lande med højt BNP baseret på arbejdstid, årlig orlov, lighed, lykke, forældreorlov og mere for at rangere de bedste lande i verden at arbejde og leve i.   

De 3 bedste lande at bo og arbejde i  

Grafikken ovenfor viser de 3 bedste lande at bo og arbejde i globalt, rangeret efter lykkescore, mindsteløn, forældreorlov, feriepenge, LGBTQ-beskæftigelse, ligestillingsindeks og balance mellem arbejde og privatliv. 

De tre overordnede, Norge, Australien og Holland tilbyder høj levestandard, stærke økonomier, en fremragende balance mellem arbejde og privatliv, robuste sociale sikringssystemer og inkluderende, forskelligartede arbejdsmiljøer.   

Alle er i top tre af de lykkeligste lande globalt, men hver scorede også højt på andre områder.  

Norge tilbyder nogle af de højest betalte barselsorlov i verden med 49 uger. Den australske mindsteløn er en af ​​de højeste med $15 i timen, mens Holland overgår resten for at tilbyde den bedste balance mellem arbejde og privatliv med en gennemsnitlig arbejdsuge på 32 timer.   

reklame

Australien har en af ​​de højeste minimumslønninger på verdensplan, og med en gennemsnitlig arbejdsuge på kun 29 timer, er der masser af tid til at nyde solskinnet. Udover 20 dages ferie har Australien også taget en fleksibel arbejdslivsstil til sig, og fleksible og samarbejdspladser er i fremmarch. Du kan tage et kig på nogle af de bedste co-working spaces i Sydney link.

Norge topper globale ranglister som Premier Workplace Haven 

Norges triumf som det bedste land i verden til at arbejde i 2024 er ingen overraskelse, da det har toppet UNDP Human Development Index i adskillige år med en HDI på 0.961 i 2021. HDI opsummerer et lands menneskelige udviklingsresultater, herunder: 

  • Lang og sund levetid
  • Levestandard
  • Viden

Norge scorede højt på næsten alle områder, vi analyserede, og toppede listerne for ligestilling, lgbtq-beskæftigelse, forældreorlov og rangerede blandt de tre bedste lande for lykke, balance mellem arbejde og privatliv og mindsteløn. 

Swiss Bliss: Schweiz rangerer som #1 globalt for lykke 

Ifølge forskning fra McKinsey følte en fjerdedel af medarbejderne i 15 lande sig udbrændt sidste år. Hvis du føler dig udbrændt og overanstrengt, kan flytning til Schweiz give dig en bedre balance mellem kontorliv og personlig tid. 

Faktorer, der gør schweiziske arbejdere, så indholdet generelt inkluderer BNP per indbygger, social støtte, sund forventet levetid og friheden til at træffe livsvalg. Schweiz rangerer nummer 1 for mindsteløn og blandt de 5 bedste lande globalt for at have den bedste balance mellem arbejde og privatliv.  

Inklusivitet triumferer i Holland 

Holland står som et af de mest progressive lande, der arbejder globalt, med den næsthøjeste score på ligestillingsindekset for alle analyserede lande. Det er ikke overraskende, at Holland også rangerer blandt de tre bedste lande for LGBTQA+-ansatte at arbejde.  

Med en af ​​de bedste resultater for lykke og balance mellem arbejde og privatliv i verden tilbyder Holland et inkluderende og attraktivt tilflugtssted for 2024's globale arbejdsstyrke.  

Co-working i Amsterdam

Holland har generelt et aktivt samarbejdsfællesskab, hvor kontorer i Amsterdam er meget efterspurgte, især i de teknologiske og kreative områder.

Du kan finde en liste over co-working spaces i Amsterdam her.

Kilder og metode: Øjeblikkelige kontorer har analyseret og scoret høje BNP-nationer baseret på lykkescore, mindsteløn, forældreorlov, feriepenge, LGBTQ-beskæftigelse, ligestillingsindeks og balance mellem arbejde og privatliv for at bestemme de bedste lande at bo og arbejde i globalt.   

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending