Følg os

Økonomi

Ombudsmanden inviterer til onlinedeltagelse til interaktive 'ønskeliste'-arrangementer med Schulz og Barroso

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

showResource;jsessionid=74ADBDBFF99A8203559FD34834158BDADen 4. marts fra kl. 9-11 CET, den europæiske ombudsmand Emily O'Reilly (billedet), arrangerer en interaktiv begivenhed i Europa-Parlamentet i Bruxelles med Europa-Parlamentets formand Martin Schulz og Kommissionens formand José Manuel Barroso.

Arrangementet er berettiget 'Din ønskeliste for Europa' og vil blive webstreamet bor her. Borgere opfordres til at indsende spørgsmål og kommentarer via Twitter ved hjælp af #EUwishlist-hashtagget.

O'Reilly forklarede: "Efter fem års venten er det endelig op til EU's borgere, at beslutte, hvilken slags Europa de ønsker. I maj skal der vælges et nyt Europa-parlament, som vil spille en større rolle i udvælgelsen af ​​de Kommissionens formand. Denne begivenhed vil bidrage til at etablere en interaktiv 'ønskeliste' for Europa."

Som EU's vagthund valgt til at sikre god forvaltning i Europa, ønsker Ombudsmanden at sikre, at Europa lever op til sin påstand om at sætte borgerne i centrum for beslutningstagningen. Hvilke politikområder ønsker borgerne, at EU skal fokusere på? Hvad forventer de af dem, der skal lede Europa de næste fem år? Disse spørgsmål og andre vil blive behandlet af borgere under arrangementet.

Mere information om arrangementet er tilgængelig her.

Den Europæiske Ombudsmand undersøger klager over fejl eller forsømmelser i EU's institutioner og organer. Enhver EU-borger, bosiddende eller en virksomhed eller forening i et medlemsland kan indgive en klage til Ombudsmanden. Ombudsmanden tilbyder et hurtigt, fleksibelt og gratis middel til at løse problemer med EU-administrationen. For mere information, klik her.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending