Følg os

Bank

Mihails Safro, xpate CEO: Tilføjelsen af ​​kernebankløsningen skaber nye vækstmuligheder for vores købmænd

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

xpate, den hastigt voksende platform for grænseoverskridende betalinger, har annonceret lanceringen af ​​sin disruptive kernebankløsning, som forbinder købmands- og indløsersystemer for at tilbyde agil, fleksibel og harmoniseret betalingsbehandling og på afgørende vis hjælper dem med at omgå begrænsninger for ældre it-platforme.

xpates berømte UX-designledede fokus vil den nye kernebankløsning hjælpe handlende og indløsere med at udnytte endnu flere grænseoverskridende e-handelsmuligheder gennem sin brugervenlige integrerede platform.

Kernebankplatforme er et integreret tandhjul i betalingsøkosystemet, der udfører missionskritiske betalingsbehandlingsfunktioner, der muliggør smidige transaktionsstrømme mellem forbrugere, handlende og indløsere. Men flere og flere interne kernebankplatforme, hvoraf mange blev bygget for flere år siden, er hurtigt ved at blive forældede, da den underliggende teknologi er forældet eller ikke længere kan tilpasses til stigende transaktionsvolumen ombord fra et hurtigt voksende udvalg af kanaler, enheder og berøringspunkter.

Det er uoverkommeligt dyrt at opgradere disse traditionelle platforme internt, og selvom plug-and-play-funktionaliteten har muliggjort en vis fleksibilitet, betyder de intensive datadrevne krav og kompleksiteten af ​​grænseoverskridende e-handelsbehandling, at den fortsatte brug af sådanne platforme truer effektiviteten. og rentabiliteten for handlende og indkøbere, der ønsker at udvide deres grænseoverskridende e-handelsaktiviteter.

Lanceringen af ​​xpateCore bankteknologi er det bedste, du kan have internt, men det er altid svaret enten, da tredjepartsleverandører måske mangler fleksibiliteten og infrastrukturen til at designe løsninger tilpasset hver enkelt virksomhed

Med værdien af ​​grænseoverskridende betalinger, der forventes at nå $250 billioner i 2027, er xpate designet til at være så brugervenligt som muligt.

Tilføjelsen af ​​kernebankløsningen til sin platform betyder, hvordan xpate fortsætter med at skabe nye vækstmuligheder for indløsere og handlende af enhver størrelse, i enhver sektor med sin friske tilgang til at gøre komplekse betalinger så enkle som muligt.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending