Følg os

Forretning

Kommissionen tilskynder brug af EU finansielle instrumenter i Grækenland

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EPI regi af det græske formandskab for Den Europæiske Union afholder Europa-Kommissionen i Athen i dag (27. marts) en 'EU-adgang til finansdagen', en konference dedikeret til den nye generation af EU-finansielle instrumenter til støtte for små og mellemstore virksomheder fra 2014 til 2020.

Målet med konferencen i dag er at bane vejen for gennemførelsen af ​​EU's finansielle instrumenter i Grækenland, herunder instrumenter, der vil være tilgængelige inden for Kommissionens milepæls initiativ til at støtte små og mellemstore virksomheder - programmet for konkurrenceevne for virksomheder og SMV'er (COSME). Fra 2014 til 2020 vil COSME bidrage til at bygge bro over markedsgabet i SMV-finansiering. Det forventes, at det vil yde fra 14-21 mia.EUR i SMV-finansiering til lån eller investeringer, hvilket øger mellem 220,000 og 330,000 SMV'er i Europa i løbet af programmets løbetid.

Konferencen vil give et bredt overblik over fremtidige EU-finansielle instrumenter, der er tilgængelige inden for COSME- og Horizon 2020-programmerne, de europæiske struktur- og investeringsfonde samt programmet Creative Europe. De SMV-fokuserede aktiviteter i Den Europæiske Investeringsbank og Den Europæiske Investeringsfond vil også blive præsenteret. Konferencen giver mulighed for at forklare mekanismerne for disse instrumenter og skabe interesse blandt de finansielle institutioner i Grækenland for at blive formidlere for EU-programmerne. Et effektivt partnerskab mellem EU-institutioner og markedsoperatører, der har forpligtet sig til at give SMV'er bedre adgang til finansiering, er en forudsætning for en vellykket implementering af finansielle instrumenter.

reklame

Arrangementet er blevet organiseret af Generaldirektoratet for Erhvervspolitik i Europa-Kommissionen og det græske ministerium for udvikling og konkurrenceevne.

Forbedring af likviditet, især for SMV'er, er i øjeblikket for Grækenland en vigtig prioritet. Til dette formål har det græske ministerium for udvikling og konkurrenceevne mobiliseret adskillige værktøjer, herunder midler gennem Den Europæiske Investeringsbank og finansielle instrumenter gennem Den Hellenske Fond for Iværksætteri og Udvikling (ETEAN SA). Derudover er Institution for Growth in Greece - IfG, en investeringsfond, der sigter mod at genoprette likviditet for græske virksomheder, oprettet og forventes at begynde at fungere snart.

Alle SMV-finansinteressenter (handelskamre, forretningsorganisationer, finansielle institutioner) blev inviteret til at deltage og lære mere om en type EU-støtte, som Grækenland kun har brugt indtil videre i begrænset omfang. Konferencen er en af ​​en række begivenheder, der arrangeres i alle EU-medlemsstater fra efteråret 2013 til foråret 2015.

reklame

Flere oplysninger om EU's adgang til finansieringsdage

Mere om EU-finansielle instrumenter

En bred vifte af EU-finansielle instrumenter er designet til at katalysere investeringer i SMV-sektoren gennem lånegarantier, aktieinvesteringer og andre risikobærende mekanismer og til at støtte levedygtige SMV'er, der har vanskelig adgang til finansiering enten på grund af deres opfattede højere risiko eller deres mangel på tilstrækkelig tilgængelig sikkerhed

Disse instrumenter udgør et effektivt værktøj til at stimulere finansieringen - en forudsætning for udviklingen af ​​SMV-venlige omgivelser i Europa.

EU-bistand kanaliseres gennem udvalgte finansielle formidlere, såsom banker, leasingselskaber, gensidige garantiselskaber eller venturekapitalfonde, der er villige til at abonnere på stærke SMV-finansieringsforbedrende betingelser (se MEMO /13 / 909).

