Slut med os

Kina

Bank omfavner blockchain for at lette bælte- og vejhandel

Udgivet

on

Kina og EU har begge sagt, at de vil fremskynde forhandlingerne med henblik på at indgå en investeringsaftale mellem Kina og EU inden udgangen af ​​dette år med sit kolossale infrastrukturprojekt "Bælt og vej" i centrum for en æra med handel og vækst for økonomier i Asien og videre.

Kinas Belt and Road Initiative (BRI), undertiden benævnt New Silk Road, er et af de mest ambitiøse infrastrukturprojekter, der nogensinde er udtænkt. Lanceret i 2013 af præsident Xi Jinping, ville den enorme samling af udviklings- og investeringsinitiativer strække sig fra Østasien til Europa.

Den oprindelige Silkevej opstod under den vestlige udvidelse af Kinas Han-dynasti (206 fvt – 220 fvt), der skabte handelsnetværk i hele det, der i dag er de centralasiatiske lande i Afghanistan, Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan, samt nutidens Indien og Pakistan mod syd. Disse ruter strakte sig mere end fire tusind miles til Europa.

Bælte- og vejinitiativet (BRI) er dagens nye Silkevej, en transkontinental passage, der forbinder Kina med Sydøstasien, Sydasien, Centralasien, Rusland og Europa ad landvejen - og en søfartsvej fra det 21. århundrede, en søvej forbinder Kinas kystregioner med Sydøst- og Sydasien, det sydlige Stillehav, Mellemøsten og det østlige Afrika, hele vejen til Europa.

En af de største udfordringer for dens succes vil være at overvinde kompleksiteten ved handel med flere varer - der er en række interessenter, formidlere og banker, der arbejder sammen for at få aftaler. Disse tilbud har massiv værdi og sker meget ofte, med enorme beløb overføres på tværs af grænser til forskellige parter, der alle bruger forskellige systemer og har forskellige overholdelseskrav, datalagringssystemer, valutaer og så videre. Det nuværende system er dyrt, langsomt og giver kunderne næsten ingen gennemsigtighed.

Innovative digitale systemer, der bruger "Blockchain", udvikles for at lette hurtige og sikre metoder til at gøre det muligt for disse handler at finde sted.

LGR Global i Schweiz er førende inden for b2b digitale pengebevægelser og end-to-end handelsfinansiering og har lanceret blockchain-baseret digitalt system til støtte for finansiering af forsyningskæden i Silk Road-økonomierne. LGR har også lanceret en ny “Silk Road Coin”Kryptokurrency for at muliggøre problemfri og øjeblikkelig handel langs Bælt og Vej.

”Jeg tror, ​​noget, som vi fortsat vil se, er indvirkningen af ​​nye teknologier på branchen. Ting som blockchain-infrastruktur og digitale valutaer vil blive brugt til at give ekstra gennemsigtighed og hurtighed i transaktioner. Regeringsudstedte digitale bankvalutaer oprettes også, og dette vil også have en interessant indflydelse på grænseoverskridende pengebevægelse. ” sagde Ali Amirliravi, Administrerende direktør for LGR Global af Schweiz.

”Vi ser på, hvordan digitale smarte kontrakter kan bruges i handelsfinansiering til at skabe nye automatiserede kreditkort, og dette bliver virkelig interessant, når du først har integreret IoT-teknologi. Vores system er i stand til at udløse transaktioner og betalinger automatisk baseret på indgående data fra forsyningskæden. Det betyder for eksempel, at vi kunne oprette en smart kontrakt for et kreditbrev, der automatisk frigiver betaling, når et skibsfart når et bestemt sted. Eller et enklere eksempel kunne betalinger udløses, når et sæt overholdelsesdokumenter uploades til systemet og verificeres af LGR. Desuden kan kreditrelaterede dokumenter deles med forskellige handelspartnerskaber ved hjælp af blockchain-platform, hvilket yderligere forbedrer transparenter og reducerer handelsrisici. Automatisering er sådan en enorm tendens - vi vil se flere og mere traditionelle processer blive forstyrret. ” han sagde.

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global i Schweiz

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global i Schweiz

”Data vil fortsat spille en enorm rolle i udformningen af ​​fremtiden for forsyningskædefinansiering. I det nuværende system er dokumenter papirbaserede, data slettes, og manglen på standardisering forstyrrer virkelig de overordnede dataindsamlingsmuligheder. Når først dette problem er løst, ville et digitalt handelsfinansieringssystem dog kunne generere store datasæt, der kunne bruges til at skabe alle mulige forudsigelige modeller og branchens indsigt. Selvfølgelig betyder kvaliteten og følsomheden af ​​disse data, at datastyring og sikkerhed vil være utrolig vigtig for morgendagens industri. ”

Ali Amirliravi er positiv til de muligheder, Bælt- og vejinitiativet vil bringe.

”For mig er fremtiden for pengebevægelsen og handelsfinansieringsindustrien lys. Vi går ind i den nye digitale æra, og dette vil betyde alle mulige nye forretningsmuligheder, især for de virksomheder, der omfavner næste generations teknologier. ”

 

 

Kina

Uafhængigt pandemivurderingspanel kritisk over for Kina og WHO forsinkelser

Udgivet

on

Et uafhængigt panel sagde mandag (18. januar), at kinesiske embedsmænd kunne have anvendt folkesundhedsforanstaltninger mere kraftigt i januar for at bremse det oprindelige COVID-19-udbrud og kritiserede Verdenssundhedsorganisationen (WHO) for ikke at erklære en international nødsituation indtil den 30. januar , skriver .

Eksperterne, der gennemgik den globale håndtering af pandemien, ledet af den tidligere New Zealandske premierminister Helen Clark og den tidligere liberiske præsident Ellen Johnson Sirleaf, opfordrede til reformer af det Genève-baserede FN-agentur. Deres foreløbige rapport blev offentliggjort timer efter WHOs øverste nødsituation ekspert, Mike Ryan, sagde, at globale dødsfald fra COVID-19 forventes at blive top 100,000 om ugen "meget snart".

”Hvad der er klart for panelet er, at folkesundhedsforanstaltninger kunne have været anvendt mere kraftigt af lokale og nationale sundhedsmyndigheder i Kina i januar,” sagde rapporten med henvisning til det oprindelige udbrud af den nye sygdom i den centrale by Wuhan, i Hubei-provinsen.

Da der kom bevis for overførsel mellem mennesker og mennesker, "i alt for mange lande blev dette signal ignoreret", tilføjede det.

Specifikt satte den spørgsmålstegn ved, hvorfor WHOs beredskabskomité ikke mødtes før den tredje uge i januar og ikke erklærede en international nødsituation indtil sit andet møde den 30. januar.

”Selvom udtrykket pandemi hverken bruges eller defineres i de internationale sundhedsforskrifter (2005), tjener dets anvendelse til at fokusere opmærksomheden på alvoret af en sundhedsbegivenhed. Det var først den 11. marts, at WHO brugte udtrykket, ”sagde rapporten.

”Det globale pandemisystem er ikke egnet til formålet,” sagde det. "Verdenssundhedsorganisationen har været understyrket til at udføre jobbet."

Under præsident Donald Trump har USA anklaget WHO for at være ”Kina-centreret”, hvilket agenturet benægter. Europæiske lande ledet af Frankrig og Tyskland har presset på for at løse WHO's mangler ved finansiering, regeringsførelse og juridiske beføjelser.

Panelet opfordrede til en "global nulstilling" og sagde, at det ville komme med anbefalinger i en endelig rapport til sundhedsministre fra WHOs 194 medlemslande i maj.

Continue Reading

Huawei

Sverige begynder 5G-auktion på trods af Huawei-protester

Udgivet

on

Sveriges kommunikationsregulator begyndte sin forsinkede auktion over 5G-egnede frekvenser, et træk, som Huawei advarede i sidste uge, ville have alvorlige konsekvenser, da sælgeren stadig havde udestående retssager, der bestred sit forbud.

I en erklæring sagde den svenske post- og telekommunikation (PTS), at dens auktion for licenser i 3.5 GHz-båndet startede i dag (19. januar) med et salg på 2.3 GHz, der skulle følges. Det auktionerer 320MHz med 3.5 GHz spektrum og 80MHz af 2.3GHz.

Starten på salget kommer dage efter Huawei mistede sin seneste appel relateret til indførelsen af ​​auktionsbetingelser, som forbyde budoperatører ved hjælp af udstyr fra det eller rival ZTE.

Huawei har to andre retssager om det udestående spørgsmål.

I en kommentar til Mobile World Live udstedt den 15. januar efter mislykkedes den seneste appel, bekræftede en Huawei-repræsentant, at de "to vigtigste" retssager om emnet ikke forventes at blive truffet afgørelse før slutningen af ​​april.

Virksomheden tilføjede: "Det fører til alvorlige konsekvenser at afholde 5G-auktionen, mens betingelserne for PTS-beslutninger er underlagt juridisk gennemgang."

Sveriges spektrumauktion skulle oprindeligt finde sted i november 2020, men blev udsat, efter at en domstol suspenderede ansøgningen nogle af de splittende salgsbetingelser i afventning af en høring om dem.

PTS 'vilkår blev efterfølgende ryddet af appeldomstolen og åbnede vejen for auktionens fortsættelse.

Continue Reading

Generelt

Det bedste ved 5G er endnu ikke kommet  

Udgivet

on

Ledere fra førende mobiloperatører har opfordret forbrugerne til at være tålmodige med 5G og forklare mere avancerede muligheder og brugssager vil blive tilgængelige efterhånden som teknologien udvikler sig.

Tale på den nylige branchekonference CES 2021 fortalte Drew Blackard, VP for produktadministration hos Samsung Electronics America (SEA), et panel, at mange aktuelle tjenester, herunder videostreaming, kun er "bedre på 5G".

Men han tilføjede mere avancerede "kun 5G-oplevelser" bliver mainstream "mere og mere, når infrastrukturen udvikler sig" og teknologien bliver mere udbredt.

Blackard bemærkede, at SEA havde "lavet en masse udvikling med partnere for at udbygge, hvordan disse kan se ud", idet de pegede på et samarbejde med AT&T om at tilbyde AR-oplevelser for sportsfans.

Ice Mobility-formand og medstifter Denise Gibson tilføjede "der er et element af tålmodighed" for at realisere 5Gs potentiale.

Hun sagde, at 5G "er en platform, der vil udvikle sig" og forklarer, "det handler ikke kun om" geografisk rækkevidde, men også levering af avancerede funktioner og tjenester på netværk og enheder.

Blackard tilføjede "partnerskaber er åbenlyst essentielle" og bemærkede, at 5G krævede "en gruppe, en industri for at bringe dette frem. Det er ikke en enkelt spiller, der kan gøre det ”.

Som kommentar til spørgsmålet sagde Abraham Lui, Huaweis hovedrepræsentant for EU-institutionerne, "I Europa er det bedste fra 5G endnu ikke kommet. Da 5G-implementeringen samles i takt over hele kontinentet, vil brugerne sætte pris på fordelene ved denne spilændrende teknologi i den nærmeste fremtid ".

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

trending