Følg os

Canada

#CETACheck: Borger kampagne beder MEP'erne til at stemme imod CETA

DEL:

Udgivet

on

161021ceta2CETA, den planlagte frihandelsaftale mellem EU og Canada er blevet godkendt af EU's regeringer og skal nu diskuteres og stemmes om i Europa-Parlamentet. Afstemningen er planlagt til slutningen af ​​2016 eller begyndelsen af ​​2017.

I dag (8. november) lanceres den sidste fase af kampagnen med titlen "CETA CHECK". Civilsamfundsorganisationer fra alle EU-lande vil opfordre borgerne til at bede medlemmer af Europa-Parlamentet (MEP'er) om at stemme imod CETA. Kampagnen er støttet af den EU-dækkende Stop TTIP-alliance, som sammen med det selvorganiserede Stop TTIP European Citizens' Initiative indsamlede over 3.5 millioner underskrifter mod TTIP & CETA.

"Europas regeringer godkendte CETA uden at tage fat på borgernes bekymringer. Derfor er det vigtigt for borgerne at presse MEP'erne på, hvordan de forventer, at de stemmer,” siger Robert Fidrich, programleder for Friends of the Earth Hungary.

"CETA truer vigtige EU-standarder og -regler. Det skaber en parallel retfærdighed med privilegier for udenlandske virksomheder gennem deres investeringsdomstolssystem. Det er afgørende, at vi fortæller MEP'erne, at de ikke skal støtte denne giftige aftale," forklarer Wiebke Schroeder, Senior Campaigner hos forbrugerens vagthund. SumOfUs.

Kampagnens centrale forum vil være www.cetacheck.eu internet side. Ud over at sende anmodninger til MEP'er via e-mail, vil borgerne blive opfordret til at engagere sig direkte med deres valgte repræsentanter via telefon, i personlige møder eller ved offentlige arrangementer.

Anhænger:
https://youtu.be/JbnTo6WC-3Y

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending