Slut med os

Bank

Crypto valuta bull run handler ikke kun om Bitcoin

DEL:

Udgivet

on

Det har været et vildt og uforudsigeligt år på så mange måder. Crypto-valutaer boomede med institutionelle investorer, der flød ind. Bitcoin ramte et nyt rekordhøjt niveau i december. Institutionel investering i bitcoin var overskriftsnyheden i 2020. Virksomheder, både store og små, flyttede store procentdele af deres likviditetsreserver til bitcoin, inklusive MicroStrategy, Mass Mutual og Square. Og hvis nylige meddelelser er noget at gå forbi, er de kun lige begyndt, skriver Colin Stevens.

Men så spændende som det har været at se dem strømme ind i rummet det sidste år, er tallene stadig relativt lave. I 2021 vil succesen eller ej af deres beslutninger blive tydelig. Dette kunne motivere en helt ny bølge af institutionelle investorer til at følge deres ledelse. MicroStrategys investering på $ 425 millioner i bitcoin er for eksempel allerede mere end fordoblet i værdi (pr. 18. december 2020). Dette er tal, der vil interessere enhver virksomhed eller investor.

Desuden gør kryptovaluta- og investeringsplatforme som Luno allerede det endnu nemmere for institutioner at blive involveret. Den seneste nyhed om, at S&P Dow Jones Indices - et joint venture mellem S&P Global, CME Group og News Corp - vil debutere kryptokurrencyindekser i for eksempel 2021, bør sætte krypto foran endnu flere investorer på daglig basis.

reklame

Den næste store nyhed for kryptovaluta vil være suveræne formuefonde og regeringer. Vil de være klar til at foretage en offentlig investering i krypto næste år?

Det er faktisk teknisk set allerede sket, omend ikke direkte. Den norske offentlige pensionsfond, også kendt som oliefonden, ejer nu næsten 600 Bitcoin (BTC) indirekte gennem sin 1.51% andel i MicroStrategy.

En åben og offentlig investering fra en sådan enhed ville være et udtryk for tillid, der kunne udløse en vanvid af regeringsaktiviteter. Hvis institutionel investering bragte almindelig respektabilitet til Bitcoin og andre kryptokurver, forestil dig hvad opbakningen fra en suveræn velstandsfond eller regering ville gøre?

Den nylige bull run har bestemt startet folk til at tale, men sammenlign medieopmærksomheden i 2017 med denne gang. Det har været mildt sagt begrænset

En af grundene er, at dette bull run primært er drevet af institutionelle investorer. Dette har ofte betydet, at kryptonyheder lander på de mindre plettede forretningssider. De almindelige mediers opmærksomhed har også, forståeligt nok, været andre steder - pandemier og omstridte præsidentvalg har en tendens til at dominere nyhedscyklussen.

Men der er tegn på, at dette ændrer sig. December's nye historiske heltidshøjde har medført en betydelig mængde positiv dækning på tværs af større publikationer, herunder The New York Times, The Daily Telegraph og The Independent.

Hvis bitcoin-prisen fortsætter med at stige - som mange har mistanke om, vil det muligvis føre til en ny bølge af overskrifter og igen cementere kryptokurrency fast på forsiden. Dette sætter kryptokurrency fast i offentlighedens bevidsthed og potentielt tænder en brand under forbrugernes efterspørgsel.

Der er en række grunde til, at dette kan være, men den største blandt dem er, at denne bull run er grundlæggende drevet af institutionel efterspørgsel snarere end detailhandel.

En stigning i medieopmærksomhed vil bestemt ændre dette, men måske endnu vigtigere er det, at det nu er lettere end nogensinde at købe kryptovaluta med succes fra Luno og Coinbase, der understøtter kunder over hele verden, men også lignende som PayPal og Square er ser stor succes i USA. De køber i øjeblikket det svarende til 100% af nypræget bitcoin bare for at dække den efterspørgsel, de får fra amerikanske kunder.

Der er et andet element. Denne seneste bull run for kryptoøkosystemet som helhed viser, at der er en appetit på tokens, der gør mere end bare at fungere som en butik af værdi (dvs. bitcoins), og nu bliver tokens med mere specifikke og sofistikerede brugssager mere populære .

Cryptocurrency-tokens er fungible digitale aktiver, der kan bruges som udvekslingsmedier (handles) inden for det udstedende blockchain-projekts økosystem. De beskrives bedst ved, hvordan de betjener slutbrugeren. Tænk på poletter som de fødevarer, der nærer blockchain-baserede økosystemer.

Crypto-tokens, som også kaldes crypto-aktiver, er specielle former for virtuelle valuta-tokens, der findes på deres egne blockchains og repræsenterer et aktiv eller hjælpeprogram. Oftest bruges de til fundraising til crowd salg, men de kan også bruges som erstatning for andre ting.

På kryptotoken, som har fået betydelig nyhedsdækning, er Silk Road -mønt. Et digitalt kryptotoken udstedt af LGR Global .

Silk Road Coin er et specielt token designet til anvendelse inden for den globale råvarehandelsindustri. Ifølge LGR Globals grundlægger og administrerende direktør, Ali Amirliravi, “er der mange smertepunkter inden for handel med råvarer, herunder forsinkelser i fondoverførsler og afviklinger. Transparensproblemer og valutasvingninger arbejder yderligere på at underminere effektiviteten og hastigheden af ​​handel med råvarer. Med udgangspunkt i vores enorme viden om branchen har vi skabt Silk Road Coin til at løse disse problemer og omfattende optimere råvarehandels- og handelsfinansieringsindustrien. ”

LGR Globals grundlægger og administrerende direktør, Ali Amirliravi

LGR Globals grundlægger og administrerende direktør, Ali Amirliravi

Til at begynde med er LGR Global fokuseret på at optimere grænseoverskridende pengebevægelser og vil derefter udvide til digitalisering af end-to-end handelsfinansiering ved hjælp af nye teknologier som Blockchain, Smart Contracts, AI og Big Data Analytics. “LGR-platformen blev lanceret i Silk Road Area (Europa-Centralasien-Kina)”, forklarer Amirliravi, “et område, der repræsenterer 60% af den globale befolkning, 33% af verdens BNP, og har utroligt høje og ensartede priser af økonomisk vækst (+ 6% pa). ”

LGR Global platform sigter mod at gennemføre pengeoverførsler sikkert og med succes så hurtigt som muligt. Det opnås ved at fjerne mellemmændene og overføre pengene direkte fra afsender til modtager. Silk Road Coin passer ind i LGR-økosystemet som den eksklusive mekanisme for gebyrbetalinger, som erhvervsdrivende og producenter bruger LGR-platformen til at gennemføre store og komplekse grænseoverskridende pengetransporttransaktioner og handelsfinansieringstransaktioner.

På spørgsmålet om, hvordan 2021 vil se ud for LGR Global og Silk Road Coin, sagde Amirliravi, ”vi er utroligt optimistiske for det nye år; feedback fra industrien og investorerne til SRC og den digitale handelsfinansieringsplatform har været overvældende positive. Vi ved, at vi kan gøre en stor forskel i råvarehandelsbranchen ved at digitalisere og optimere processer, og vi er glade for at fremvise vellykkede pilotprojekter, der begynder i 1. og 2. kvartal 2021. ”

Branchespecifikke tokens og blockchain-platforme har vundet betydelig interesse fra institutionelle investorer - det er klart, at der er en appetit på fremadrettede løsninger, der løser konkrete problemer.

Bank

McGuinness præsenterer strategi for håndtering af misligholdte lån

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har i dag (16. december) fremlagt en strategi for at forhindre en fremtidig opbygning af misligholdte lån (NPL'er) i hele EU som et resultat af koronaviruskrisen. Strategien sigter mod at sikre, at EU-husstande og virksomheder fortsat har adgang til den finansiering, de har brug for under hele krisen. Banker har en afgørende rolle at spille for at afbøde virkningerne af koronaviruskrisen ved at opretholde finansieringen af ​​økonomien. Dette er nøglen til at støtte EU's økonomiske opsving. I betragtning af den indvirkning, som coronavirus har haft på EU's økonomi, forventes mængden af ​​NPL'er at stige i hele EU, selvom tidspunktet og størrelsen af ​​denne stigning stadig er usikker.

Afhængigt af hvor hurtigt EU's økonomi genopretter efter coronavirus-krisen, kan bankernes aktivkvalitet - og igen deres udlånskapacitet - blive forringet. En økonomi, der fungerer for mennesker Executive vicepræsident Valdis Dombrovskis sagde: ”Historien viser os, at det er bedst at tackle misligholdte lån tidligt og afgørende, især hvis vi ønsker, at banker fortsætter med at støtte virksomheder og husstande. Vi tager forebyggende og koordineret handling nu. Dagens strategi vil bidrage til Europas hurtige og bæredygtige genopretning ved at hjælpe bankerne med at aflade disse lån fra deres balance og holde kreditten flydende. ”

Mairead McGuinness, kommissær med ansvar for finansielle tjenester, finansiel stabilitet og kapitalmarkedsunionen, sagde: ”Mange virksomheder og husstande er kommet under et betydeligt økonomisk pres på grund af pandemien. Det er en topprioritet for Kommissionen at sikre, at europæiske borgere og virksomheder fortsat modtager støtte fra deres banker. I dag fremsatte vi et sæt foranstaltninger, der, samtidig med at vi sikrer låntagerbeskyttelse, kan hjælpe med at forhindre en stigning i NPL'er svarende til den efter den sidste finanskrise. ”

reklame

For at give medlemsstaterne og den finansielle sektor de nødvendige værktøjer til at tackle en stigning i NPL'er i EU's banksektor tidligt foreslår Kommissionen en række aktioner med fire hovedmål:

1. Yderligere udvikling af sekundære markeder for nødlidende aktiver: Dette vil give banker mulighed for at flytte misligholdte lån fra deres balance, samtidig med at der sikres en yderligere styrket beskyttelse af debitorer. Et centralt skridt i denne proces ville være vedtagelsen af ​​Kommissionens forslag om kreditudbydere og kreditoptagere, som i øjeblikket drøftes af Europa-Parlamentet og Rådet. Disse regler vil styrke debitorbeskyttelsen på sekundære markeder. Kommissionen ser fordelene ved oprettelsen af ​​et centralt elektronisk datahub på EU-niveau for at øge gennemsigtigheden på markedet. Et sådant knudepunkt vil fungere som et datalager, der understøtter NPL-markedet for at muliggøre en bedre udveksling af oplysninger mellem alle involverede aktører (kreditforhandlere, kreditkøbere, kreditforsikringsselskaber, AMC'er) og private NPL-platforme), så NPL'er håndteres på en effektiv måde. På grundlag af en offentlig høring vil Kommissionen undersøge flere alternativer til oprettelse af et datahub på europæisk plan og fastlægge den bedste vej fremad. En af mulighederne kan være at etablere datahubben ved at udvide beføjelsen til det eksisterende europæiske datavarehus (ED).

2. Reform af EU's lovgivning om virksomheders insolvens og gældsinddrivelse: Dette vil hjælpe med at samle de forskellige insolvensrammer i hele EU og samtidig opretholde høje standarder for forbrugerbeskyttelse. Mere konvergerende insolvensprocedurer ville øge retssikkerheden og fremskynde genindvindingen af ​​værdi til fordel for både kreditor og debitor. Kommissionen opfordrer indtrængende Parlamentet og Rådet til hurtigt at nå til enighed om lovgivningsforslaget om minimumsharmoniseringsregler om fremskyndet udenretslig håndhævelse af sikkerhedsstillelse, som Kommissionen foreslog i 2018.

3. Støtte oprettelsen og samarbejdet mellem nationale kapitalforvaltningsselskaber (AMC'er) på EU-niveau: Kapitaladministrationsselskaber er køretøjer, der giver lindring til banker, der kæmper ved at sætte dem i stand til at fjerne NPL'er fra deres balance. Dette hjælper banker med at fokusere på udlån til levedygtige virksomheder og husstande i stedet for at administrere NPL'er. Kommissionen er parat til at støtte medlemslandene med at oprette nationale AMC'er - hvis de ønsker det - og vil undersøge, hvordan samarbejde kan fremmes ved at oprette et EU-netværk af nationale AMC'er. Mens nationale AMC'er er værdifulde, fordi de drager fordel af indenlandsk ekspertise, kunne et EU-netværk af nationale AMC'er gøre det muligt for nationale enheder at udveksle bedste praksis, håndhæve standarder for data og gennemsigtighed og bedre koordinere handlinger. Netværket af AMC'er kunne desuden bruge datahubben til at koordinere og samarbejde med hinanden for at dele information om investorer, debitorer og servicevirksomheder. Adgang til information på NPL-markeder vil kræve, at alle relevante databeskyttelsesregler vedrørende debitorer overholdes.

4. Forholdsregler: Mens EU's banksektor generelt er i en meget sundere situation end efter finanskrisen, har medlemslandene fortsat forskellige økonomiske politiske reaktioner. I betragtning af de særlige omstændigheder under den nuværende sundhedskrise har myndighederne mulighed for at gennemføre forsigtige offentlige støtteforanstaltninger, hvor det er nødvendigt, for at sikre fortsat finansiering af realøkonomien i henhold til EU's direktiv om genopretning og afvikling af banker og statsstøtterammer Baggrund Kommissionens NPL-strategi foreslået i dag bygger på et sammenhængende sæt af tidligere gennemførte foranstaltninger.

I juli 2017 blev finansministrene i ECOFIN enige om en første handlingsplan for at tackle NPL'er. I tråd med ECOFIN-handlingsplanen annoncerede Kommissionen i sin meddelelse om færdiggørelse af bankunionen fra oktober 2017 en omfattende pakke af foranstaltninger til at reducere niveauet af misligholdte lån i EU. I marts 2018 forelagde Kommissionen sin pakke af foranstaltninger til at tackle høje NPL-forhold. De foreslåede foranstaltninger omfattede NPL-backstop, som krævede, at banker opførte minimumsdækningsniveauer for nyoprettede lån, et forslag til et direktiv om kreditudbydere, kreditkøbere og til inddrivelse af sikkerhedsstillelse og plan for oprettelse af nationalt aktiv administrationsselskaber.

For at afbøde virkningen af ​​koronavirus-krisen har Kommissionens bankpakke fra april 2020 implementeret målrettede "quick fix" -ændringer til EU's banktilsynsregler. Derudover foreslog kapitalmarkedsinddrivelsespakken, der blev vedtaget i juli 2020, målrettede ændringer af kapitalmarkedsreglerne for at tilskynde til større investeringer i økonomien, muliggøre hurtig genkapitalisering af virksomheder og øge bankernes kapacitet til at finansiere opsvinget. Recovery and Resilience Facility (RRF) vil også yde væsentlig støtte til reformer, der sigter mod at forbedre insolvens, retlige og administrative rammer og understøtte en effektiv NPL-opløsning.

Læs

Bank

COVID-19 afslører manglerne ved et papirbaseret handelssystem

Udgivet

on

Ifølge en nylig rapport fra International Chamber of Commerce, da COVID-19 afslører manglerne ved et papirbaseret handelssystem, finder finansielle institutioner (FI'er) måder til at holde handlen i omløb. Det hedder, at problemet, der står over for i dag, er rodfæstet i handelens mest vedvarende sårbarhed: papir. Papir er den finansielle sektors akilleshæl. Forstyrrelsen skulle altid ske, det eneste spørgsmål var, hvornår skriver Colin Stevens.

Foreløbige ICC-data viser, at finansielle institutioner allerede føler, at de bliver påvirket. Mere end 60% af respondenterne på det nylige COVID-19-supplement til handelsundersøgelsen forventer, at deres handelsstrømme vil falde med mindst 20% i 2020.

Pandemien introducerer eller forværrer udfordringerne i handelsfinansieringsprocessen. For at hjælpe med at bekæmpe det praktiske ved handelsfinansiering i et COVID-19-miljø, angav mange banker, at de tog deres egne foranstaltninger for at lempe interne regler om original dokumentation. Imidlertid rapporterer kun 29% af respondenterne, at deres lokale tilsynsmyndigheder har ydet støtte til at lette den igangværende handel.

reklame

Det er en kritisk tid for infrastrukturopgraderinger og øget gennemsigtighed, og mens pandemien har forårsaget mange negative effekter, er en potentiel positiv indvirkning, at den har gjort det klart for branchen, at der skal foretages ændringer for at optimere processer og forbedre den samlede funktion af international handel, handelsfinansiering og pengebevægelse.

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global og grundlægger af Silk Road -mønt, forklarede, hvordan hans firma har fundet løsninger på disse problemer.

”Jeg tror, ​​det kommer til at integrere nye teknologier på smarte måder. Tag mit firma for eksempel, LGR Global, når det kommer til pengebevægelse, er vi fokuseret på 3 ting: hastighed, omkostninger og gennemsigtighed. For at løse disse problemer fører vi med teknologi og bruger ting som blockchain, digitale valutaer og generel digitalisering for at optimere de eksisterende metoder.

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global og grundlægger af Silk Road Coin,

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global og grundlægger af Silk Road Coin

"Det er helt klart, hvilken indvirkning nye teknologier kan have på ting som hastighed og gennemsigtighed, men når jeg siger, er det vigtigt at integrere teknologierne på en smart måde, det er vigtigt, fordi du altid skal huske din kunde - det sidste, vi ville ønsker at gøre er at indføre et system, der faktisk forvirrer vores brugere og gør hans eller hendes job mere kompliceret. Så på den ene side findes løsningen på disse problemer i ny teknologi, men på den anden side handler det om at skabe en brugeroplevelse, der er enkel at bruge og interagere med og integreres problemfrit i de eksisterende systemer. Så det er lidt af en afbalanceringshandling mellem teknologi og brugeroplevelse, det er her løsningen skal oprettes.

"Når det kommer til det bredere emne inden for forsyningskædefinansiering, er det, vi ser, behovet for forbedret digitalisering og automatisering af de processer og mekanismer, der findes i hele produktets livscyklus. I handelshandelsbranchen med flere varer er der så mange forskellige interessenter , mellemmænd, banker osv. og hver af dem har deres egen måde at gøre dette på - der er en generel mangel på standardisering, især i Silk Road Area. Manglen på standardisering fører til forvirring i overensstemmelse med kravene, handelsdokumenter, breve kredit osv., og det betyder forsinkelser og øgede omkostninger for alle parter. Desuden har vi det enorme spørgsmål om svig, som du må forvente, når du har at gøre med en sådan forskel i kvaliteten af ​​processer og rapportering. Løsningen her er igen at bruge teknologi og digitalisere og automatisere så mange af disse processer som muligt - det skal være målet at tage menneskelige fejl ud af ligningen.

"Og her er den virkelig spændende ting ved at bringe digitalisering og standardisering til forsyningskædefinansiering: ikke alene vil dette gøre forretningen meget mere ligetil for virksomhederne selv, denne øgede gennemsigtighed og optimering vil også gøre virksomhederne meget mere attraktive for udenfor investorer. Det er en win-win for alle involverede her. ”

Hvordan mener Amirliravi, at disse nye systemer kan integreres i eksisterende infrastruktur?

”Dette er virkelig et nøglespørgsmål, og det er noget, vi brugte meget tid på at arbejde med hos LGR Global. Vi indså, at du kan have en fantastisk teknologisk løsning, men hvis det skaber kompleksitet eller forvirring for dine kunder, vil du ende med at forårsage flere problemer, end du løser.

I handelsfinansierings- og pengebevægelsesindustrien betyder det, at nye løsninger skal kunne tilsluttes direkte til eksisterende kundesystemer - ved hjælp af API'er er dette alt muligt. Det handler om at bygge bro over kløften mellem traditionel økonomi og fintech og sikre, at fordelene ved digitalisering leveres med en problemfri brugeroplevelse.

Handelsfinansieringsøkosystemet har en række forskellige interessenter, hver med deres egne systemer på plads. Det, vi virkelig ser et behov for, er en end-to-end-løsning, der giver gennemsigtighed og hurtighed i disse processer, men som stadig kan interagere med de arv og banksystemer, som industrien er afhængig af. Det er her, du begynder at se, at der foretages reelle ændringer. ”

Hvor er de globale hotspots til forandring og muligheder? Ali Amirliravi siger, at hans firma, LGR Global, fokuserer på Silk Road Area - mellem Europa, Centralasien og Kina - af nogle få hovedårsager:

”For det første er det et område med utrolig vækst. Hvis vi for eksempel ser på Kina, har de opretholdt BNP-vækst på over 6% i de sidste år, og de centralasiatiske økonomier udgiver lignende tal, hvis ikke højere. Denne form for vækst betyder øget handel, øget udenlandsk ejerskab og datterselskabsudvikling. Det er et område, hvor du virkelig kan se muligheden for at bringe en masse automatisering og standardisering til processerne i forsyningskæderne. Der er mange penge, der flyttes rundt, og der oprettes nye handelspartnerskaber hele tiden, men der er også mange smertepunkter i branchen.

Den anden grund har at gøre med virkeligheden af ​​valutasvingninger i området. Når vi siger Silk Road Area-lande, taler vi om 68 lande, hver med deres egne valutaer og de individuelle værdifluktuationer, der kommer som et biprodukt af det. Grænseoverskridende handel på dette område betyder, at de virksomheder og interessenter, der deltager i økonomisiden, skal håndtere alle mulige problemer, når det kommer til valutaveksling.

Og her er hvor bankforsinkelser, der sker i det traditionelle system, virkelig har en negativ indvirkning på at drive forretning i området: fordi nogle af disse valutaer er meget ustabile, kan det være tilfældet, når en transaktion endelig er clearet, den faktiske værdi, der overføres, ender med at være væsentligt anderledes end hvad der oprindeligt kunne være aftalt. Dette forårsager alle mulige hovedpine, når det kommer til regnskab for alle sider, og det er et problem, som jeg behandlede direkte i min tid i branchen. ”

Amirliravi mener, at det, vi ser lige nu, er en industri, der er klar til forandring. Selv med pandemien vokser virksomheder og økonomier, og der er nu et større skub mod digitale, automatiserede løsninger end nogensinde før. Mængden af ​​grænseoverskridende transaktioner er vokset støt med 6% i årevis nu, og kun den internationale betalingsindustri alene er 200 milliarder dollars værd.

Sådanne tal viser det virkningspotentiale, som optimering i dette rum kan have.

Emner som omkostninger, gennemsigtighed, hastighed, fleksibilitet og digitalisering trender i branchen lige nu, og da tilbud og forsyningskæder fortsat bliver mere og mere værdifulde og komplekse, vil kravene til infrastruktur ligeledes stige. Det er virkelig ikke et spørgsmål om "hvis", det er et spørgsmål om "hvornår" - branchen er ved et korsvej lige nu: det er klart, at nye teknologier vil strømline og optimere processer, men parter venter på en løsning, der er sikker og pålidelig nok til at håndtere hyppige, store transaktioner og fleksible nok til at tilpasse sig de komplekse transaktionsstrukturer, der findes inden for handelsfinansiering. “

Amirliravi og hans kolleger hos LGR Global ser en spændende fremtid for b2b-pengebevægelses- og handelsfinansieringsbranchen.

”Jeg tror noget, som vi fortsat vil se, er indvirkningen af ​​nye teknologier på branchen,” sagde han. ”Ting som blockchain-infrastruktur og digitale valutaer vil blive brugt til at skabe øget gennemsigtighed og hurtigere transaktioner. Regeringsudstedte digitale bankers digitale valutaer oprettes også, og dette vil også have en interessant indvirkning på grænseoverskridende pengebevægelse.

"Vi ser på, hvordan digitale smarte kontrakter kan bruges i handelsfinansiering til at skabe nye automatiserede kreditkort, og dette bliver virkelig interessant, når du først har integreret IoT-teknologi. Vores system er i stand til at udløse transaktioner og betalinger automatisk baseret på indgående datastrømme. Dette betyder for eksempel, at vi kunne oprette en smart kontrakt for et kreditbrev, der automatisk frigiver betaling, når en forsendelsescontainer eller et skibsfart når et bestemt sted. Eller et enklere eksempel, betalinger kunne udløses en gang sæt overholdelsesdokumenter verificeres og uploades til systemet. Automatisering er sådan en enorm tendens - vi vil se flere og mere traditionelle processer blive forstyrret.

"Data vil fortsat spille en enorm rolle i udformningen af ​​fremtiden for finansiering af forsyningskæden. I det nuværende system tømmes mange data, og manglen på standardisering forstyrrer virkelig de overordnede dataindsamlingsmuligheder. Men når dette problem er en gang er løst, vil en ende-til-ende digital handelsfinansieringsplatform kunne generere store datasæt, der kan bruges til at skabe alle slags teoretiske modeller og branchens indsigt. Naturligvis betyder kvaliteten og følsomheden af ​​disse data, at datastyring og sikkerhed vil være utroligt vigtigt for morgendagens industri.

"For mig er fremtiden for pengebevægelsen og handelsfinansieringsindustrien lys. Vi går ind i den nye digitale æra, og dette vil betyde alle mulige nye forretningsmuligheder, især for de virksomheder, der omfavner næste generations teknologier."

Læs

Bank

Hvordan digitale handelsfinansieringsløsninger fungerer for at imødegå COVID-19-bekymringer

Udgivet

on

Da COVID-19 spredes over hele verden, er kurertjenester og flytning af papirdokumenter bremset. En nylig gennemgang af overlevelsen af ​​humane coronavirus på overflader fandt stor variation, der spænder fra to timer til ni dage, skriver Colin Stevens.

Overlevelsestiden afhænger af en række faktorer, herunder overfladetype, temperatur, relativ fugtighed og virusets specifikke stamme.

Med skibsruter og havne afbrudt, flere lande, der går ind i lockdowns, og presser på eksportører, logistiknetværk og banker, er der et stærkt incitament for virksomheder, der handler internationalt, til at digitalisere deres dokumenter.

reklame

Handelsvirksomheden med flere varer er meget kompleks - der er en række interessenter, formidlere og banker, der arbejder sammen for at få aftaler. Disse tilbud er enorme i værdi og sker meget ofte - det er forretning med høj volumen.

I en typisk international handel sendes op til 36 dokumenter, der er udstedt af forskellige parter fra forskellige lande, først til en producent eller et handelsselskab, der videre håndteres og derefter sendes til banker, hvilket alle gør spredningen af ​​virussen værre.

Derfor er parter, der er involveret i global handel, nødt til at henvende sig til digitale løsninger, såsom elektroniske signaturer og platforme, der tilbyder digitaliserede dokumenter, for at sikre, at deres handelsfinansieringsaftaler og papirer praktisk talt kan være blækket.

I det, der kaldes 'Silk Road Countries' - områderne mellem Europa, Centralasien og Kina, nogle virksomheder, der bruger alle manuelle processer og andre, der bevæger sig ind i digital - der er ingen standardisering.

En international organisation med det formål at øge samhandelen blandt medlemmer og stater er Silk Road Chamber of International Commerce.

Et af dets førende medlemmer er Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global og grundlægger af Silk Road Coin, en kryptokurrency designet til at lette international grænseoverskridende handel langs Belt- og Road-landene.

Han talte til dette websted og sagde:

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global

LGR Global CEO Ali Amirliravi

”COVID-pandemien har fremhævet mange af de problemer, der i øjeblikket findes i globale forsyningskæder. Til at begynde med så vi risiciene ved den såkaldte "just-in-time" produktionsstil, og hvad der kan ske, når virksomheder selv bruger forsyningskæder som lagerfaciliteter. Alle så forstyrrelser og forsinkelser i leveringen af ​​kirurgiske masker og personlige beskyttelsesudstyr - den samlede mangel på gennemsigtighed i traditionelle systemer blev virkelig bragt i lyset.

"Vi så behovet for datakontrol og dokumentation af høj kvalitet - folk ville vide nøjagtigt, hvor deres produkter kom fra, og hvilke berøringspunkter der findes i forsyningskæden. Og så så vi selvfølgelig behovet for hastighed - efterspørgslen var der, men de traditionelle forsyningskæder stødte på en række problemer med at generere og levere produkterne til tiden - især når lovens og overholdelseskravene blev håndhævet.

"På siden med pengebevægelsen så vi øgede gebyrer, møntmangel og bankforsinkelser, der virkelig forstyrrede kritisk forretningsdrift. I krisetider kan selv små ineffektiviteter have en enorm negativ indvirkning - dette gælder især i råvarehandelsbranchen, hvor transaktionens størrelse og volumen er så stor.

"Dette er alle problemer, som branchen har været opmærksom på i nogen tid nu, men COVID-krisen har vist behovet for handling nu, så vi kan løse disse problemer. Det er en kritisk tid for infrastrukturopgraderinger og øget gennemsigtighed, og mens pandemi har forårsaget mange negative effekter, en potentiel positiv indvirkning er, at det har gjort det klart for branchen, at der er behov for ændringer for at optimere processer og forbedre den samlede funktion af international handel, handelsfinansiering og pengebevægelse. ”

Ali Amirliravi foreslår nogle af løsningerne på disse problemer:

”Jeg tror, ​​det kommer til at integrere nye teknologier på smarte måder. Tag mit firma for eksempel LGR Global. Når det kommer til pengebevægelse, er vi fokuseret på tre ting: hastighed, omkostninger og gennemsigtighed. For at løse disse problemer fører vi med teknologi og bruger ting som blockchain, digitale valutaer og generel digitalisering for at optimere de eksisterende metoder.

"Det er helt klart, hvilken indvirkning nye teknologier kan have på ting som hastighed og gennemsigtighed, men når jeg siger, er det vigtigt at integrere teknologierne på en smart måde, det er vigtigt, fordi du altid skal huske din kunde - det sidste, vi ville ønsker at gøre er at indføre et system, der faktisk forvirrer vores brugere og gør hans eller hendes job mere kompliceret. Så på den ene side findes løsningen på disse problemer i ny teknologi, men på den anden side handler det om at skabe en brugeroplevelse, der er enkel at bruge og interagere med og integreres problemfrit i de eksisterende systemer. ”

I en global nødsituation kan international handel muligvis aftage, men den må ikke stoppe. Selv da COVID-19 afslører manglerne ved et papirbaseret handelssystem, giver det virksomheder som LGR Crypto Bank en mulighed for at modernisere handelens funktion og natur.

”I handelsfinansierings- og pengebevægelsesindustrien betyder det, at nye løsninger skal kunne tilsluttes direkte til eksisterende kundesystemer,” sagde Amirliravi. ”Det er alt muligt at bruge API'er. Det handler om at bygge bro over kløften mellem traditionel økonomi og fintech og sikre, at fordelene ved digitalisering leveres med en problemfri brugeroplevelse. ”

 

 

Læs
reklame
reklame
reklame

trending