Følg os

Økonomi

Eurostat: Eurozonen arbejdsløshed på 11.7%

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

euroDen sæsonkorrigerede arbejdsløshed i euroområdet var 11.7% i april 2014, ned fra 11.8% i marts 2014 og fra 12.0% i april 2013. EU-28-ledigheden var 10.4% i april 2014, ned fra 10.5% i marts 2014 og fra 10.9% i april 2013. Disse tal er offentliggjort af Eurostat, Den Europæiske Unions statistiske kontor.

Eurostat vurderer, at 25.471 millioner mænd og kvinder i EU-28, hvoraf 18.751 millioner var i euroområdet, var ledige i april 2014. Sammenlignet med marts 2014 faldt antallet af arbejdsløse med 151 000 i EU-28 og 76,000 i euroområdet. Sammenlignet med april 2013 faldt arbejdsløsheden med 1.167 millioner i EU-28 og 487,000 i euroområdet.

Medlemsstater

reklame

Blandt medlemslandene blev den laveste arbejdsløshed registreret i Østrig (4.9%), Tyskland (5.2%) og Luxembourg (6.1%) og den højeste i Grækenland (26.5% i februar 2014) og Spanien (25.1%).

Sammenlignet med et år siden faldt ledigheden i atten medlemsstater, forblev stabil i to og steg i otte. De største fald er registreret i Ungarn (10.6% til 7.8% mellem marts 2013 og marts 2014), Portugal (17.3% til 14.6%) og Irland (13.7% til 11.9%) og de højeste stigninger i Cypern (15.6% til 16.4 %) og Nederlandene (6.5% til 7.2%).

I april 2014 var ledigheden i USA 6.3%, ned fra 6.7% i marts 2014 og fra 7.5% i april 2013.

reklame

graf
Ungdomsarbejdsløshed

I april 2014 var 5.259 millioner unge (under 25) arbejdsløse i EU-28, hvoraf 3.381 millioner var i euroområdet. Sammenlignet med april 2013 faldt ungdomsarbejdsløsheden med 415 000 i EU28 og 202 000 i euroområdet. I april 2014 var ungdomsarbejdsløsheden 22.5% i EU28 og 23.5% i euroområdet, sammenlignet med henholdsvis 23.6% og 23.9% i april 2013. I april 2014 blev de laveste priser observeret i Tyskland (7.9%), Østrig (9.5%) og Nederlandene (11.0%) og den højeste i Grækenland (56.9% i februar 2014), Spanien (53.5%) og Kroatien 49.0% i første kvartal af 2014).

  1. Euroområdet omfatter Belgien, Tyskland, Estland, Irland, Grækenland, Spanien, Frankrig, Italien, Cypern, Letland, Luxembourg, Malta, Holland, Østrig, Portugal, Slovenien, Slovakiet og Finland.

EU-28 omfatter Belgien (BE), Bulgarien (BG), Den Tjekkiske Republik (CZ), Danmark (DK), Tyskland (DE), Estland (EE), Irland (IE), Grækenland (EL), Spanien ), Frankrig (FR), Kroatien (HR), Italien (IT), Cypern (CY), Letland (LV), Litauen (LT), Luxembourg (LU), Ungarn (HU), Malta (MT), Nederlandene NL), Østrig (AT), Polen (PL), Portugal (PT), Rumænien (RO), Slovenien (SI), Slovakiet (SK), Finland (FI), Sverige (SE) og Det Forenede Kongerige (UK).

Tabellerne omfatter også Island, Norge og USA. Ikke-sæsonkorrigerede og trenddata findes i den statistiske database på Eurostats hjemmeside. For yderligere detaljer henvises til Arbejdsløshedsstatistikker artikel i forklaret statistik. Eurostat producerer harmoniserede arbejdsløshedstal for de enkelte EU-medlemsstater, euroområdet og EU. Disse arbejdsløshedstal er baseret på den definition, der anbefales af Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO). Måling er baseret på en harmoniseret kilde, Den Europæiske Unions Arbejdsstyrkeundersøgelse (LFS).

På grundlag af ILO-definitionen definerer Eurostat arbejdsløse som personer i alderen 15 til 74, som:

- Er uden arbejde;

- er tilgængelige for at begynde at arbejde inden for de næste to uger, og

- har aktivt søgt beskæftigelse på et eller andet tidspunkt i de foregående fire uger.

arbejdsløshedsprocent er antallet af arbejdsløse i procent af arbejdsstyrken. Det arbejdsstyrken er det samlede antal beskæftigede plus ledige. I denne pressemeddelelse er ledigheden baseret på beskæftigelses- og arbejdsløshedsdata, der dækker personer i alderen 15 til 74. Dataene i denne pressemeddelelse er normalt underlagt små revisioner, der skyldes opdateringerne til de sæsonkorrigerede serier, når der tilføjes nye månedlige data. Større revisioner kan forekomme, når de seneste LFS-data indgår i beregningsprocessen. Sammenlignet med de satser, der offentliggøres i Nyhedsmeddelelse 70 / 2014 af 2 May 2014, er marts 2014-ledigheden for EA18 og EU28 uændrede. Blandt medlemslandene er satser blevet revideret mellem 0.2 og 0.4 procentpoint for Irland, Polen og Portugal. Revisionen for Portugal afspejler også optagelsen af ​​de seneste folketællingsresultater i vægtningen af ​​AKU. Satserne er blevet nedjusteret med 0.5 procentpoint for Cypern og opefter 1.1 procentpoint for Litauen. Det ungdom arbejdsløshedsprocent er antallet af personer i alderen 15 til 24 ledige som en procentdel af arbejdsstyrken i samme alder. Derfor bør ungdomsarbejdsløsheden ikke fortolkes som andelen af ​​ledige i den samlede ungdomsbefolkning. For yderligere detaljer henvises til Ungdom arbejdsløshed artiklen i statistik forklaret. For Tyskland, Nederlandene, Østrig, Finland og Island anvendes trendkomponenten i stedet for de mere volatile sæsonkorrigerede data. For Danmark, Estland, Ungarn og Det Forenede Kongeriges 3-måneders glidende gennemsnit af LFS-data anvendes i stedet for rene månedlige indikatorer.

Økonomi

Bæredygtig bytransport er i centrum for European Mobility Week

Udgivet

on

Omkring 3,000 byer i hele Europa deltager i dette års Europæiske miljøtrafikuge, der startede i går og varer indtil onsdag den 22. september. Kampagnen for 2021 er lanceret under temaet 'Sikker og sund med bæredygtig mobilitet' og vil fremme brugen af ​​offentlig transport som en sikker, effektiv, overkommelig og lavemissionsmulighed for alle. 2021 er også 20-årsdagen for bilfri dag, hvorfra European Mobility Week er vokset.

”Et rent, smart og modstandsdygtigt transportsystem er kernen i vores økonomier og centralt i menneskers liv. Derfor er jeg på 20 -året for European Mobility Week stolt over de 3,000 byer i hele Europa og videre for at vise, hvordan sikre og bæredygtige transportmuligheder hjælper vores samfund med at forblive forbundet i disse udfordrende tider, ”sagde transportkommissær Adina Vălean .

I dette skelsættende år har Europa -Kommissionen oprettet et virtuelt museum, der viser ugens historie, dens indvirkning, personlige historier og hvordan det hænger sammen med EU's bredere bæredygtighedsprioriteter. Andre steder omfatter aktiviteter i Europa cykelfestivaler, udstillinger af elektriske køretøjer og værksteder. Årets arrangement falder også sammen med en offentlig høring om Kommissionens ideer til en ny ramme for bymobilitet og Det Europæiske Jernbanår med dens Tilslutter Europa Express -tog.

reklame

Læs

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending