Følg os

Demografi

Danmark og Tyskland største vindere af den europæiske integration siden oprettelsen af ​​EU indre marked

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

euro-lynTyske økonomi viser årlig stigning på 37 milliarder siden dannelsen af ​​det indre marked i 1992 - alle stiftende lande, der modtager - dybere integration betyder større fordele.

Siden 1992 har en øget europæisk integration inden for EU's indre marked haft en positiv indvirkning på den økonomiske vækst i alle de oprindelige lande. Dette gælder især for Tyskland. Mellem 1992 og 2012 har den europæiske konvergens hjulpet den reale bruttonationalprodukt (BNP) i Tyskland at stige med et gennemsnit på 37bn om året. Dette betyder en årlig stigning i indtjeningen af 450 pr. Indbygger. Danmark var det eneste land, der oplevede en kraftig stigning i samme periode. Det indre markeds indvirkning på væksten varierer betydeligt fra land til land. For eksempel afhængigt af, hvor veludviklede handelsforbindelser der er, eller hvor godt den nationale økonomi har været i stand til at tilpasse sig den økonomiske udvikling i EU. Som regel gælder jo jo dybere integrationen, jo flere økonomiske fordele ses vi. Dette er resultatet af en nylig undersøgelse foretaget af Prognos AG for Bertelsmann Stiftung.

Den højeste sats på integrationsrelateret BNP-vækst ud af alle grundlæggerne på EU's indre marked var i Danmark med 500 per indbygger om året. Tyskland ligger på andenpladsen, efterfulgt af Østrig (280), Finland (220) og derefter Belgien og Sverige (begge 180). Dog oplevede de sydlige EU-lande betydeligt lavere vækst. Den gennemsnitlige årlige stigning i indkomsten, som kan henføres til en dybere europæisk integration er 80 pr. Indbygger i Italien, 70 i både Spanien og Grækenland, og 20 i Portugal. Europæisk konvergens frem for alt hjalp de lande, der har meget stramme-strik økonomiske bånd med de andre EU-lande, og som har derfor også oplevet økonomiske udsving, som er på linje med gennemsnittet i EU.

reklame

Et indre marked baseret på fri bevægelighed for varer, personer, tjenesteydelser og kapital, spiller en afgørende rolle i den europæiske integration. Disse fire grundlæggende frihedsrettigheder fjerne handelshindringer mellem de involverede lande og gøre importen billigere, hvilket igen øger forbrugernes købekraft. På denne måde giver det indre marked virksomheder til at producere til et større marked og yderligere reducere priserne takket være masseproduktion. Desuden grænseoverskridende mobilitet for arbejdstagere og kapital betyder, at produktionsfaktorer kan implementeres i områder, hvor de kan være af størst værdi, igen giver yderligere vækst stimulus.

Hovedmålet med at skabe et fælles marked var at bringe borgerne større økonomisk velstand. Vores fælles marked har nået dette mål. "EU's indre marked er kernen i den europæiske integration og øger den økonomiske vækst i alle EU-medlemsstater", udtalte Bertelsmann Stiftungsøkonomiske ekspert Thieß Petersen. De positive virkninger af større EU-integration, som undersøgelsen viser på længere sigt, bør tilskynde EU til at uddybe det indre marked yderligere.

Der er perspektiver for at stimulere yderligere vækst, især ved at udvide de europæiske markeder service og arbejdskraft. Det fælles marked for varer, der allerede fungerer godt, mens servicesektoren lader meget tilbage at ønske. Selvom tjenester i øjeblikket tegner sig for 70% af det europæiske BNP, de kun tegner sig for 20% af den grænseoverskridende handel mellem EU-landene. Egnede foranstaltninger til stimulering grænseoverskridende tjeneste inden for EU ville være en bedre standardisering af tjenester, og den fulde gennemførelse af servicedirektivet. Endvidere kunne en hurtig og ubureaukratisk anerkendelse af hjemlandets kvalifikationer og grader, bedre grænseoverskridende information om ledige stillinger og en forbedret overførsel af sociale sikringsydelser øge arbejdskraftens mobilitet i EU.

reklame

Undersøgelse metodologi

For at kvantificere det europæiske indre markeds indvirkning på væksten har undersøgelsen målt europæisk integration baseret på sit eget indeks. Dette viste, hvor tæt de økonomiske bånd er mellem forskellige lande. Indekset blev beregnet for perioden mellem 1992 og 2012, for 14-medlemslande ud af EU-15 (det har ikke været muligt at opbygge et pålideligt indeks for Luxembourg på grund af store datahuller). Ved hjælp af regressionsanalyse har denne undersøgelse foretaget en økonometrisk vurdering af den virkning, som eventuelle stigninger i integrationsindekset kan have haft på væksten i realt BNP pr. Indbygger. Det senere stadium involverede beregning af, hvordan BNP pr. Indbygger i 14-landene ville have udviklet sig, hvis den europæiske integration ikke var gået siden 1992.

Demografi

MEP'er opfordrer medlemsstaterne til at nå til enighed om at tackle # migrationskriser

Udgivet

on

Tiden er kommet for EU-ledere til at træffe en beslutning om det brændende problem med reformen af ​​EU's migrationspolitik, siger MEP'er.

I en debat om resultatet af det sidste EU-topmøde i marts understregede Europa-Parlamentets formand, Donald Tusk og Kommissionens præsident, Jean-Claude Juncker, behovet for at sætte EU's migrationspakke tilbage på dagsordenen for kommende topmøder i at EU-ledere skal nå et gennembrud og definere en fælles holdning.

Blandt andet opfordrede parlamentsmedlemmer til bedre beskyttelse af EU's ydre grænser, indførelse af nationale kvoter for at modtage migranter og gentog ideen om en EU-Marshall-plan for Afrika.

reklame

MEP'erne understregede også behovet for at fortsætte med reformen af ​​euroområdet, færdiggørelsen af ​​EU's bankforening, indarbejdelse af den europæiske stabilitetsmekanisme inden for rammerne af fællesskabet, arbejde for en skatteevne for euroområdet og indførelse af en mekanisme til overvågning af korruption og retsstatsprincippet i EU-lande. Nogle parlamentsmedlemmer ønsker, at situationen i Ungarn og Polen bliver sat på bordet på Det Europæiske Råd for en diskussion fra stats- eller regeringschefer.

Du kan se debatten i plenarforsamlingen her.

Klik på navne for at se videoer af individuelle udsagn

reklame

Donald Tusk, til Rådet

Jean-Claude Juncker, for Kommissionen

Manfred Weber (EPP, DE)

Maria João Rodrigues (S&D, PT)

Syed Kamall (ECR, UK)

Guy Verhofstadt (ADLE, BE)

Sven Giegold (Grønne / EFA, DE)

Dimitrios Papadimoulis (GUE / NGL, EL)

Nigel Farage (EFDD, UK)

Harald Vilimsky (ENF, AT)

Jean-Claude Juncker lukning

Donald Tusk lukning

Læs

Demografi

#Migration Og grænsesikkerhed: Hvordan Parlamentet er med til at holde Europa sikkert

Udgivet

on

20160708PHT36567_width_600Migrationskrisen viste, at du ikke kan have et Schengen-område med fri bevægelighed uden stærke ydre grænser. Ifølge den seneste Eurobarometer-undersøgelse ønsker 71% af europæerne, at EU skal gøre mere for at beskytte disse grænser. Parlamentet arbejder på en række initiativer for at øge kontrollen.

Hvad Parlamentet arbejder på

MEP'er godkendt på 6 juli planlægger at oprette en EU's grænsekontrolsystem, der bringer EU's grænsebureau Frontex og nationale grænsestyringsmyndigheder sammen. De nationale myndigheder vil stadig styre deres grænser på et dagligt grundlag, men hvis deres ydre grænser er under pres, vil de kunne få hjælp fra Det Europæiske Border- og Kystbemandsagentur til hurtigt at deployere grupperede grænsevagter til dem grænser. Når Rådet har godkendt forslaget, kan det træde i kraft i efteråret.

reklame

Lettisk PPE-medlem Artis Pabriks, der har ansvaret for at styre planerne gennem Parlamentet, sagde: "Den europæiske grænse- og kystvagtsforordning vil sikre, at EU's ydre grænser sikres og styres bedre. Dette er ikke en sølvkugle, der kan løse den migrationskrise, som EU står overfor i dag eller genopretter fuldt ud tilliden til Schengen-området, men det er meget nødvendigt første skridt. ”

Derudover forhandler Parlamentet med Rådet om at gøre en rejse til udlandet til terrorhandlinger en forbrydelse i alle EU-lande. Dette vil omfatte aktiviteter som uddannelse eller træning, incitament til terrorisme eller finansiering terroristaktiviteter.

Parlamentet forhandler også med Rådet a forslag at få oplysninger om alle EU-statsborgere kontrolleret mod databaser over tabte og stjålne dokumenter ved eksterne luft-, sø- og landegrænser.

reklame

Om undersøgelsen

Undersøgelsen blev udført blandt 27,969-personer fra alle EU-lande mellem 9 April og 18 April. Det blev oprettet for at være repræsentativt for befolkningen som helhed.

På EU-plan ønskede 71% af de adspurgte, at EU skulle gøre mere for at beskytte de ydre grænser sammenlignet med 67% i Irland og 67% i Storbritannien. Tjek her at finde ud af resultaterne for andre lande.

Mere information

Læs

Demografi

#Eurostat: Over 5.1 millioner babyer født i 2014 - Kvinder blev først mødre med næsten 29 i gennemsnit

Udgivet

on

Baby-bevis-1

I 2014 blev 5.132 millioner babyer født i Den Europæiske Union, sammenlignet med 5.063 millioner i 2001.

Blandt medlemslandene, Frankrig fortsatte med at registrere det højeste antal fødsler (819 300 i 2014), forud for Det Forenede Kongerige (775 900), Tyskland (714 900), Italien (502 600), Spanien (426 100) og Polen ( 375 200).

reklame

I gennemsnit i EU, blev kvinder, der fødte deres første barn i 2014 alderen næsten 29 (28.8 år). Tværs af medlemsstaterne, første gang mødre var den yngste i Bulgarien og den ældste i Italien.

Samlet set fertilitetsrate i EU steg fra 1.46 i 2001 til 1.58 i 2014. Det varierede mellem medlemslandene fra 1.23 i Portugal til 2.01 i Frankrig i 2014. En samlede fertilitet på omkring 2.1 levendefødte per kvinde anses for at være udskiftning niveauet i de udviklede lande med andre ord, det gennemsnitlige antal levendefødte per kvinde kræves for at holde befolkningen størrelse konstant i fravær af aktiv eller passiv migration.

Disse oplysninger stammer fra en artikel udstedt af Eurostat, statistiske kontor i Den Europæiske Union. De fertilitet indikatorer præsenteret i denne pressemeddelelse viser kun en lille del af den store mængde af data vedrørende demografi tilgængelig på Eurostat.

reklame

 

eurostat

Læs
reklame
reklame
reklame

trending