Følg os

Økonomi

Kommissionen offentliggør den europæiske økonomiske forårsprognose

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

02FA415B-2351-4CEE-93EB-BA295FE4137A_mw1024_n_sDen 5. maj offentliggør Europa-Kommissionen sin europæiske økonomiske forårsprognose. Den vil dække 2013, 2014 og 2015 og vil omfatte data om bl.a. bruttonationalprodukt (BNP), inflation, beskæftigelse og offentlige budgetunderskud og gæld. Disse prognoser fokuserer på alle 28 medlemslande, plus kandidatlandene samt nogle ikke-EU-lande.

Baggrund

Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Økonomiske og Monetære Anliggender udarbejder kortsigtede makroøkonomiske prognoser tre gange om året: om foråret, efteråret og vinteren. De tjener som grundlag for forskellige økonomiske overvågningsprocedurer, f.eks. i forbindelse med det europæiske semester.

Økonomisk prognosekilde.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending