Følg os

Forretning

Europa-Kommissionen vedtager partnerskabsaftale med Holland om brug EU struktur- og investeringsfonde for vækst og beskæftigelse i 2014-2020

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

belgaimage-60326960_euroEuropa-Kommissionen har vedtaget en partnerskabsaftale med Nederlandene, der fastlægger strategien for optimal udnyttelse af europæiske struktur- og investeringsfonde i hele landet. Dagens aftale baner vejen for at investere € 1.4 mia. I den samlede samhørighedspolitiske finansiering over 2014-2020 (løbende priser, herunder finansiering af europæisk territorialt samarbejde og tildeling til ungdomsaneringsinitiativet). Nederlandene modtager også € 607 millioner til udvikling af landdistrikterne og € 102m for fiskeri og søfartssektoren.

EU-investeringerne vil bidrage til at tackle arbejdsløsheden og øge konkurrenceevnen og den økonomiske vækst gennem støtte til innovation, uddannelse og uddannelse i byer, byer og landdistrikter. De vil også fremme iværksætteri, bekæmpe social udstødelse og hjælpe med at udvikle en miljøvenlig og ressourceeffektiv økonomi.

De europæiske struktur- og investeringsfonde (ESIF) er:

reklame

• Det Europæiske Fond for Regionaludvikling

• Det Europæiske Hav- og Fiskerifond

• Det Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Kommissæren for regionalpolitik, Johannes Hahn, kommenterede vedtagelsen: "I dag (22. august) har vi vedtaget en vital, strategisk investeringsplan, der fastlægger Nederlandene på vej til job og vækst for de næste 10 år. Denne partnerskabsaftale afspejler Europa - Kommissionen og Holland ' fælles beslutsomhed for at opnå den mest effektive anvendelse af EU-midler. Vores investeringer skal være strategiske i henhold til den nye samhørighedspolitik med fokus på realøkonomien, bæredygtig vækst og investering i mennesker. Men kvalitet ikke hastighed er det overordnede mål, og i de kommende måneder er vi fuldt ud dedikeret til at forhandle om det bedst mulige resultat for investeringer fra de europæiske struktur- og investeringsfonde i 2014-2020. Forpligtelsen er påkrævet på alle sider for at sikre, at der etableres kvalitetsprogrammer. "

I Holland tilføjede Hahn: "Denne investeringsstrategi bygger på det vigtige bidrag Nederlandene gør allerede for at hjælpe EU med at opfylde sine mål om intelligent, bæredygtig og inklusiv vækst. Nederlandene har nu et solidt grundlag i denne partnerskabsaftale, der dækker alle struktur- og investeringsfonde og giver strategisk retning til fremtidige programmer, som vil fungere som en løftestang for yderligere at udvikle det innovative potentiale i hollandske SMV'er og bidrage til at bane vejen for et skift til en lavkonjunktur kulstoføkonomi, og dermed bidrage til Nederlandenes samlede konkurrenceevne. ESI-midlerne hjælper Hollandsk regioner og byer for at imødegå disse udfordringer. "

Kommissær for beskæftigelse, sociale anliggender og inklusion László Andor tilføjede: "Jeg ønsker at lykønske Nederlandene med vedtagelsen af ​​partnerskabsaftalen. For yderligere at øge beskæftigelsen er Nederlandene nødt til at udnytte sit uudnyttede arbejdsmarkedspotentiale. Det betyder at hjælpe de mest sårbare grupper som handicappede og indvandrere samt unge og kvinder at integrere sig på arbejdsmarkedet. Derfor er jeg særlig glad for, at de nederlandske myndigheder efter konstruktive forhandlinger har besluttet at afsætte 71% af Den Europæiske Socialfond i 2014-2020, dvs. € 361m ud af i alt € 507m, til dette mål. Omskoling, arbejde-til-arbejde-veje og individuel coaching er de mest fremtrædende værktøjer. € 101m, eller 20% af ESF, vil støtte virksomheder og medarbejdere med det formål at skabe et arbejdsmiljø, der gør det muligt for ældre arbejdstagere at blive aktive i længere tid."

Kommissær for landbrug og udvikling af landdistrikter Dacian Cioloş sagde: ”Den nyligt vedtagne hollandske partnerskabsaftale er et reelt skridt fremad, da det med succes imødekommer landdistrikternes specifikke behov og angiver, hvordan de mål, der er sat, skal nås. Det glæder mig at se, at forbedring af bæredygtighed, styrkelse af konkurrenceevnen og forbedring af innovation er kernen i den nederlandske strategi for udvikling af landbrugssektoren og landdistrikterne. Jeg glæder mig over, at de nederlandske myndigheder har lagt vægt på forenkling og udvikling af innovation, der også er rettet mod energi, klima, miljø og bæredygtighed, når de forbereder deres program for udvikling af landdistrikterne 2014-2020. Dette vil sikre, at de nødvendige midler er koncentreret om prioriteter og bør gøre gennemførelsen af ​​programmet mere effektiv. ”

Søfartsspørgsmål og fiskerikommissær Maria Damanaki sagde:

"Den Europæiske Sø- og Fiskerifond handler om at investere i de økonomiske aktiviteter, der vil skabe arbejdspladser i lokalsamfundene. Kommissionen glæder sig meget over, at Holland valgte at fokusere på innovation: landet er en af ​​Europas førende, når det gælder innovation inden for havenergi, dybhavsminedrift, blå bioteknologi og kystbeskyttelse. Holland fremmer også innovative fisketeknikkerat gøre fiskeriet mere miljøvenligt. Disse sektorer kan frigøre den slags vækst og job, som Europa har brug for. Og Bruxelles vil ikke ordinere, hvordan hver eneste cent skal bruges: dem, der kender deres håndværk, industri og regioner bedst, skal beslutte, hvor og hvordan finansieringen skal bruges til en bæredygtig fremtid."

Alle medlemsstater har nu forelagt deres partnerskabsaftaler for Kommissionen. Vedtagelsen af ​​disse aftaler følger efter en høringsproces.

Mere information

MEMO om partnerskabsaftaler og operationelle programmer
Samhørighedspolitikken og Nederlandene
Europa-Kommissionen-den nederlandske partnerskabsaftale og Resumé

Forretning

Master in Management -programmet for GSOM SPbU har været blandt de 25 bedste blandt de førende FT Global Masters in Management 2021

Udgivet

on

Master in Management (MiM) -programmet fra Graduate School of Management ved St. ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsat den eneste russiske skole repræsenteret i denne rangordning. 

I 2013 kom Master in Management -programmet ind på Financial Times placering med 65. plads på listen over de bedste programmer for første gang. I løbet af de sidste otte år har MiM -programmet formået at forbedre sin position og stige på 40 linjer takket være det unikke i uddannelsesindhold og støtte fra alumner og virksomhedspartnere.

“Den høje position i FT Rangering af Master in Management -programmet er resultatet af det daglige arbejde i mange afdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer, der arbejder på programmet. Vi glæder os naturligvis over det nye opnåede resultat, som sætter programmet på et særligt sted, ikke kun på det russiske erhvervsuddannelsesmarked, men også på verdensplan. Men for os er dette først og fremmest en indikator på, at vi er på rette vej, hvilket betyder, at vi fortsat skal arbejde på konstant forbedring af de underviste discipliner, studiestøtte, videreudvikling af det internationale miljø, styrkelse af samarbejdet med arbejdsgivere, herunder med virksomheder, der er medlemmer af GSOM Advisory Board. Jeg lykønsker oprigtigt alle, der er involveret i oprettelsen og udviklingen af ​​programmet, og jeg lykønsker studerende og alumner, og jeg håber, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen, vi vil opnå nye høje resultater! ” sagde Yulia Aray, lektor, Institut for Strategisk og International Ledelse, Akademisk Direktør for Master i Management -program.

reklame

De akademiske partnere for GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris indtog første og anden pladsen i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har taget linjerne ved siden af ​​Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) har en 24. position; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på den 26. linje.

The Financial Times listen indeholder 100 uddannelsesprogrammer. Publikationen udarbejder en rangordning baseret på en analyse af data modtaget fra handelshøjskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Kun handelshøjskoler med mindst en af ​​de internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS kan deltage i rangeringen. Der tages højde for i alt 17 kriterier: lønstigningstakten over tre år, karrierevækst, støtte til en handelsskole i karriereudvikling, andelen af ​​alumner, der fik et job tre måneder efter eksamen, antallet af udenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en af ​​hovedindikatorerne den gennemsnitlige løn for alumner tre år efter eksamen - på GSOM SPbU er det mere end $ 70,000 om året.

Placeringen af ​​den internationale forretningsavis Financial Times (FT) udgivet i mere end 20 lande. De er en generelt accepteret indikator for kvaliteten af ​​en handelsskole eller et individuelt program.

reklame

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Læs

data

Større beskyttelse, innovation og vækst i Storbritanniens datasektor som annonceret af Storbritanniens digitale sekretær

Udgivet

on

Informationskommissærens kontor (ICO) er sat til en revision for at drive større innovation og vækst i Storbritanniens datasektor og bedre beskytte offentligheden mod store datatrusler under planlagte reformer annonceret af den digitale sekretær Oliver Dowden

Bridget Treacy, partner (britisk privatlivs- og cybersikkerhedspraksis), Hunton Andrews Kurth, sagde: ”Den britiske regering har signaleret en ambitiøs vision for at reformere Storbritanniens databeskyttelseslove, forenkle det nuværende regime, reducere bureaukrati for virksomheder og tilskynde til datadrevet innovation. Efter omhyggelig analyse mener regeringen, at den kan forbedre Storbritanniens databeskyttelsesregime betydeligt, og hvordan det fungerer i praksis, samtidig med at der opretholdes høje standarder for beskyttelse af enkeltpersoner. Langt fra at forsøge at erstatte det nuværende regime ligner dette et forsøg på at finjustere det, hvilket gør det bedre i stand til at betjene alle interessenters behov og passer bedre til den digitale tidsalder. 

”Et nyt kig på internationale datastrømme er længe siden, og her vil det være interessant at se, hvor kreativ den britiske regering er parat til at være. Globale datastrømme er en uundgåelig del af den globale handel, og Covid-19-pandemien understregede behovet for globalt samarbejde inden for forskning og innovation. Den britiske regering ønsker at muliggøre pålidelige og ansvarlige datastrømme uden at reducere beskyttelsen for enkeltpersoner og uden unødig bureaukrati. En mere smidig, fleksibel, risikobaseret og resultatstyret tilgang til bestemmelse af tilstrækkelighed kan generelt forbedre databeskyttelsen. Men her bliver regeringen nødt til at være særlig forsigtig, forudsat at den ønsker at bevare Storbritanniens tilstrækkelighedsstatus i EU.

reklame

”Det ser ud til, at selv informationskommissærens kontor vil blive genstand for reformer med forslag om at modernisere databeskyttelsesregulatorens styringsstruktur, opstille klare mål og sikre større gennemsigtighed og ansvarlighed. ICO er en meget respekteret databeskyttelsesregulator, der tilbyder meget beundret globalt lederskab om vanskelige spørgsmål. Der vil være behov for omhu for at sikre, at ICO's meget berømte og højt værdsatte uafhængighed ikke bringes i fare af de foreslåede reformer.

”Samlet set ligner dette et tankevækkende forsøg på at forbedre Storbritanniens eksisterende databeskyttelsesregime, ikke gennem radikale ændringer, men ved at bygge videre på og finjustere de eksisterende rammer for at gøre det bedre egnet til vores digitale tidsalder. Organisationer bør glæde sig over muligheden for at bidrage til denne konsultation. ”

Bojana Bellamy, præsident for Hunton Andrews Kurth's Center for Information Policy Leadership (CIPL), sagde en fremtrædende global informationspolitisk tænketank i Washington, DC, London og Bruxelles: ”Den britiske regerings vision er en positiv udvikling og er tiltrængt for at imødegå mulighederne og udfordringerne i vores digitale tidsalder. Planerne bør hilses velkommen i både Storbritannien og i EU. Det handler ikke om at sænke niveauet for databeskyttelse eller slippe af med GDPR, det handler om at få loven til at fungere i praksis mere effektivt og på en måde, der skaber fordele for alle - organisationer, der bruger data, enkeltpersoner, regulatorer og det britiske samfund og økonomi. Love og lovgivningspraksis skal udvikle sig og være adræt ligesom de teknologier, de forsøger at regulere. Lande, der skaber de fleksible og innovative reguleringsordninger, vil være bedre rustet til at reagere på den fjerde industrielle revolution, vi er vidne til i dag.

reklame

”Der er ingen tvivl om, at nogle aspekter af GDPR ikke fungerer godt, og at nogle områder er uhjælpeligt uklare. For eksempel er reglerne for dataanvendelse i videnskabelig og industriel forskning og innovation besværlige at lokalisere og analysere, hvilket hindrer brug og deling af data til disse gavnlige formål; det er svært at bruge personlige data til træning af AI -algoritmer for at undgå bias; enkeltpersoners samtykke til databehandling er blevet gjort meningsløst ved overforbrug; og internationale datastrømme er faldet i bureaukrati.

”Den britiske regerings dristige vision om at forenkle det nuværende databeskyttelsesregime, reducere bureaukratiet, pålægge organisationer større ansvar for at håndtere og bruge data ansvarligt og at styrke den britiske fortrolighedsregulators centrale rolle er den rigtige vej frem. Det opnår både effektiv beskyttelse af enkeltpersoner og deres data og muliggør datadrevet innovation, vækst og samfundsmæssige fordele. Andre regeringer og lande bør følge Storbritannien.

”Det er på høje tid at forny reglerne for internationale datastrømme, og den britiske regering har helt ret i at fokusere på at muliggøre pålidelige og ansvarlige datastrømme. Virksomheder i alle sektorer vil glæde sig over en mere problemfri ordning for dataoverførsler og tilstrækkelige beslutninger for flere lande. Virksomhedsdatabeskyttelsesofficerer afleder for mange ressourcer til at håndtere de juridiske tekniske aspekter af datastrømme fra EU, især i kølvandet på EU -Schrems II -dommen. Forbrugerne og virksomhederne vil blive bedre tjent med organisationer, der fokuserer på privatliv ved design, risikovurderinger og opbygning af omfattende programmer til beskyttelse af personlige oplysninger, der passer til den nye digitale økonomi. 

”Det er opmuntrende, at regeringen anerkender Det Forenede Kongeriges Informationskommissærs kontor som en vigtig digital regulator i Storbritannien med en kritisk opgave at beskytte både enkeltpersoners informationsrettigheder og muliggøre ansvarlig datadrevet innovation og vækst i Storbritannien. ICO har været en progressiv regulator og påvirker i det globale reguleringssamfund. ICO skal have ressourcer og værktøjer til at være strategisk, innovativ, tidligt engagerende med organisationer, der bruger data og opmuntrer og belønner bedste praksis og ansvarlighed. ”

Læs

Europa-Kommissionen

Styrkede EU -eksportkontrolregler starter

Udgivet

on

EU styrker sin evne til at reagere på nye sikkerhedsrisici og nye teknologier. Den nye Eksportkontrolforordning trådte i kraft den 9. september og vil stramme kontrollen med handel med varer med dobbelt anvendelse-civile varer og teknologier med mulig militær eller sikkerhedsanvendelse-samtidig med at EU styrker kapaciteten til at beskytte menneskerettigheder og støtte sikre forsyningskæder til strategiske genstande.

Næstformand og handelskommissær Valdis Dombrovskis (afbilledet) sagde: “Vi skal bedre reagere på nye trusler i en stadig mere volatil verden. Det betyder at få et bedre greb om dual-use teknologier, herunder cyberovervågningsteknologier, der kan misbruges til krænkelser af menneskerettighederne. Takket være disse nye EU -regler vil EU -landene nu også arbejde endnu tættere indbyrdes og med allierede om potentielle sikkerhedsrisici som følge af bioteknologi, kunstig intelligens og andre nye teknologier. Vi vil også samarbejde om at sikre lige vilkår for virksomheder, for eksempel i forbindelse med det nye handels- og teknologiråd mellem EU og USA. ” 

Den nye ramme gør det muligt for EU at tage en række vigtige handlinger for at samle ekspertise og tackle særlige udfordringer, især i forhold til cyberovervågning-hvor due diligence-retningslinjer er under udarbejdelse-men også nye teknologier med dobbelt anvendelse, såsom avanceret computing.

reklame

Forordningen indfører større gennemsigtighed ved at øge niveauet for konsultationer og rapportering mellem medlemsstaterne og Kommissionen, hvilket bidrager til udviklingen af ​​en ny EU's elektroniske licensplatform allerede piloteret i fire EU -medlemsstater.

Det giver også et retsgrundlag for EU's indsats på multilateralt, plurilateralt og bilateralt niveau - idet man erkender, at effektiviteten af ​​kontroller afhænger af de vigtigste teknologiproducenters samarbejde - og bygger på de eksisterende multilaterale rammer for eksportkontrol, nemlig Wassenaar -arrangementet, som danner grundlag for mange restriktioner pålagt af forordningen på EU -plan.

Baggrund

reklame

Kommissionen vedtog sit lovgivningsforslag om at modernisere EU -kontrollen med eksport af følsomme varer med dobbelt anvendelse - varer og teknologi - i september 2016 for at erstatte forordningen fra 2009. Sådanne genstande har mange civile anvendelser, men kan også bruges til forsvar, efterretning og retshåndhævende formål (nukleare og specielle materialer, telekommunikation, elektronik og computere, rum- og rumfart, marineudstyr osv.) og kan også blive misbrugt til krænkelser af menneskerettigheder.  

Den nye forordning indeholder mange af Kommissionens forslag til en omfattende 'systemopgradering' og vil gøre det eksisterende EU -eksportkontrolsystem mere effektivt ved at:

  • Indførelse af en ny "menneskelig sikkerhed" -dimension, så EU kan reagere på udfordringerne ved nye teknologier med dobbelt anvendelse-især cyberovervågningsteknologier-der udgør en risiko for national og international sikkerhed; herunder beskyttelse af menneskerettigheder
  • ajourføring af nøglebegreber og definitioner (f.eks. definition af en "eksportør", der skal gælde for fysiske personer og forskere, der er involveret i teknologioverførsler med dobbelt anvendelse);
  • forenkling og harmonisering af licensprocedurer og giver Kommissionen mulighed for - ved 'forenklet' procedure, dvs. delegeret retsakt - at ændre listen over poster eller destinationer, der er omfattet af særlige former for kontrol, og derved gøre eksportkontrolsystemet mere smidigt og i stand til at udvikle sig og tilpasse sig omstændigheder;
  • forbedring af informationsudveksling mellem licensmyndigheder og Kommissionen med henblik på at øge gennemsigtigheden i licensbeslutninger
  • koordinering af og støtte til robust håndhævelse af kontroller, herunder forbedring af sikker elektronisk informationsudveksling mellem licens- og håndhævelsesorganer
  • udvikling af et EU-kapacitetsopbygnings- og uddannelsesprogram for medlemsstaternes licens- og håndhævelsesmyndigheder 
  • opsøge industrien og gennemsigtighed med interessenter, udvikle et struktureret forhold til den private sektor gennem specifikke konsultationer af interessenter fra den relevante kommissionsgruppe af medlemsstaters eksperter, og;
  • muliggøre stærkere dialoger med tredjelande og søge lige vilkår på globalt plan.

Mere information

Eksportkontrolforordning

Notat - Gennemførelse af forordningen

Handel med dobbelt anvendelse 

Læs
reklame
reklame
reklame

trending