Resultater af EU's finansielle instrumenter for SMV'er

Europa-Kommissionens finansielle instrumenter har allerede været en succes. Et af de vigtigste programmer - rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP, 2007-13), som Den Europæiske Investeringsfond har forvaltet på vegne af Kommissionen - har hidtil muliggjort mere end 15 mia. EUR i lån og 2.4 mia. EUR i risikovillig kapital til over 275 000 SMV'er i hele Europa.

Mere om COSME-programmet

Virksomhedernes og SMV'ers konkurrenceevne (COSME) følger i fodsporene på CIP-programmet.

COSME er først og fremmest et instrument, der vil forbedre adgangen til finansiering for SMV'er, støtte deres internationalisering og forbedre deres adgang til markeder.

60% af COSMEs anslåede budget på 2.3 mia. € vil blive brugt til finansielle instrumenter, der yder garantier og risikovillig kapital og tilskynder til strøm af kredit og investeringer i SMV-sektoren.

COSME-finansielle instrumenter vil i vid udstrækning fortsætte CIP's vellykkede aktiviteter og forventes at reagere endnu bedre på SMV-behov og målrette mod de mere sårbare kategorier af små virksomheder, som markedet i øjeblikket er underbetjent.

For at imødekomme mangfoldigheden af ​​SMV-finansieringsmarkedet i Europa vil COSME kun give en ramme, der giver finansielle formidlere mulighed for at skabe individuelle produkter, der bedst passer til SMV'ers behov på deres særlige marked.

COSME finansielle instrumenter vil arbejde sammen med Horizon 2020, programmet for forskning og innovation.

Forretning

Master in Management -programmet for GSOM SPbU har været blandt de 25 bedste blandt de førende FT Global Masters in Management 2021

Udgivet

on

Master in Management (MiM) -programmet fra Graduate School of Management ved St. ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsat den eneste russiske skole repræsenteret i denne rangordning. 

I 2013 kom Master in Management -programmet ind på Financial Times placering med 65. plads på listen over de bedste programmer for første gang. I løbet af de sidste otte år har MiM -programmet formået at forbedre sin position og stige på 40 linjer takket være det unikke i uddannelsesindhold og støtte fra alumner og virksomhedspartnere.

“Den høje position i FT Rangering af Master in Management -programmet er resultatet af det daglige arbejde i mange afdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer, der arbejder på programmet. Vi glæder os naturligvis over det nye opnåede resultat, som sætter programmet på et særligt sted, ikke kun på det russiske erhvervsuddannelsesmarked, men også på verdensplan. Men for os er dette først og fremmest en indikator på, at vi er på rette vej, hvilket betyder, at vi fortsat skal arbejde på konstant forbedring af de underviste discipliner, studiestøtte, videreudvikling af det internationale miljø, styrkelse af samarbejdet med arbejdsgivere, herunder med virksomheder, der er medlemmer af GSOM Advisory Board. Jeg lykønsker oprigtigt alle, der er involveret i oprettelsen og udviklingen af ​​programmet, og jeg lykønsker studerende og alumner, og jeg håber, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen, vi vil opnå nye høje resultater! ” sagde Yulia Aray, lektor, Institut for Strategisk og International Ledelse, Akademisk Direktør for Master i Management -program.

reklame

De akademiske partnere for GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris indtog første og anden pladsen i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har taget linjerne ved siden af ​​Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) har en 24. position; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på den 26. linje.

The Financial Times listen indeholder 100 uddannelsesprogrammer. Publikationen udarbejder en rangordning baseret på en analyse af data modtaget fra handelshøjskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Kun handelshøjskoler med mindst en af ​​de internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS kan deltage i rangeringen. Der tages højde for i alt 17 kriterier: lønstigningstakten over tre år, karrierevækst, støtte til en handelsskole i karriereudvikling, andelen af ​​alumner, der fik et job tre måneder efter eksamen, antallet af udenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en af ​​hovedindikatorerne den gennemsnitlige løn for alumner tre år efter eksamen - på GSOM SPbU er det mere end $ 70,000 om året.

Placeringen af ​​den internationale forretningsavis Financial Times (FT) udgivet i mere end 20 lande. De er en generelt accepteret indikator for kvaliteten af ​​en handelsskole eller et individuelt program.

reklame

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Læs

data

Større beskyttelse, innovation og vækst i Storbritanniens datasektor som annonceret af Storbritanniens digitale sekretær

Udgivet

on

Informationskommissærens kontor (ICO) er sat til en revision for at drive større innovation og vækst i Storbritanniens datasektor og bedre beskytte offentligheden mod store datatrusler under planlagte reformer annonceret af den digitale sekretær Oliver Dowden

Bridget Treacy, partner (britisk privatlivs- og cybersikkerhedspraksis), Hunton Andrews Kurth, sagde: ”Den britiske regering har signaleret en ambitiøs vision for at reformere Storbritanniens databeskyttelseslove, forenkle det nuværende regime, reducere bureaukrati for virksomheder og tilskynde til datadrevet innovation. Efter omhyggelig analyse mener regeringen, at den kan forbedre Storbritanniens databeskyttelsesregime betydeligt, og hvordan det fungerer i praksis, samtidig med at der opretholdes høje standarder for beskyttelse af enkeltpersoner. Langt fra at forsøge at erstatte det nuværende regime ligner dette et forsøg på at finjustere det, hvilket gør det bedre i stand til at betjene alle interessenters behov og passer bedre til den digitale tidsalder. 

”Et nyt kig på internationale datastrømme er længe siden, og her vil det være interessant at se, hvor kreativ den britiske regering er parat til at være. Globale datastrømme er en uundgåelig del af den globale handel, og Covid-19-pandemien understregede behovet for globalt samarbejde inden for forskning og innovation. Den britiske regering ønsker at muliggøre pålidelige og ansvarlige datastrømme uden at reducere beskyttelsen for enkeltpersoner og uden unødig bureaukrati. En mere smidig, fleksibel, risikobaseret og resultatstyret tilgang til bestemmelse af tilstrækkelighed kan generelt forbedre databeskyttelsen. Men her bliver regeringen nødt til at være særlig forsigtig, forudsat at den ønsker at bevare Storbritanniens tilstrækkelighedsstatus i EU.

reklame

”Det ser ud til, at selv informationskommissærens kontor vil blive genstand for reformer med forslag om at modernisere databeskyttelsesregulatorens styringsstruktur, opstille klare mål og sikre større gennemsigtighed og ansvarlighed. ICO er en meget respekteret databeskyttelsesregulator, der tilbyder meget beundret globalt lederskab om vanskelige spørgsmål. Der vil være behov for omhu for at sikre, at ICO's meget berømte og højt værdsatte uafhængighed ikke bringes i fare af de foreslåede reformer.

”Samlet set ligner dette et tankevækkende forsøg på at forbedre Storbritanniens eksisterende databeskyttelsesregime, ikke gennem radikale ændringer, men ved at bygge videre på og finjustere de eksisterende rammer for at gøre det bedre egnet til vores digitale tidsalder. Organisationer bør glæde sig over muligheden for at bidrage til denne konsultation. ”

Bojana Bellamy, præsident for Hunton Andrews Kurth's Center for Information Policy Leadership (CIPL), sagde en fremtrædende global informationspolitisk tænketank i Washington, DC, London og Bruxelles: ”Den britiske regerings vision er en positiv udvikling og er tiltrængt for at imødegå mulighederne og udfordringerne i vores digitale tidsalder. Planerne bør hilses velkommen i både Storbritannien og i EU. Det handler ikke om at sænke niveauet for databeskyttelse eller slippe af med GDPR, det handler om at få loven til at fungere i praksis mere effektivt og på en måde, der skaber fordele for alle - organisationer, der bruger data, enkeltpersoner, regulatorer og det britiske samfund og økonomi. Love og lovgivningspraksis skal udvikle sig og være adræt ligesom de teknologier, de forsøger at regulere. Lande, der skaber de fleksible og innovative reguleringsordninger, vil være bedre rustet til at reagere på den fjerde industrielle revolution, vi er vidne til i dag.

