#SustainableFinance - Kommissionens ekspertgruppe udsteder første rapport om offentliggørelse af klimarelaterede oplysninger

| Januar 11, 2019

Det Teknisk Ekspertgruppe om Bæredygtig Finansiering oprettet af Kommissionen i juli 2018 har offentliggjort sin første rapport om virksomhedernes offentliggørelse af klimarelaterede oplysninger.

Den indeholder henstillinger, der gør det muligt for Kommissionen at ajourføre sine ikke-bindende retningslinjer for ikke-finansiel rapportering med særlig henvisning til klimarelateret information i overensstemmelse med anbefalingerne fra taskforcen om klimarelaterede finansielle oplysninger (TCFD), der er oprettet af Financial Stability Board, og med Kommissionens forslag om en "taksonomi" af bæredygtige økonomiske aktiviteter.

Rapporten indeholder forslag til at afsløre ikke kun hvordan klimaændringer kan påvirke virksomhedens præstationer, men også virksomhedens indvirkning på klimaændringerne.

Meddelelsen er et andet fremskridt i gennemførelsen af ​​EU Bæredygtig finanshandlingsplan at Kommissionen offentliggjorde i marts 2018 og følger op på Kommissionens lovgivningsmæssige forslagl om offentliggørelsen af ​​klimarelaterede oplysninger fremlagt i maj 2018. Den Tekniske Ekspertgruppe forventer at afslutte sine øvrige rapporter om taxonomi, kulstof benchmarks og grønne obligationer inden juni 2019.

Yderligere oplysninger om indberette.

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, Økonomi, EU, Europa-Kommissionen, Finansiering