#Cryptocurrencies: At bruge eller nægte?

| December 1, 2017 | 0 Kommentarer

I november 29 har bitcoin sprængt en anden rekord ved at nå $ 11 000 i pris. Den største digitale valuta er steget til et svimlende beløb på mere end 1,000 procent i år. Dette har øget den samlede kryptokurvitalisering til $ 300 mia., Inklusive $ 161bn bitcoin kapitalisering. Andet største digitale valuta Etherium ejer en anden $ 46bn af den samlede andel.

Den stigende cryptocurrencyers vækstraten er direkte forbundet med digitale opkøbskampagner (første møntofficer, ICO). Mere end 200 af dem fandt sted mens 10 måneder af 2017, med det samlede antal investeringer omkring $ 3.5bn.

Regulerende organer er mere opmærksomme, da antallet af blockchain-transaktioner øges både på nationalt og tværnationalt plan. Den globale holdning til de digitale valutaer varierer lidt: Gibraltar, Isle of Man, Caymanøerne og Mauritius er åbne partikere for udviklingen af ​​kryptokurver, mens andre som Kina, Sydkorea og Vietnam forbyder intern omsætning af digitale penge.

Den Europæiske Union har endnu ikke udviklet en fælles tilgang til reguleringen af ​​krypteringsvalutaer og ICO-procedurer, men nationale og europæiske organer overvejer udvikling af private investorer og de nationale økonomiers svig og spekulationssikkerhedsrammer.

Frankrikes guvernør Francois Villeroy de Galhau sagde i juni, at ingen offentlige institutioner kan yde Bitcoins tillid, men de, der bruger kryptokurser i dag, gør det på egen risiko. Bundesbank bestyrelsesmedlem Carl-Ludwig Thiele beskrev digitale valutaer og Bitcoin som mere af en spekulativ legetøj end en betalingsform. Samtidig har Bundesbank aktivt studeret anvendelsen af ​​blockchain-teknologien i sine betalingssystemer på grund af at PSD2-direktivet træder i kraft. De Nederlandsche Bank, den nederlandske centralbank, skabte dermed sin egen kryptokurrency, kaldet DNBcoin til internt kredsløb for at forstå, hvordan det virker, og derefter citeret blockchain kan naturligvis anvendes inden for det finansielle transaktionssystem.

Ewald Nowotny, Den Europæiske Centralbanks bestyrelsesmedlem, nævnte i november, at lovgivere og centralbankfolk drøfter modellerne for kryptokursregulering. De egentlige retlige rammer giver dog ICO-projekter korrespondance med finans- og investeringsregulering. Den Europæiske Værdipapirtilsynsmyndighed (ESMA) fremhævede de risici, der er forbundet med sine erklæringer for investorer og virksomheder.

"Der er mekanismer, der lader kryptoinvestorer vurdere potentielle risici med hensyn til ICO-projekterne. Den væsentligste af dem er den første møntudbudsprojekts overensstemmelsesvurdering til lovkravene, herunder sådanne direktiver som 2003 / 71 / EC (Prospektdirektivet), 2015 / 849 / EP (fjerde hvidvaskningsdirektiv), 2004 / 39 / EC Markeder i finansielle instrumenter direktivet - MiFID), 2011 / 61 / EU (Alternative Investment Funds Managers Directive - AIFMD) ", forklarede Alexander Zaitsev, administrerende direktør for trepartselementerne, SA investeringsselskab, der bringer til det europæiske marked RAISON, AI- baseret mobil platform designet til at håndtere investeringer og personlig økonomi.

"Andre faktorer, der kan godkende ICO-projektets due diligence, er eksperteksperterens team og udarbejdet trin for trin handlingsplan beskrevet i omfattende hviddokument," tilføjede Zaitsev. "Ud over det er det værd at minde om, at ventureinvesteringer er forbundet med risici, og projekter, der holder store indkomster løfter i korte perioder, er uønsket dem a priori. Begrundet tilgang og grundig projektbakgrundsundersøgelse er afgørende for at sikre kryptoinvesteringer. "

Udviklerens ansvarlighed over for de finansielle lovgivningsmæssige rammer og faglige rådgivere er således de dele af en simpel strategi, der vil sikre europæiske ICO-projekter investeringer i det operationelle EU-retssystem.

Internationale ekspertgrupper og digitale valuta markedsaktører antager, at den globale tendens for den fælles regulative tilgangsudvikling er at imødekomme de nuværende behov og kan spille en afgørende rolle for at sikre cryptoinvestors interesser. Ifølge administrerende direktør hos US Global Investors, et af de største internationale teknologiske investeringsselskaber, vil samfundet snart sætte større tillid til digitale valutaer: "Hvad bitcoin har gjort, det har vågnet alle til kraften i blockchain-teknologien (den underliggende hovedbog, der understøtter bitcoin), som e-mails vækkede alle op til internettet. I begyndelsen stolte folk ikke på internettet. "

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Bank, Forretning, Erhverv Information, Digitale økonomi, Økonomisk styring, Økonomi, Enterprise, EU finansielle ramme, Innovation, forordninger, Indre marked

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *