Følg os

Økonomisk styring

Europæiske Semester: Lov om dine økonomiske politik løfter, MEP'erne opfordrer EU-landene

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EU-landene er nødt til at gøre mere for at gennemføre deres tilsagn om reform af EU's økonomiske politik hjemme, især i euroområdet, opfordrede indtrængende parlamentsmedlemmer fra Økonomi- og Valutaspørgsmål den 13. oktober. I betragtning af at kun 10% af Europa-Kommissionens landespecifikke reformanbefalinger (CSR'er) for 2013 blev gennemført fuldt ud, og at der kun blev gjort ringe eller ingen fremskridt med 45% af dem, pressede MEP'erne også Kommissionen og Eurogruppens formand for at se, at de bliver omsat i praksis.

National ansvar

Udvalgsmedlemmer mener, at det at handle på VSA - som EU-landene selv godkendte i det europæiske semesters økonomiske politiske koordinationsforhandlinger - er en forudsætning for at opnå økonomisk konvergens på tværs af Den Europæiske Økonomiske og Monetære Union (ØMU), og at denne konvergens igen er afgørende at sikre den finansielle og økonomiske stabilitet, der er nødvendig for at fremme vækst og jobskabelse.

reklame

Udvalget godkendte en rapport fra Philippe De Backer (ALDE, BE) om gennemførelsen af ​​de europæiske reformprioriteringer semester for 2014, som minder medlemsstaterne om deres aftaler i Bruxelles og deres nationale ansvar for at gennemføre de nødvendige strukturreformer.

"Vi er nødt til at se en ambitiøs reformdagsorden i medlemslandene og sunde offentlige finanser. Dette er den smarteste og mest bæredygtige vej til vækst og jobskabelse," sagde De Backer.

Regelmæssig rapportering

reklame

MEP'erne ønsker Kommissionen til at gøre 1e9e645ce66d9e3ea372a89f8fad7245til Parlamentet om fremskridt i gennemførelsen CSRs. De opfordrer også medlemsstater, der falder tilbage for at komme til Parlamentet for at forklare årsagerne til deres manglende overholdelse af CSRs. Endvidere bør Eurogruppen formanden også en situationsrapport i sin vurdering af de nationale budgetplaner for 2015, som skal fremsat af medio oktober 2014.

Styrkende vækst

Medlemsstaterne bør overvinde indenrigspolitisk modstand mod modernisering af deres økonomier, sociale sikringssystemer, pensionssystemer og sundhedspleje for at undgå at pålægge kommende generationer overdreven byrde, siger rapporten. Vi ser frem til den næste europæiske semesterrunde, siger MEP'erne, at politikken for vækstvenlig finanspolitisk konsolidering bør fortsætte, men at der bør lægges større vægt på vækstfremmende reformer og politikker. "Vi er nødt til at begynde at investere lige nu sammen med den private sektor, så vi kan have et investeringsafkast på lang sigt", tilføjede hr. De Backer. Det investeringsprogram på 300 mia. €, der for nylig blev annonceret af den udpegede formand for Juncker, blev hilst velkommen.

 

Anbefalinger

 

Udvalgets medlemmer opfordrer til et fælles EU-arbejdsmarked og en fælles, moderne indvandringspolitik. De anbefaler at forenkle skattesystemerne og træffe uopsættelige foranstaltninger til bekæmpelse af skattesvig og skatteunddragelse. De opfordrer også Kommissionen til at gennemføre det indre marked, især inden for tjenesteydelser og kapital og opfordre EU-medlemsstaterne til at investere i forskning og innovation som aftalt i 2020-strategien i Europa.

Den nuværende lave af afgørende private investeringer, og især mangel på finansiering for små og mellemstore virksomheder, udgør en enorm hindring for vækst, siger rapporten. MEP'erne understreger også betydningen af ​​at supplere Banking Union med et forsikringsbaseret og markedsfører Union og behovet for at integrere flere unge ind i arbejdsstyrken.

Hvad er det næste

Rapporten er indstillet til at blive drøftet og stemt i plenarforsamlingen i oktober. Præcis dato og tid TBC.

Formand: Roberto GUALTIERI (S&D, IT)

#Europeansemester

Mere information 

Økonomisk styring

Drøftelser starter blandt parlamentsmedlemmer og nationale parlamentsmedlemmer om #Ekonomisk regering

Udgivet

on

Åbningen, der var formand for formanden for Økonomi- og Valutaspørgsmål, Irene Tinagli (S&D, IT), så interventioner fra de største europæiske politikere, der førte gennemførelsen af ​​økonomisk styring og dens reformer.

Tinagli fremhævede de områder, hvor fremskridtene er mest presserende, og som Europa-Parlamentet arbejder på, herunder at afslutte bankunionen og kapitalmarkedsunionen, reformere arkitekturen for økonomisk styring og mere specifikt, gøre økonomisk styring mere demokratisk ansvarlig.

Kommissionens eksekutiv vicepræsident Dombrovskis og kommissær Gentiloni præsenterede institutionens planer om at gennemgå arkitekturen for økonomisk styring. Eurogruppens præsident Centeno redegjorde for, hvad finansministrene ville prioritere i de kommende måneder. Zdravko Marić, den nuværende ECOFIN-formand, præsenterede prioriteringerne for det kroatiske formandskab for Rådet.

reklame

Fabio Panetta, direktionsmedlem i ECB præsenterede også euroområdets monetære udsigter og beskrev de handlinger, som ECB stadig anser for nødvendige for at gennemføre den økonomiske og monetære union (EMU).

Du kan se den indledende debat her.

Mødet fortsætter tirsdag og onsdag med debatter blandt parlamentarikere om beskatning, finansielle tjenester samt bekæmpelse af fattigdom og EU's langsigtede budget (FFR).

reklame

Alle oplysninger om samlingen kan findes her, inklusive alle links til sessionernes forskellige webstreams. Programmet er her.

Baggrund

Den europæiske parlamentariske uge samler som bekendt parlamentarikere fra hele EU, kandidatlande og observatørlande for at diskutere økonomiske, budgetmæssige og sociale anliggender. Den består af den europæiske semesterkonference og den interparlamentariske konference om stabilitet, økonomisk koordination og regeringsførelse i Den Europæiske Union.

Målet er at øge det demokratiske tilsyn med EU's økonomiske styring og giver en mulighed for at udveksle information om bedste praksis i gennemførelsen af ​​semestercyklusserne.

Læs

Bank

#Cryptocurrencies: At bruge eller nægte?

Udgivet

on

I november 29 har bitcoin sprængt en anden rekord ved at nå $ 11 000 i pris. Den største digitale valuta er steget til et svimlende beløb på mere end 1,000 procent i år. Dette har øget den samlede kryptokurvitalisering til $ 300 mia., Inklusive $ 161bn bitcoin kapitalisering. Andet største digitale valuta Etherium ejer en anden $ 46bn af den samlede andel.

Den stigende cryptocurrencyers vækstraten er direkte forbundet med digitale opkøbskampagner (første møntofficer, ICO). Mere end 200 af dem fandt sted mens 10 måneder af 2017, med det samlede antal investeringer omkring $ 3.5bn.

reklame

Regulerende organer er mere opmærksomme, da antallet af blockchain-transaktioner øges både på nationalt og tværnationalt plan. Den globale holdning til de digitale valutaer varierer lidt: Gibraltar, Isle of Man, Caymanøerne og Mauritius er åbne partikere for udviklingen af ​​kryptokurver, mens andre som Kina, Sydkorea og Vietnam forbyder intern omsætning af digitale penge.

Den Europæiske Union har endnu ikke udviklet en fælles tilgang til reguleringen af ​​krypteringsvalutaer og ICO-procedurer, men nationale og europæiske organer overvejer udvikling af private investorer og de nationale økonomiers svig og spekulationssikkerhedsrammer.

Frankrikes guvernør Francois Villeroy de Galhau sagde i juni, at ingen offentlige institutioner kan yde Bitcoins tillid, men de, der bruger kryptokurser i dag, gør det på egen risiko. Bundesbank bestyrelsesmedlem Carl-Ludwig Thiele beskrev digitale valutaer og Bitcoin som mere af en spekulativ legetøj end en betalingsform. Samtidig har Bundesbank aktivt studeret anvendelsen af ​​blockchain-teknologien i sine betalingssystemer på grund af at PSD2-direktivet træder i kraft. De Nederlandsche Bank, den nederlandske centralbank, skabte dermed sin egen kryptokurrency, kaldet DNBcoin til internt kredsløb for at forstå, hvordan det virker, og derefter citeret blockchain kan naturligvis anvendes inden for det finansielle transaktionssystem.

reklame

Ewald Nowotny, Den Europæiske Centralbanks bestyrelsesmedlem, nævnte i november, at lovgivere og centralbankfolk drøfter modellerne for kryptokursregulering. De egentlige retlige rammer giver dog ICO-projekter korrespondance med finans- og investeringsregulering. Den Europæiske Værdipapirtilsynsmyndighed (ESMA) fremhævede de risici, der er forbundet med sine erklæringer for investorer og virksomheder.

"Der er de mekanismer, der gør det muligt for kryptoinvestorer at vurdere potentielle risici med hensyn til ICO-projekterne. Den mest betydningsfulde af dem er det oprindelige møntudbudsprojekts overensstemmelsesvurdering til de lovmæssige krav, herunder sådanne direktiver som 2003/71 / EF (Prospektdirektivet), 2015/849 / EP (fjerde hvidvaskningsdirektiv), 2004/39 / EF (direktivet om markeder i finansielle instrumenter - MiFID), 2011/61 / EU (direktivet om alternative investeringsfonde - AIFMD), "forklarede Alexander Zaitsev, administrerende direktør for Threesixty Elements, SA investeringsselskab, der bringer til det europæiske marked RAISON, den AI-baserede mobile platform designet til at håndtere investeringer og personlig finansiering.

"Andre faktorer, der kan godkende ICO-projektets due diligence, er eksperteksekutorteamet og udarbejdet trin for trin handlingsplan beskrevet i omfattende hvidbogsdokument," tilføjede Zaitsev. "Derudover er det værd at minde om, at ventureinvesteringer er forbundet med risici, og projekter, der holder store indkomstløfter i korte tidsperioder, er de uønskede a priori. Begrundet tilgang og grundig undersøgelse af projektbaggrund er afgørende for at sikre kryptoinvesteringer."

Udviklerens ansvarlighed over for de finansielle lovgivningsmæssige rammer og faglige rådgivere er således de dele af en simpel strategi, der vil sikre europæiske ICO-projekter investeringer i det operationelle EU-retssystem.

Internationale aktørsamfunds- og digitale valutaaktører antager, at den globale tendens til udvikling af den fælles reguleringsmetode svarer på nuværende behov og kan spille en afgørende rolle for at sikre kryptoinvestorernes interesser. Ifølge administrerende direktør hos US Global Investors, et af de største internationale teknologiske investeringsfirmaer, vil samfundet snart sætte mere tillid til digitale valutaer: "Hvad bitcoin har gjort, det har vækket alle til kraften i blockchain-teknologien ( underliggende hovedbog, der understøtter bitcoin), som e-mails vækkede alle op til internettet. I starten stod folk ikke på internettet. "

Læs

Økonomisk styring

#Eurozone: Økonomisk prognose fra efteråret 2017 - fortsat vækst i en skiftende politisk sammenhæng

Udgivet

on

Euroområdets økonomi er på vej til at vokse med sit hurtigste tempo i et årti, med en real BNP-vækstprognose på 2.2%. Dette er væsentligt højere end forventet i foråret (1.7%). EU's økonomi som helhed er også i stand til at slå forventningerne med robust vækst af 2.3% i år (op fra 1.9% i foråret).

Ifølge høstprognosen udgivet den 9 november forventer Europa-Kommissionen, at væksten fortsætter i både euroområdet og i EU ved 2.1% i 2018 og 1.9% i 2019 (Forårsprognose: 2018: 1.8% i euroområdet, 1.9% i EU).

Den fulde pressemeddelelse er tilgængelig på alle sprog her.

Autumn 2017 Economic Forecast er tilgængelig her.

reklame

Kommissær Moscovicis bemærkninger er tilgængelige her.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending