Følg os

Økonomi

Udtalelse: Nytårsopfordring til ændring i regeringens tankegang for Storbritanniens fremtid

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

8171786565_72e0599e05Når vi går ind i et nyt år, hvorfor er det så, at Storbritannien har mistet sin vej økonomisk, siden vi skabte den første industrielle revolution, der drev vores nation ind i det mest magtfulde økonomiske land i verden? Når vi skal bestemme dette fald, skal vi stille spørgsmålet, hvad gør den største videnskabsmand i det 20. århundrede, Albert Einstein og den største matematiker i det 20. århundrede, Constantin Carathéodory, har til fælles med en John Argyris, opfinderen af ​​Finite Element Method og forfatter til den sædvanlige 1960-publikation?

Einstein-Argyris-linket

Så hvad har denne artikel at gøre med Storbritanniens økonomiske tilbagegang? I denne henseende er det en oversigt over en enkelt ingeniør, hvis arbejde bogstaveligt talt har forvandlet ingeniørverdenen, men hvor UK 'Establishment' ikke kender eller forstår den store økonomiske værdi og fordel, som ingeniører kan tildele en nation. Dette er meget klart med hædersystemet, hvor der er meget få ingeniører, der er blevet riddere gennem årene, og i moderne tid (ikke engang den største victorianske ingeniør Isambard Kingdom Brunel, der går tilbage til det dynamiske dage i det britiske imperium, blev gjort til Sir Isambard ). Derfor er det klart, at 'etableringen', i modsætning til tyskerne, der kender ingeniørernes store værdi i deres økonomiske dynamik, gør Storbritannien det klart ikke. Hvis det gjorde, ville der utallige britiske ingeniører, der havde modtaget en ridderdom.

reklame

Faktisk æres det i Tyskland, at professionelle ingeniører æres på samme niveau som deres medicinske kollegaer, men ikke her i Storbritannien af ​​en eller anden underlig grund, ikke engang da det britiske imperium blev bygget på dygtigheden af ​​vores tekniske færdigheder, der var misundelse af verden i disse tider. Derfor vedrører denne artikel, hvor stor teknisk og videnskabelig geni former vores verden, og hvor vores politiske og forretningsklasser i Det Forenede Kongerige har ignoreret denne store styrke i årevis, er vores økonomi i rækkefølge faldet. Faktisk er selvtilfredsheden hos successive regeringer siden slutningen af ​​2. verdenskrig over for ingeniørfaget inden for Det Forenede Kongerige mildt sagt foragtelig, og hvor det ikke er underligt, at bankfolk et al. Har korsfæstet nationen, som de har gjort gennem selvtilfredsheden og ren uvidenhed om vores politikere og Whitehall mandariner. I denne henseende er ingeniører blevet set af de magter, der er som andenklasses borgere i formuesprocessen og langt bedre til at placere alle nationens økonomiske æg i den ene kurv af 'by' og serviceindustrien end at opbygge en dynamisk nation bygget på ingeniør- og produktionsfundamenter.

I denne henseende igen skal whiz-børnene i Whitehall og ministrene, der var enige om at koncentrere sig overvejende om 'by- og serviceindustrien, hænges op fra Tower Bridge, da de i virkeligheden var dem, der ødelagde vores økonomi og folks levestandard i årtier fremover nu (det er hvis vi nogensinde kan komme ud af vores enorme gæld og økonomiske problemer, som disse mennesker også har taget os gennem uvidenhed?).

I virkeligheden lærer regeringen og 'Whitehall' aldrig af deres fejltagelser, og hvor de i sidstnævnte tilfælde er den største trussel for denne nation om at komme på sine økonomiske fødder i fremtiden og i 'reelle' positive termer, når vi udelukker hærgen af inflationen fra år til år. Forbindelsen mellem Einstein, Carathéodory og Argyris Som tidligere nævnt, fremførte professor Ray Clough, som af mange er blevet beskrevet som USAs største nogensinde bygningsingeniør, først sætningen 'The Finite Elements Method' i sin publikation fra 1960 Finite Element-metoden i planstresanalyse under proceduren for 2. American Society of Civil Engineer-konference om elektronisk beregning, Pittsburgh, Philadelphia (1960).

reklame

I dette papir udtalte Clough, at Finite Element Method var 'Argyris Method' og derfor afstod den moderne opfindelse af FEM til Argyris. En mand, hvis navn mange ikke vil genkende eller endda vide, men hvor han var et ingeniørgeni, ligesom hans onkel havde været i avanceret matematik i den tidlige del af det 20. århundrede, og hvor han var Einsteins mentor, Constantin Carathéodory. Argyris var ligesom sin matematiske genial onkel Carathéodory (han var bror til Argryis mor) civilingeniør ved kvalifikationer og uddannelse, men hvor de begge fra denne ingeniørfond overførte med tiden respektfuldt til luftfart og matematik. Faktisk arbejdede Carathéodory i en periode for briterne i Egypten på dæmningskonstruktioner. Argyris arbejdede på den anden side for et stort tysk civil- og strukturteknisk designfirma. Men inden vi virkelig involverer Argyris og hans arbejde, er vi nødt til at se på de to andre for at se, om geni muligvis løber i familiens blod. I denne henseende var der ingen tvivl om, at Einstein og Carathéodory var genier, men var Argyris også?

Forbindelsen Einstein-Carathéodory

Selvom der ikke var nogen tvivl om, at Einstein var et geni, da han havde bragt alt sammen (på mange måder meget lig det med opdagelsen af ​​strukturen af ​​DNA foretaget af Watson), er der en hel del beviser, der antyder, at hans matematik ikke var op til bunden. Nogle siger, at hans første kone Mileva Maric-Einstein hjalp ham med sine polytekniske studier med hensyn til matematikindholdet, da de begge var på teknisk universitet, og at hun med Carathéodory hjalp og foretog betydelig matematik, der understøtter hans berømte papirer. Ledetråde til dette er, at da Einstein offentliggjorde sit første papir, kom hans kone navn op på papiret som fællesforfattere / udgivere, men hvor efter at Einstein blev verdensberømt, forsvandt Mileva-navnet. Einstein selv i breve, som han ikke ødelagde til Mileva og er blevet opbevaret for eftertiden af ​​institutioner (af en eller anden underlig grund brændte Einstein disse private breve, efter at relativitetspapirerne blev offentliggjort), sagde Einstein ... 'vores arbejde'. Einstein-Carathéodory brevene forstærker også det faktum, at Einsteins matematik blev understøttet af input fra Argyris onkel, Constantin Carathéodory.

Følgende er et par eksempler på disse udvekslinger, og hvad Einstein sagde om Carathéodory (og da Einstein var tæt på slutningen af ​​sit liv). Brev fra Einstein til Carathéodory (udateret) Berlin, søndag: "Kære kollega! Jeg finder din afledning vidunderlig, nu forstår jeg alt. Først havde de små skrivfejl på anden side givet mig nogle vanskeligheder. Nu forstår jeg imidlertid Du bør offentliggøre teorien i denne nye form i Annals of Physics, da fysikerne normalt ikke ved noget om dette emne, som det også var tilfældet med mig. Med mit brev må jeg have stødt på dig som en berliner, der havde lige opdagede Grunewald og spekulerede på, om folk allerede boede der. Hvis du ikke har noget imod også at gøre en indsats for at præsentere for mig de kanoniske transfromationer, finder du et taknemmeligt og opmærksomt publikum i mig. Hvis du dog besvarer spørgsmålet om de lukkede tidsprojekter, vil jeg fremstå for dig med foldede hænder. Den underliggende sandhed er dog værd at svede. Med venlig hilsen, din Albert Einstein. "

Brev fra Einstein til Carathéodory

Den 6. september 1916 skrev Einstein til Carathéodory, og i slutningen af ​​sit brev spurgte han Carathéodory: "Vil du tænke lidt over problemet med lukkede tidsprojekter? Her ligger essensen af ​​denne stadig uløste del af rumtidsproblemet. . Jeg ønsker dig alt det bedste fra din sandhed, A. Einstein. " (Ovenstående er en stor indsigt og grundlæggende forståelse matematisk til at bevise relativitetsteorien)

Brev fra Carathéodory til Einstein Carathéodory besvarede Einstein den 16. december 1916: "Kære kollega, hovedpunkterne i teorien om kanoniske erstatninger kan efter min mening lettest udledes på følgende måde." (Der kommer så matematiske udtryk fra Hamilton-Jacobi-teorien. Sammensætningen slutter ...) "Med de bedste ønsker, hilsen dig, C. Carathéodory."

