Følg os

Økonomi

Eurovision Debat: En chance for at #TellEUROPE

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den_EUROVISION_DEBATE_0121. maj den 15. maj satte de fem kandidater, der håbede på at blive Europa-Kommissionens næste formand, deres krav på EU's topjob under EUROVISION-debat, live fra Europa-Parlamentets hemicycle, i Bruxelles.

Med valget til Europa-Parlamentet kun en uge væk, gav EUROVISION-debatten kandidaterne en sidste chance for at nå ud til 400 millioner europæiske vælgere på tv, radio og online.

Debatten blev sendt på mindst 49 tv-kanaler, 43 webmedier og ni radiostationer i hele Europa og uden for, hvilket bragte den europæiske demokratiske proces direkte ind i vores hjem. Seerne blev opfordret til at deltage i programmet på tværs af sociale mediekanaler ved hjælp af hashtagget #Fortæl EUROPA at dele kommentarer og meninger.

Som programmets producent var EUROVISION, drevet af European Broadcasting Union (EBU), garant for debattens redaktionelle uafhængighed.

"EU-politikker har en reel indvirkning på mere end en halv milliard europæere, men de kan stadig virke fjernt fra vores daglige liv. Som public service-medier er det vores rolle at hjælpe med at bygge bro over denne kløft, og bringe demokrati til publikum," sagde EBU's generaldirektør Ingrid Deltenre.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending