Følg os

Bitcoin

Udforsk Bitcoins fremtid: med Harley Simpson fra Foxify.

DEL:

Udgivet

on

CoinReporter's Interview med Harley Simpson fra Foxify om forordninger, CBDC-innovationer og deres unikke platform

"Når det kommer til langsigtet potentiale, ser vi allerede noget af det spille ud med store spillere som Fidelity og BlackRock, der bliver involveret i rummet, selvom det ikke er direkte med Bitcoin. Mens vi i øjeblikket oplever et udfordrende regulatorisk miljø i USA, tror jeg, at når først reglerne er på plads, vil større institutioner komme ind på markedet. Dette vil føre til masseadoption og nedsat volatilitet over tid, hvilket i sidste ende fremhæver Bitcoins store potentiale.

Hvad angår reguleringens indvirkning på blockchain-industrien, er det rigtigt, at reguleringer kan bremse udviklingen af ​​mindre projekter, da adgangsbarrieren kan blive sværere at navigere. Men på lang sigt kan strammere regler føre til et fald i svindel og svigagtige aktiviteter, hvilket i sidste ende kommer industrien til gode.

Når man overvejer virkningen af ​​centralbanks digitale valutaer (CBDC'er) på kryptomarkedet, afhænger det virkelig af, hvordan de bruges. Hvis CBDC'er nemt kan integreres med eksisterende krypto-punge og -platforme, kan de hjælpe folk med at blive mere fortrolige med digitale valutaer. Det kan dog tage noget tid, før denne vækst bliver til virkelighed.

Med fokus på brugen af ​​Foxify har vores virksomhed udviklet en unik peer-to-peer handelsplatform. I stedet for at stole på en centraliseret market maker, kan brugerne oprette deres egne handler og finde modparter direkte på platformen. Denne tilgang styrker detailhandlere og fremmer et retfærdigt og gennemsigtigt handelsmiljø.

Vores platform er decentraliseret, med midler holdt i en smart kontrakt i stedet for af virksomheden. Dette sikrer, at transaktioner er sikre, og det fungerer på samme måde som andre decentrale applikationer. Hvad angår sikkerheden af ​​transaktioner på vores platform, er den lige så sikker som en typisk Web3-pung, forudsat at der ikke er ondsindede elementer i den smarte kontrakt. De tekniske detaljer kan være komplekse, men brugere kan have tillid til sikkerheden af ​​deres handler på vores platform. "

"Den eneste garanti i krypto er risiko"

reklame

Del denne artikel:

trending