reklame

”Der er ingen tvivl om, at nogle aspekter af GDPR ikke fungerer godt, og at nogle områder er uhjælpeligt uklare. For eksempel er reglerne for dataanvendelse i videnskabelig og industriel forskning og innovation besværlige at lokalisere og analysere, hvilket hindrer brug og deling af data til disse gavnlige formål; det er svært at bruge personlige data til træning af AI -algoritmer for at undgå bias; enkeltpersoners samtykke til databehandling er blevet gjort meningsløst ved overforbrug; og internationale datastrømme er faldet i bureaukrati.

”Den britiske regerings dristige vision om at forenkle det nuværende databeskyttelsesregime, reducere bureaukratiet, pålægge organisationer større ansvar for at håndtere og bruge data ansvarligt og at styrke den britiske fortrolighedsregulators centrale rolle er den rigtige vej frem. Det opnår både effektiv beskyttelse af enkeltpersoner og deres data og muliggør datadrevet innovation, vækst og samfundsmæssige fordele. Andre regeringer og lande bør følge Storbritannien.

”Det er på høje tid at forny reglerne for internationale datastrømme, og den britiske regering har helt ret i at fokusere på at muliggøre pålidelige og ansvarlige datastrømme. Virksomheder i alle sektorer vil glæde sig over en mere problemfri ordning for dataoverførsler og tilstrækkelige beslutninger for flere lande. Virksomhedsdatabeskyttelsesofficerer afleder for mange ressourcer til at håndtere de juridiske tekniske aspekter af datastrømme fra EU, især i kølvandet på EU -Schrems II -dommen. Forbrugerne og virksomhederne vil blive bedre tjent med organisationer, der fokuserer på privatliv ved design, risikovurderinger og opbygning af omfattende programmer til beskyttelse af personlige oplysninger, der passer til den nye digitale økonomi. 

”Det er opmuntrende, at regeringen anerkender Det Forenede Kongeriges Informationskommissærs kontor som en vigtig digital regulator i Storbritannien med en kritisk opgave at beskytte både enkeltpersoners informationsrettigheder og muliggøre ansvarlig datadrevet innovation og vækst i Storbritannien. ICO har været en progressiv regulator og påvirker i det globale reguleringssamfund. ICO skal have ressourcer og værktøjer til at være strategisk, innovativ, tidligt engagerende med organisationer, der bruger data og opmuntrer og belønner bedste praksis og ansvarlighed. ”

Læs

Europa-Kommissionen

Styrkede EU -eksportkontrolregler starter

Udgivet

on

EU styrker sin evne til at reagere på nye sikkerhedsrisici og nye teknologier. Den nye Eksportkontrolforordning trådte i kraft den 9. september og vil stramme kontrollen med handel med varer med dobbelt anvendelse-civile varer og teknologier med mulig militær eller sikkerhedsanvendelse-samtidig med at EU styrker kapaciteten til at beskytte menneskerettigheder og støtte sikre forsyningskæder til strategiske genstande.

Næstformand og handelskommissær Valdis Dombrovskis (afbilledet) sagde: “Vi skal bedre reagere på nye trusler i en stadig mere volatil verden. Det betyder at få et bedre greb om dual-use teknologier, herunder cyberovervågningsteknologier, der kan misbruges til krænkelser af menneskerettighederne. Takket være disse nye EU -regler vil EU -landene nu også arbejde endnu tættere indbyrdes og med allierede om potentielle sikkerhedsrisici som følge af bioteknologi, kunstig intelligens og andre nye teknologier. Vi vil også samarbejde om at sikre lige vilkår for virksomheder, for eksempel i forbindelse med det nye handels- og teknologiråd mellem EU og USA. ” 

Den nye ramme gør det muligt for EU at tage en række vigtige handlinger for at samle ekspertise og tackle særlige udfordringer, især i forhold til cyberovervågning-hvor due diligence-retningslinjer er under udarbejdelse-men også nye teknologier med dobbelt anvendelse, såsom avanceret computing.

reklame

Forordningen indfører større gennemsigtighed ved at øge niveauet for konsultationer og rapportering mellem medlemsstaterne og Kommissionen, hvilket bidrager til udviklingen af ​​en ny EU's elektroniske licensplatform allerede piloteret i fire EU -medlemsstater.

Det giver også et retsgrundlag for EU's indsats på multilateralt, plurilateralt og bilateralt niveau - idet man erkender, at effektiviteten af ​​kontroller afhænger af de vigtigste teknologiproducenters samarbejde - og bygger på de eksisterende multilaterale rammer for eksportkontrol, nemlig Wassenaar -arrangementet, som danner grundlag for mange restriktioner pålagt af forordningen på EU -plan.

Baggrund

reklame

Kommissionen vedtog sit lovgivningsforslag om at modernisere EU -kontrollen med eksport af følsomme varer med dobbelt anvendelse - varer og teknologi - i september 2016 for at erstatte forordningen fra 2009. Sådanne genstande har mange civile anvendelser, men kan også bruges til forsvar, efterretning og retshåndhævende formål (nukleare og specielle materialer, telekommunikation, elektronik og computere, rum- og rumfart, marineudstyr osv.) og kan også blive misbrugt til krænkelser af menneskerettigheder.  

Den nye forordning indeholder mange af Kommissionens forslag til en omfattende 'systemopgradering' og vil gøre det eksisterende EU -eksportkontrolsystem mere effektivt ved at:

  • Indførelse af en ny "menneskelig sikkerhed" -dimension, så EU kan reagere på udfordringerne ved nye teknologier med dobbelt anvendelse-især cyberovervågningsteknologier-der udgør en risiko for national og international sikkerhed; herunder beskyttelse af menneskerettigheder
  • ajourføring af nøglebegreber og definitioner (f.eks. definition af en "eksportør", der skal gælde for fysiske personer og forskere, der er involveret i teknologioverførsler med dobbelt anvendelse);
  • forenkling og harmonisering af licensprocedurer og giver Kommissionen mulighed for - ved 'forenklet' procedure, dvs. delegeret retsakt - at ændre listen over poster eller destinationer, der er omfattet af særlige former for kontrol, og derved gøre eksportkontrolsystemet mere smidigt og i stand til at udvikle sig og tilpasse sig omstændigheder;
  • forbedring af informationsudveksling mellem licensmyndigheder og Kommissionen med henblik på at øge gennemsigtigheden i licensbeslutninger
  • koordinering af og støtte til robust håndhævelse af kontroller, herunder forbedring af sikker elektronisk informationsudveksling mellem licens- og håndhævelsesorganer
  • udvikling af et EU-kapacitetsopbygnings- og uddannelsesprogram for medlemsstaternes licens- og håndhævelsesmyndigheder 
  • opsøge industrien og gennemsigtighed med interessenter, udvikle et struktureret forhold til den private sektor gennem specifikke konsultationer af interessenter fra den relevante kommissionsgruppe af medlemsstaters eksperter, og;
  • muliggøre stærkere dialoger med tredjelande og søge lige vilkår på globalt plan.

Mere information

Eksportkontrolforordning

Notat - Gennemførelse af forordningen

Handel med dobbelt anvendelse 

Læs
reklame
reklame
reklame

trending