#USAgriculture har brug for et 21 århundrede 'New Deal'

| Juli 11, 2019

Det er vanskelige tider i landbrugsjord. Historiske forårsregner - 600% over gennemsnittet på nogle steder - oversvømmede marker og boliger. Det amerikanske landbrugsministerium forudsiger, at årets majs- og sojabøndeafgrøder vil være den mindste om fire år, skyldes dels forsinket plantning, skriv Maywa Montenegro, Annie Shattuck og Joshua Sbicca.

Allerede inden oversvømmelserne var gårdkonkurrencer allerede ved en 10-år høj. I 2018 lavede mindre end halvdelen af ​​de amerikanske dyrkere indtægter fra deres gårde, og median gårdens indkomst blev dyppet til negativ $ 1,553 - det vil sige et nettotab.

Samtidig vurderer Det Mellemstatslige Panel om Klimaændringer at omkring 12 år forbliver at tømme de globale drivhusgasemissioner tilstrækkeligt til at begrænse den globale opvarmning til 1.5 grader Celsius over preindustrielle niveauer. Udover dette punkt forudsiger forskere betydeligt højere risici for tørke, oversvømmelser og ekstrem varme.

Og a landemærke FN rapport udgivet i maj advarer om, at omkring 1 millioner arter nu er truet med udryddelse. Dette omfatter pollinatorer, der giver US $ 235 milliarder til $ 577bn i årlig global afgrødeværdi.

Som forskere, der studerer agroøkologi, agrarisk forandring og madpolitik, mener vi, at det amerikanske landbrug skal foretage et systemomspændende skift, der reducerer udledningen af ​​kulstof, reducerer sårbarheden for klimachaos og prioriterer økonomisk retfærdighed. Vi kalder denne proces a bare overgang - En ide, der ofte påberåbes for at beskrive bevægelige arbejdere fra krympende industrier som kulminedrift til mere levedygtige felter.

Men det gælder også for moderne Landbrugen industri, som efter vores mening er døende - ikke fordi den ikke producerer nok, men fordi den bidrager til klimaændringer og forværrer landdistriktsproblemets, fra uligevægt i forhold til opioidkrisen.

Rekonstruktion af landdistrikterne i Amerika og håndtering af klimaændringer er begge dele af denne proces. To elementer er afgørende: landbrug baseret på økologiske principper og økonomiske politikker, der slutter overproduktion af billig mad og genopretter rimelige priser for landmænd.

Siden midten af ​​1930'erne er antallet af amerikanske gårde faldet kraftigt, og den gennemsnitlige landbrugsstørrelse er steget. USDA
Siden midten af ​​1930'erne er antallet af amerikanske gårde faldet kraftigt, og den gennemsnitlige landbrugsstørrelse er steget. USDA

Klima løsninger på gården

Landbrug genererer omkring 9% af de amerikanske drivhusgasemissioner fra kilder, der omfatter syntetisk gødning og intensiv husdyrbrug. Disse emissioner kan begrænses betydeligt ved at vedtage metoder til agroøkologi, en videnskab, der anvender principper for økologi til at designe bæredygtige fødevaresystemer.

Agroecological praksis omfatter udskiftning af fossile brændstofbaserede input som gødning med en række forskellige planter, dyr, svampe, insekter og jordorganismer. Ved at efterligne økologiske interaktioner producerer biodiversitet både mad og fornyelige økosystemtjenester, såsom jordnæringscyklus og kulstofsekventering.

Dækafgrøder er et godt eksempel. Landmændene dyrker dækafgrøder som bælgfrugter, rug og alfalfa for at reducere jordosion, forbedre vandretention og tilsæt nitrogen til jorden og derved begrænse gødningsbrug. Når disse afgrøder forfalder, gemmer de kulstof - typisk omkring en til 1.5 tons kuldioxid pr. 2.47 hektar pr. år.

Dæk afgrødeareal er steget de seneste år, fra 10.3 millioner acres i 2012 til 15.4 million acres i 2017. Men det er en lille smule af det grove 900 millioner hektar opdrættet jord i USA.

En anden strategi er at skifte fra rækkeafgrøder til agroforestry, som kombinerer træer, husdyr og afgrøder i et enkelt felt. Denne tilgang kan øge kulstoflagringen op til op til 34%. Og at flytte dyr fra store husdyrbrug tilbage til afgrødebedrifter kan blive affald i næringsindgange.

Desværre er mange amerikanske bønder fast i industriel produktion. En 2016-undersøgelse fra et internationalt ekspertpanel identificerede otte nøgleordninger "lock-ins" eller mekanismer styrke den store model. De omfatter forbrugernes forventninger til billig mad, eksportorienteret handel og vigtigst af alt, koncentration af magt i den globale fødevare- og landbrugssektor.

Fordi disse indlåsninger skaber et dybt forankret system, kræver genoplivning af landdistrikterne Amerika og decarboniserende landbrug, at systempolitiske spørgsmål vedrører politik og magt. Vi mener, at et stærkt udgangspunkt er at forbinde økologiske praksis med økonomisk politik, især prisparitet - princippet om, at landmændene skal være ret kompenserede i overensstemmelse med deres produktionsomkostninger.

Økonomisk retfærdighed på gården

Hvis begrebet paritet lyder malerisk, er det fordi det er. Landmænd først opnået noget som paritet i 1910-1914, lige før Amerika gik ind i første verdenskrig. Under krigen gav den amerikanske landbrug velstand, finansiering rømmede og landespekulationen var voldsom.

Disse bobler sprængte i slutningen af ​​krigen. Da afgrødepriserne faldt under produktionsomkostningerne, begyndte landmændene at gå i stykker i en prelude til den store depression. Overraskende forsøgte de at producere flere fødevarer for at komme ud af gælden, selvom priserne kollapsede.

Præsident Franklin Roosevelt's New Deal omfattede programmer som rettet offentlige investeringer til landdistrikterne og genoprettet "paritet". Den føderale regering etablerede prisgulve, købte overskydende råvarer og lagrede dem i reserve. Det betalte også landmændene for at reducere produktionen af ​​basisafgrøder og etablerede programmer for at forhindre destruktive landbrugspraksis, der havde bidraget til støvskålen.

En repræsentant for landbrugsjustering Administration på sit kontor, Taos County, New Mexico, december 1941. Agenturet blev oprettet under New Deal for at reducere landbrugsoverskud og styre produktionen. Irving Rusinow
En repræsentant for landbrugsjustering Administration på sit kontor, Taos County, New Mexico, december 1941. Agenturet blev oprettet under New Deal for at reducere landbrugsoverskud og styre produktionen. Irving Rusinow

Disse politikker forudsat tiltrængt nødhjælp for gældsbedømte landmænd. I "paritetsårene" fra 1941 til 1953 blev gulvprisen fastsat til 90% af paritet, og de priser, som landmændene fik i gennemsnit 100% af paritet. Som følge heraf betalte købere af varer de faktiske produktionsomkostninger.

Men efter anden verdenskrig afmonterede agribusiness interesser systematisk aftagelsesstyringssystemet. De omfattede globale kornhandelsvirksomheder Archer Daniels Midland og Cargill og American Farm Bureau Federation, som primært tjener store landbrugere.

Disse organisationer fandt støtte fra føderale embedsmænd, især Earl Butz, som fungerede som landbrugssekretær fra 1971 til 1976. Butz troede stærkt på frie markeder og betragtede føderal politik som en håndtag for at maksimere output i stedet for at begrænse det. Under sit ur kunne priserne falde - gavne erhvervskunder - og paritet blev erstattet af føderale betalinger for at supplere landmænds indkomster.

Den resulterende låsning til denne økonomiske model blev gradvist styrket i de følgende årtier, hvilket skabte mange videnskabelige vurderinger nu genkende som et globalt fødevaresystem, der er uholdbart for landmænd, spisere og Planeten.

En ny 'New Deal' til landbruget

I dag er tanken om at genoprette paritet og reducere virksomhedernes magt i landbruget genoplivende. Flere 2020 demokratiske præsidentkandidater har medtaget det i deres Landbrug positioner og lovgivning. Tænketanke foreslår at styrke familiebedrifter. Mælkeafdelinger til det forordningsvæsenede Farmerskabsforbund i Wisconsin stemte i december 2018 til diskutere supply management.

Sammen med andre forskere, har vi opfordret Kongressen til at bruge den foreslåede Green New Deal til at fremme en bare overgang i landbruget. Vi ser dette som en mulighed for at genskabe rigdom til landdistrikterne Amerika i al sin mangfoldighed - især for farvefællesskaber, der har været systematisk udelukket i årtier fra ydelser til rådighed for hvide landmænd.

Årets bibelske oversvømmelser i Midtvesten gør enhver form for landbrug ser skræmmende ud. Vi mener imidlertid, at hvis politikere kan forestille sig en moderne version af ideer i den oprindelige New Deal, er et klimavenligt og socialt bare amerikansk landbrug inden for rækkevidde.

Maywa Montenegro er UC Præsidentens Postdoktor, Universitetet i Californien, Davis, Annie Shattuck er ph.d.-kandidat, University of California, Berkeley og Joshua Sbicca er assisterende professor i sociologi, Colorado State University.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, Landbrug, Økonomi, EU, Udtalelse, US

Kommentarer er lukket.