De få breve, der findes mellem Einstein og Carathéodory og visa-versa (de nyeste er i besiddelse af de israelske myndigheder) viser, at Carathéodory på mange måder var afgørende for at understøtte Einsteins teorier (som igen nogle siger stammer fra diskussioner og muligheder) med Carathéodory). Faktisk sagde Einstein selv under en af ​​sine sidste kønsoptrædener: ”Du beder mig om at svare på alle mulige spørgsmål, men ingen har nogensinde ønsket at vide, hvem der var min lærer, der viste mig vejen til den højere matematiske videnskab, tanke og forskning . Jeg siger simpelthen, at min lærer var den uovertrufne græske Konstantinos Karatheodoris, til hvem vi skylder alt. ”

Faktisk var det en græsk fra Thrakien, da han var kendt, hvor Einstein havde været i kontakt med ham og havde hjulpet ham med at fuldføre relativitetsteorien i en eller anden fremtrædende matematikers sind. I den henseende anerkendte verdens matematiske samfund det største tilbud og bidrag fra 'Kara', som de navngiver ham, når det kommer til forskning i højere matematik. Faktisk startede Karatheodoris sine studier i en alder af 27 år, og indtil de sidste dage af sit liv fortsatte han med at skrive kritikere og videnskabelige studier. Faktisk er Karatheodoris samarbejde og kommunikation med Einstein for relativitetsteorien præget i de breve, de udvekslede, som nu udstilles på museet Karatheodoris i Komotini, Grækenland.

Kopier af breve mellem Einstein og Carathéodory fra perioden 1916 til 1930 blev præsenteret for de græske embedsmænd fra Israels ambassadør i Athen for få år siden og styrker Carathéodory's indflydelse på Einsteins tænkning og revolutionære teorier. Men på en sidste note om Einsteins matematiske evner, overvejede han ikke, at en kædereaktion kunne ske på jorden, før en bestemt Leó Szilárd (som var Einsteins studerende) beviste for Einstein, at det kunne ske gennem matematik og eksperimenter. Derefter det berømte Einstein-Szilárd-brev til præsident Roosevelt, der initierede Manhattan-projektet for at bygge 'bomben', før tyskerne i sidste ende lykkedes (faktisk nyligt opdagede oplysninger har vist, at nazisterne ikke var så langt væk fra at konstruere 'bomben', og hvis havde gjort, ville Europa, Rusland og SE Asien nu være helt under nazistisk herredømme inklusive Storbritannien i sandsynligvis tusind rigsår fremover, som Hitler havde forudsagt).

Derfor, hvis Einsteins matematik var så god, hvorfor kunne han ikke udarbejde det matematiske bevis for, at en kædereaktion var mulig, og hvor dette blev efterladt for hans studerende og kollega at bestemme? Da Carathéodory og Argyris oprindeligt havde studeret, uddannet og dimitteret som civilingeniører og overført respektfuldt til fysik og luftfart senere i livet, må det spørges, om der først er en grundlæggende sammenhæng i at blive uddannet som civilingeniør, der giver en frugtbar grund til matematik, fysik og ingeniørgenier at dukke op?

I forbifarten arvede Argyris ligesom sin onkel Carathéodory et talent for sprog, og hvor Carathéodorys første sprog var græsk og fransk, men hvor han også mestrede tysk med en sådan perfektion, at hans skrifter komponeret på tysk blev et stilistisk mesterværk. Carathéodory talte og skrev også engelsk, italiensk, tyrkisk og de gamle sprog uden nogen anstrengelse. Meget mere end det var Carathéodory en dyrebar samtalepartner for sine medprofessorer i München-filosofi-afdelingen. Den respekterede professor i gamle sprog Kurt von Fritz roste Carathéodory og sagde, at man fra ham kunne lære uendelig meget om det gamle og nye Grækenland, det gamle græske sprog og den hellenske matematik. Filosofen sagde, at han havde utallige diskussioner med Carathéodory. Han sagde, at dybt inde i sit hjerte følte Carathéodory sig over noget 'græsk', og hvor det græske sprog udelukkende blev talt i Carathéodory's hus.

