Følg os

Økonomi

Innovationer er et centralt element for #EuropeEconomy

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Innovationer er så vigtige i denne dag og alder, ikke kun for økonomien i en region, men for hele menneskeheden. Folk forsøger at udnytte de fleste af de begrænsede ressourcer, de har, komme op med nye teknologier, som vil gøre livet nemmere og udvide alle muligheder for fremtiden. Innovationer kan åbne nye markeder for virksomhederne, forenkle transporten, lette den menneskelige arbejdsstyrke ved hjælp af kunstig intelligens (AI), som vil medføre enorme fordele for økonomien og befolkningen. Derfor anses innovationer for at være nøgleelementet for Europas fremtid, skriver Mario Petkovski.

Hvad er regeringerne fokuseret på?

reklame

Den innovation, som regeringer forsøger at tvinge, og som vil bidrage mest til økonomien i fremtiden, er kunstig intelligens. Europa falder tilbage, når det kommer til at investere i AI sammenlignet med USA og Asien. I 2016 var Europas private investeringsinvesteringer i AI € 2.4-3.2 milliarder, hvilket er en betydelig sum penge, men ikke så stor, når du sammenligner det med Asiens € 6.5-9.7bn og Nordamerikas € 12.1-18.6bn. Starter fra 2018, der er ved at ændre sig med samarbejdsaftale on kunstig intelligens, hvori det blev annonceret, at Europas offentlige og private investeringer kombineret i AI vil stige til € 20bn om året. I betragtning af at to tredjedele af væksten i Europas økonomi i de sidste par år er blevet drevet af innovation, er det ikke svært at se, hvorfor regeringerne begynder at foretage så radikale ændringer i at investere i AI.

Hvad er fordelene ved kunstig intelligens for økonomien? 

Det anses for at AI vil ændre verden, men alle undrer sig over hvordan. Nå er hovedfokus for at udvikle og investere i AI produktivitet, sænkning af omkostninger, effektivitet og automatisering. Dette vil gøre det muligt for virksomhederne at sænke omkostningerne ved at gøre deres produkt eller service, og gøre det mere overkommeligt for deres kunder. Virkningen af ​​denne teknologi er så massiv, at den ikke bare vil ændre økonomien, det vil ændre vores liv.

reklame

EU forudser, at 2030 AI kunne bidrage til 13.3 trillion, som er den nuværende produktion af Kina og Indien kombineret. Dette kan tilbyde transformationsmuligheder for samfundet, hvilket muliggør databehandling ud over menneskelig forståelse, så virksomhederne kan vokse med hastighed, som aldrig har været muligt før.

Fordelene ved samfundet er også store:

  • Sænkning af antallet af trafikulykker
  • Mere effektiv brug af energi og begrænsede ressourcer
  • Mere præcise operationer og sundhedspleje
  • Sænkning af indvirkningen på miljøet

Europa er så fokuseret på dette emne, og det planlægger at investere endnu mere ressourcer bare for at have en gunstig vækst i fremtiden.

Hvad kan industrier forvente af AI-udvikling?

Væsentlige forbedringer følges af denne teknologi med uendelige muligheder i enhver branche.

Sverige er Europas juvel når det kommer til innovation, som er det mest banebrydende land på kontinentet, efterfulgt af Danmark og Finland. Undersøgelser viser, at Sverige er et så innovativt land, især på grund af deres kvalitative uddannelse. Uddannelse er hvor det hele starter, og hvis EU forsøger at gøre fremskridt på dette område, bør de overveje at foretage nogle ændringer i uddannelsesprocessen i mindre udviklede lande.

Processen fra at udvikle til brug af denne teknologi er langsom og dyr, men med alle de fordele, der kan bringe til økonomien og samfundet, er det værd at investere. Europa bør begynde at lægge større vægt på AI og lægge fokus på forskningen, så det vil blive et jævnt spillerum mellem alle lande. Nogle mennesker er bekymrede for at bruge AI i deres virksomheder, men i fremtiden vil det være et krav om at være mere effektive og produktive: i den værste situation kan de, som nægter at tilpasse sig denne nye virkelighed, blive efterladt i konkurrencedygtige markedskonkurrence. Selvfølgelig, alle teknologier bærer risiko. For eksempel er AI-udviklere bekymrede over privatlivets fred, manglende gennemsigtighed, kompleksitet og tab af kontrol over virksomheder, men når verden vokser, bør vi altid søge en bedre og enklere løsning.

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs

EU

Uge frem: Den tilstand, vi er i

Udgivet

on

Denne uges store opslag vil være EU -kommissionsformand von der Leyens 'State of the EU' (SOTEU) tale til Europa -Parlamentet i Strasbourg. Det er en indbildning lånt fra USA, da USA's præsident i begyndelsen af ​​hvert år taler til kongressen om sine (og det har altid været en han til dato) planer for det kommende år. 

Jeg er altid overrasket over amerikansk selvtillid og næsten uforgængelig tro på, at Amerika er den største nation på jorden. Selvom du synes, at du bare er fantastisk, må være en fornøjelig sindstilstand, får USA's parloøse tilstand på så mange niveauer i øjeblikket mig til at tro, at det overdrevent kritiske blik, europæerne har på deres lod, kan være et sundere perspektiv. Alligevel ville det nogle gange være rart, hvis vi kunne anerkende de mange fordele ved EU og være lidt mere 'europæiske og stolte'.

Det er svært at vurdere, hvor stor interesse SOTEU udøver uden for dem, der er mest engageret i EU's aktiviteter. Som regel går europæere, bortset fra en lille gruppe af de mest fromme, ikke rundt og bumser over, hvor bare blomstrende stor EU er, eller generelt begejstret for dens retning. Selvom vi måske har funderet over det kontrafaktiske, har Storbritannien givet alle EU -borgere et meget skarpt blik på "hvad nu hvis?" 

reklame

Når man ser på hvor verden ser ud, ser EU ud til at være i en sundere tilstand end de fleste - dette har også en bogstavelig betydning i år, vi er nok det mest vaccinerede kontinent på jorden, der er en ambitiøs plan om at turbo oplade vores økonomi ud af dens pandemiske nedgang, og kontinentet har stukket hagen ud og besluttet at gøre intet mindre end at lede verden i kampen mod klimaforandringer. Jeg føler personligt en stor stigning i håbet fra det faktum, at vi tilsyneladende kollektivt har besluttet, at nok er nok med dem inden for EU, der ønsker at tilbageskridt demokratiske værdier og retsstatsprincippet. 

Flere forslag kommer fra Kommissionen i denne uge: Vestager præsenterer planen for 'Europas digitale årti'; Borrell vil lægge EU's planer for forbindelser til Indo-Stillehavsområdet; Jourova vil skitsere EU's plan om beskyttelse af journalister; og Schinas vil præsentere EU's pakke om sundhedsberedskab og beredskab. 

Det er naturligvis en plenarmøde i Parlamentet. Bortset fra SOTEU vil den humanitære situation i Afghanistan og EU's forbindelser med Taleban -regeringen blive diskuteret; mediefrihed og retsstatsprincippet i Polen, Den Europæiske Sundhedsunion, EU's blå kort for højtuddannede migranter og LGBTIQ -rettigheder er alle til diskussion.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending