#Agriculture - Kommissionen giver geografisk betegnelse for UK 'Ayrshire New Potatoes'

| Juli 11, 2019

Kommissionen har godkendt tilføjelsen af 'Ayrshire New Potatoes' / 'Ayrshire Earlies' i registret over beskyttet geografisk betegnelse (BGB). Det nyligt beskyttede produkt er plantet, dyrket og høstet i amtet Ayrshire i det sydvestlige Skotland. Ayrshire har været kernen i den britiske kartoffelindustri, da dyrkningen af ​​afgrøden først blev anmeldt i Skotland på kommerciel basis i 1793. På grund af let sandbund og tidlig opvarmning af Golfstrømmen har gårde i Ayrshire, især dem langs Ayrshire-kysten, altid været i stand til at plante deres kartoffelafgrøde et par uger tidligere end i andre dele af Skotland, som forbinder dem med starten af ny sæson. Ayrshire New Potatoes / Ayrshire Earlies er særligt gode til kogning og salater. Den nye betegnelse vil blive tilføjet til listen over 1,450 produkter allerede beskyttet. Mere information er online på websider på kvalitetsprodukter og DØR-database af beskyttede produkter.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, Landbrug, Økonomi, EU, Europa-Kommissionen

Kommentarer er lukket.