Argyris var ligesom sin onkel, når det gjaldt at mestre sprog, ligesom sin onkel i denne henseende, og på sit store skrivebord på sit kontor inden for universitetet i Stuttgart havde flere telefoner. Den ene ringede, og han talte på tysk, så en anden, og han talte på russisk, så en anden, og han talte på japansk, og hvor han talte flydende mindst 8 internationale sprog. Argyris-Carathéodory-forbindelsen Som allerede kort beskrevet var Carathéodory bror til Argyris mor og derfor hans onkel. I betragtning af at Argyris's mor var lavet lige af de samme ting som Carathéodory, var Argyris's genetiske fabrikat i teorien halvt så meget som Carathéodorys sammensætning. Men hvis dette er tilfældet, er det underligt, at genier tilsyneladende ikke ser genialpotentialet i hinanden. I denne henseende, da John Argyris var ung, fortalte hans onkel ham, at der aldrig ville komme noget af ham (en meget lignende situation sagde om Newton af hans samtidige i Cambridge, da han mistede sine 'gryn' efter at have fået den laveste BA, som universitetet kunne tildele og hvor han mistede sit eksamensindskud - kun dem, der blev tildelt den laveste grad, fik deres eksamensgebyr konfiskeret og ikke returneret af Cambridge, og hvor denne filosofi blev betragtet som et incitament, så studerende studerede hårdt, så de ikke skulle lide økonomisk tabt og den rene forlegenhed, der fulgte med at blive tildelt ved siden af ​​fiasko).

Men det skal spørges, var dette en ansporing fra Carathéodory i håb om, at den unge Argyris ville ændre sig, eller var det ren arrogance hos Carathéodory? Man vil aldrig vide, men bestemt ændrede Argyris ingeniørverdenen for evigt i sit senere liv.

I år 2000 erklærede professor Dan Givoli, Lawrence og Marie Feldman-formand for ingeniørvidenskab, Institut for Rumfartsteknik, Technion, Israel Institute of Technology, at det ofte hævdes, at FEM er den vigtigste enkelt opfindelse inden for beregningsteknik. Siden år 2000 er FEM blevet anerkendt af mange af verdens førende ingeniører som den største opfindelse inden for matematiske ingeniørdesignteknikker nogensinde, da den løser det, der tidligere var uløselige problemer.

Givolis liste i rækkefølge efter fremgang var som følger: 1. Finite Element Method (inklusive Boundary Element Method); 2. Iterative lineære algebraiske opløsere, inkluderer Krylov-rum, konjugatgradientmetoder og GMRES; 3. Algebraiske Eigenvalue Solvers, herunder Lanczos og QR metoder; 4. Matrixnedbrydningsmetoder, herunder spektral og polær nedbrydning; 5. Endelige forskelmetoder til bølgeproblemer, herunder metoderne fra Newmark, Lax-Wendroff, Hilbert-Hughes-Taylor, chokbølgeteknikkerne for Godunov, opadvikling og flussopdeling; 6. Ikke-lineære algebraiske løsere, herunder Quasi Newton-metoder såsom BFGS, og arlængde- eller fortsættelsesmetoder; 7. Fast Fourier Transform; 8. Ikke-lineær programmering, især kvadratisk programmering 9. Soft Computing Methods, såsom neurale netværk, genetiske algoritmer og fuzzy logik. 10. Multiskalemetoder, herunder multigrid-metoden og bølger.

Argyris: - WW2 tidlige periode

Argyris arbejdede lige før Anden Verdenskrig i Tyskland som ingeniør for en stor rådgivningsteknik, der arbejdede for nazisterne. Faktisk havde nazisterne opbygget deres militære maskine til verdens mest magtfulde gennem 1930'erne efter at de kom til magten, da Hitler i lang tid havde lavet en plan for, hvad han havde til hensigt at gøre, hvis han blev tysk kansler. På det tidspunkt arbejdede Argyris på alle mulige ting, der tidligere havde været uløselige, og hvor man var beslutsomheden og designet til en høj mastkonstruktion med en meget tung belastning øverst. Disse og andre var tyske regeringsprojekter, og hvor han allerede var en dygtig civilingeniør, var han på et tidligt tidspunkt klar over, hvad nazistregimet satte på plads. Det var gennem specifikke militære projekter og drøftelser med nazistiske militære ingeniører under arbejdsforhold på stedet og gennem kommunikation. Argyris afskød dog nazisterne som en hel del mennesker i Tyskland og kunne i de tidlige dage af nazismen se, at disse ingeniørarbejder var forløberen for at tage Europa og sandsynligvis verden ind i en anden verdenskrig. Derfor besluttede han at prøve at gøre noget ved situationen og hjælpe andre med at overleve. I forbifarten og igen ikke kendt om Argyris, da jødiske venner, som han vidste, blev truet af nazisterne for deportation til koncentrationslejre, risikerede han sit liv ved at få mindst fyrre unge jødiske børn og deres mødre og fædre gennem hemmeligholdelsen af ​​mørket fra nat til Sverige med båd (og hvor da de flygtede til London, da Sverige ikke på det tidspunkt var besat af nazisterne).

Her risikerede Argyris sit liv, og hvis nazisterne havde opdaget denne livreddende mission, ville han helt sikkert være skudt. Derfor var han i en tidlig alder i midten af ​​tyverne en mand, der var interesseret i menneskeheden og risikerede sit liv for at redde andre. Hvor mange bankfolk, jeg ville spørge, ville have gjort det og sat deres liv på banen, men hvor det skal siges, at vores politikere før den økonomiske nedsmeltning behandlede disse mennesker som halvguder på mange måder. Faktisk ser det ud til i dag, at situationen ikke har ændret sig i den nuværende regerings øjne, da de stadig ikke ser noget større forkert i 'byen' og endda forsøgte at blokere de sanktioner, som EU skal pålægge europæiske finansielle institutioner. På grund af Argyris 'viden om, hvad der skete i det nazistiske Tyskland, og grundene til disse enorme anlægsprojekter, forsøgte han indledningsvis forgæves at kontakte den britiske regering for at videregive denne vigtige information, som han havde til rådighed. Der var ingen svar fra magterne i England eller gennem den britiske ambassade i Berlin. Men Argyris gav ikke op og vedvarede, og hvor til sidst begyndte briterne at lytte, fordi Argyris advarede om nazistenes invasion af sit hjemland Grækenland.

I denne henseende måtte han rejse til Grækenland for at gøre dette, da den britiske ambassade i Berlin ikke ville give ham adgang, så det eneste, han kunne gøre, var at besøge den britiske ambassade i Athen for at levere sin viden. Men da hans visum kun var i et par uger, og fordi hans mor og første kone stadig var i Tyskland, måtte han hurtigt vende tilbage. Da Argyris ankom til Athen fik et møde med den britiske ambassadør gennem sine græske forbindelser, og som straks sendte en kodet besked til London om, hvad nazisterne havde til hensigt. Derefter rejste han tilbage til Berlin, men hvor ukendt for Argyris, nazisterne ventede på ham i lufthavnen, da nogen havde tipet dem, og hvad han gjorde (nazisterne havde faktisk plyndret hans lejlighed og havde undersøgt hans arbejdsplads, hvor de fandt fordømmende beviser mod nazistregimet). Argyris blev straks sendt til et holdested (lille koncentrationslejr) i Tyskland for deportation til dødslejrene. Mens der RAF-bombefly ødelagde en del af sikkerhedshegnene, undslap han og andre gennem skoven. Hvad kunne Argyris gøre for at redde sit eget liv, som om han blev fanget nu, ville han blive henrettet kortvarigt af nazisterne. Han tænkte længe og hårdt, og hvor hans familie gennem deres græske blod kendte en bestemt admiral Wilhelm (Franz) Canaris, en kollega, der havde arbejdet op militærstigen fra første verdenskrig for at være leder af den tyske efterretningstjeneste, Abwehr. Canaris var en af ​​de højest rangerede officerer i den nazistiske militærmaskine, men hvor han også hemmeligt hadede nazisterne og troede, at han kunne gøre mere godt ved at tie om dette og arbejde inden for dette totalt afskyelige regime, der voldtog Europa og dræbte millioner i proces end åbent at tale ud (til sidst blev Canaris fundet ud af og blev hængt for højforræderi på direkte ordre fra Hitler kun få måneder før WW2 sluttede).

Faktisk sendte Canaris overkommandoen overalt efter 1943, da krigen blev tabt for nazisterne, og hvor der da det tyske militær kom der, var der ingen allierede tropper til at kæmpe. Disse omdirigeringer af hundreder af tusinder af tyske tropper reddede sandsynligvis titusinder af allierede liv. Canaris var også en af ​​de højtstående militærofficerer, der var direkte involveret i mordet på Hitler, og for det blev den hængt af klavertråd, en meget langsom og smertefuld død. Nogle siger, at Canaris var en allieret agent for, hvad han havde gjort under 2. verdenskrig, og hvor han bestemt mødte britisk efterretningstjeneste i Portugal ved nogle få lejligheder. Dertil blev hans højre hånd hædret af Israel efter krigen for at have reddet mange jødiske folk fra gaskamrene. Derfor er der mange henvisninger til sandsynligheden for, at Canaris faktisk var en spion for de allierede eller i det mindste privat støttede de allierede og ikke Hitlers nazistyranni. Derfor rejste Argyris sig om natten (sovende om dagen af ​​åbenlyse grunde) til Berlin og Canaris. Til sidst mødtes han med admiral Canaris, chefen for den tyske militære efterretningstjeneste, og hvor Canaris havde frigivet papirer til Argyris og underskrevet af ham selv (med dette i hans besiddelse ville ingen se Canaris underskrift tør udfordre Argyris). Men for at være helt sikker på, at Canaris knyttet sin højre hånd en bestemt kaptajn Dohnanyi til at rejse med ham gennem Tyskland til den schweiziske grænse og ultimative frihed.

Med sikkerheden for Canaris, Argyris og Dohnanyi (som i nyere tid blev tildelt Israels højeste ære for at redde mange jødiske folk i Holocaust-årene) blev den schweiziske grænse nået, men hvor den eneste hindring tilbage for hans frihed var Rhinen, som Argyris måtte svømme og gjorde det, selvom det var vinter på det tidspunkt, og det iskolde vand var dødbringende. I denne henseende kunne folk kun vare i mere end 10 minutter på grund af deres krop, der lukkede ned gennem den intense kulde. En gang i Schweiz blev Argyris hentet af de schweiziske grænsevagter, men fordi han havde visse oplysninger om ham (skønt han var fuldstændig sodet) inklusive Canaris-passet, lod de Argyris forblive i løbet af en 3-ugers periode. Dette var tidligt i 1941, og hvor han midlertidigt var i limbo i et neutralt land, hvor han ikke kendte nogen, men hvor han var i stand til at kommunikere med sin familie og andre for at fortælle dem, at han var i sikkerhed. De sendte til gengæld Argyris nok penge til, at han kunne overleve og tilmelde sig det tekniske universitet i Zürich, hvor han afsluttede deres to-årige doktorgrad i ingeniørvidenskab på kun 6 måneder og blev tildelt universitetets toppris. Hans tekniske glans, hvis ikke tidligere kendt for mange, blev tydeligt vist ved denne eneste bedrift af intellektuel ekspertise; men hvor ukendt for hele verdenen, var der meget, meget mere at komme fra Argyris i de kommende år. Kort efter denne præstation blev nazisterne gjort to forsøg på at bortføre ham tilbage til Tyskland fra Schweiz. I denne henseende havde nazisterne gennem deres agenter i Schweiz opdaget, at Argyris var den samme Argyris, der var flygtet fra dem omkring ni måneder før, og hvor deres spioner endda havde infiltreret selve universitetet. Schweiz var naturligvis, hvor Einstein ikke havde været i stand til at sikre sig et liv i universitetsforskning og undervisning efter endt uddannelse, fik beskæftigelse i Bern som en ringe patentagent til at forsørge sin unge familie og sig selv.

Efter at være blevet opdaget af nazisterne gik han til den britiske ambassade for at bede om deres hjælp. John Argyris fortalte dem, hvordan han havde hjulpet briterne med vigtig information inden Grækenland blev invaderet gennem deres græske ambassade i Athen. Ambassaden kontaktede Sir Michael Palairet (som havde været ambassadør i Grækenland på det tidspunkt, hvor Argyris havde givet oplysningerne) for at verificere sagen, og hvor straks de britiske ambassadens embedsmænd blev fortalt gennem en kodet besked om at oprette falske papirer til Argyris og til at arrangere for hans sikre passage til England via Spanien og derefter til Portugal (et neutralt land, og hvor hvis det blev opdaget i Francos fascistiske Spanien over længere tid, ville Argyris være blevet deporteret tilbage til Nazityskland (da Franco ikke ønskede nogen problemer med nazisterne) og derfor var Portugal et land, hvor Argyris ville være sikkert).

Flyvning fra Lissabon til England gav Argyris den største glæde, da han vidste, at hans drøm om at hjælpe Storbritannien med at stoppe nazisterne endelig var nær. Høje ord kan dette synes, men hvor disse var hans idealer fra en tidlig voksen alder.

Argyris: Anden verdenskrigs indsats i England

Da Argyris nåede Storbritannien på en militær luftbase i England, blev han forhørt i tre dage og nætter med lidt utilgivelse af to britiske militære efterretningsofficerer, som ikke kunne tro hans historie om, hvordan han var flygtet fra Tyskland og nazistregimet. Faktisk troede de oprindeligt, at han var en tysk spion, da de konstant spurgte ham, 'hvordan lod du tyskerne så længe?'. Hvem kunne bebrejde dem for det var en ganske ekstraordinær historie. Men til sidst for Argyris efter denne sammenhængende og intense forhørsperiode var British Intelligence tilfreds med, at John Argyris var ægte, og blev derefter knyttet gennem Lord Beaverbrooks ministerium for flyproduktion til Royal Aeronautical Society (RAeS), som var ansvarlige for at give designinstruktioner til briterne. Luftfartsindustri om, hvordan man fremstiller højhastighedskæmpere blandt andre flydesign.

Argyris blev oprindeligt installeret som en ringe teknisk officer, men hvor det på grund af RAeS 'forbløffelse over hans tekniske designarbejde, at ingen på Society på det tidspunkt kunne følge, men til sidst viste sig at være rigtigt, blev han efter få måneder forfremmet til senior teknisk officer. Det blev faktisk aftalt og anerkendt på det tidspunkt, at John Argyris var år i forvejen for nogen af ​​de andre RAeS's ingeniører. Hans viden og tænkning var mildt sagt revolutionerende teknisk set. Men hvor dette uundgåeligt skulle vise sig at være tilfældet og var den revolutionerende tænkning bag, hvad der i sidste ende ville føre til den fulde oprettelse af den moderne 'Finite Element Method' (FEM), der oprindeligt blev udtænkt og konceptualiseret i Storbritannien mellem 1943 og 1945. Da John Argyris startede sit arbejde på RAeS i begyndelsen af ​​1943, blev 'Data-Sheets' til design af alle civile, militære bombefly og kampfly udstedt til flyindustrien af ​​RAeS. Imidlertid fandt Argyris efter undersøgelsen, at designmetoderne og dem, der blev brugt af Storbritannien, var usunde, og hvor nogle af disse britiske designs i visse flytilfælde havde firs procent strukturelle fejl i sig; et punkt, som nogle har sagt efter 2. verdenskrig, ville have indirekte reddet titusinder af de allieredes liv i fremtiden og især på D-dagen gennem langt sikrere allierede fly.

Derfor begyndte Argyris, der på det tidspunkt var blevet teknisk teknisk chef for RAeS, om at ændre alt dette og enkeltvis bragte alle designdatabladene op til de høje standarder, der var nødvendige for krigsindsatsen. I denne henseende blev britiske militærfly alle modificeret og alle nye konstrueret til Argyriss nye designdatablad. Men alt var ikke retfærdigt at sejle for Argyris, og der var store vanskeligheder foran sig, da flyvirksomheden (regeringen og Whitehall) var meget negativ til at skifte til Argyris nye revolutionerende design (men hvor de selvfølgelig var langt sikrere designs). Deres tilbageholdenhed var mulig på grund af udsættelse for det britiske folk for latterliggørelse, hvis disse kendsgerninger kom ud (etableringen i denne henseende prøver altid at få folket til at tro, at de ved bedst, og hvor de aldrig får det galt - faktisk hvis folket vidste, at Allierede soldater et al blev transporteret i meget usikre militære fly, mystiske manglende fly ville være blevet forklaret, og hvor der ville have været bogstaveligt talt helvede fra tilbageslag fra det britiske folk), med vaniljesaus på ansigtet, forlegenhed og ren frygt for, at Den britiske regering havde sendt fly, der ikke var teknisk sikre for deres militærpersonale. Faktisk sagde de først, at det, der blev bedt om dem i Whitehall, var 'umuligt' og umuligt kunne være rigtigt. Men hvor gennem udholdenhed og intervention fra den britiske flyindustri selv og deres ingeniører, der støttede Argyris 'vurdering, måtte virksomheden være enig i, at Argyris havde ret.

Faktisk gennem udholdenhed, udholdenhed og ren grus holdt han sig til sine tekniske overbevisninger, der til sidst forsikrede, at Storbritannien gennem Argyriss revolutionerende nye metoder ville have langt, langt mere sikre allierede fly, der sandsynligvis direkte reddede titusinder, hvis ikke hundreder af tusinder af allierede liv. For denne eneste bedrift alene skulle den britiske regering have tildelt Argyris en ridderdom, men da han ikke var en 'etableringsmand', ville det bare ikke ske. Faktisk, selvom han havde båret fakkelen i den senere del af krigsårene i luftfartsindustrien til revolutionær forandring. For hvis Argyris ikke havde gjort dette, ville Storbritannien have haft en klar ulempe i luften, især med D-Day truende. I denne henseende skal det spørges, hvor mange allierede tropper ville være dræbt gennem defekte allierede fly og ikke nazistiske skaller og kugler? For vi ved nu gennem militærhistorikere, at succesen med D-Day var på en knivs kant og fint afbalanceret for at gå begge veje, og hvor den enorme angreb og magt fra den nazistiske militærmaskine til sidst blev bragt omkring Carne. I denne henseende, hvis ikke nok allierede faldskærmsudspringere havde overlevet bag fjendens linjer for at forhindre nazistens forstærkning hurtigere efter D-Day, kan det vellykkede militære resultat af D-Day have været helt anderledes.

Det er en anden grund til, at Argyriss arbejde var så meget vigtigt, og hvorfor 'etableringen' skulle have riddere ham efter afslutningen af ​​2. verdenskrig. Men dette skulle ikke være for den mand, der indirekte reddede titusinder af liv som et minimum. Over en periode anerkendte fremtrædende mennesker inden for videnskab og teknik Argyris overherredømme inden for luftfartsteknisk design og især en meget talentfuld videnskabsmand, der var seniorchef på National Physical Laboratory (NPL) i Teddington og formand for Aeronautical Research Council, en bestemt Mr. Harold Leslie Cox. Efter krigen havde andre set og kunne se John Argyris storhed komme frem. Sir Arnold Hall, der var seniorprofessor i luftfartsstrukturer ved Imperial College, University of London, bad ham om at blive lektor og derefter læser inden for et par måneder efter hans oprindelige udnævnelse.

Sir Arnold havde på første hånd med forbløffelse set de revolutionerende ting, som Argyris havde gjort, mens han arbejdede i luftfartsindustrien under Anden Verdenskrig. Faktisk ved Imperial College udviklede han fuldt ud sin grundlæggende tænkning om 'Finite Element Method', det mest avancerede matematiske ingeniørdesignværktøj i verden i dag. I denne henseende må man sige på dette tidspunkt, og som fremtiden sandsynligvis vil fortælle, som Newton og Leibniz gjorde med opfindelsen af ​​'Calculus', vil Argyriss FEM til sidst blive den tekniske ækvivalent til Calculus, og hvor mange ingeniører har lavet denne kommentar allerede. Argyris havde mange først inden for luftfartsindustrien, og kun en af ​​dem var, at han var den første ingeniør nogensinde, der sikkert designede de tilbageførte vinger til kampfly, der i sidste ende tillod høje machshastigheder mulige og igen, mens han arbejdede for den britiske regering.

Alligevel fik Argyris ikke ridderskab fra 'Etableringen', selvom han havde gjort Storbritanniens forsvarssystem langt stærkere gennem at have langt overlegne og hurtigere jetflyfly. Argyris blev medlem af Aeronautics underudvalg for Aeronautical Research Council og videreudviklede deres beregningsmetoder og design. En brug af John Argyriss FEM var at bestemme, at den første kommercielle jetfly, 'Comet', var usikker. Han forudsagde, at flyet ville gå ned i dets nuværende designform. Etableringen af ​​tiden i form af Ministeriet for Flyproduktion (Forsyningsministeriet) var oprørt og sagde, at Argyris forsøgte at ødelægge Storbritanniens globale flyindustri. Faktisk sagde de, at han var 'sur'.

Men til støtte for Argyris bad Sir Arnold Hall ministeriet om at være meget forsigtig, da Argyris vidste, hvad han talte om. Efter den anden opløsning af en planlagt flyvning fra Comet henvendte en amerikansk institution sig faktisk til Argyris med henblik på, at han ville blive deres primære vidne og rådgiver i en gruppesag i USA og erstatningssag i High Court i Storbritannien gennem domstolene for deres klienter (slægtninge til de døde). Anklagemyndighederne og pårørende erklærede, at de ville gøre et formelt juridisk angreb på den britiske flyindustri. Argyris nægtede, på trods af at instituttet tilbød 5 millioner tyske Deutsche Marks. På det tidspunkt en enorm formue, men hvor han ikke kunne gøre dette over for Storbritannien, fordi Storbritannien havde reddet sit liv i krigsårene. En mand, der arbejder for et adopteret land, og hvor dette var af mere afgørende betydning end økonomisk belønning. Men ville andre mennesker i dag have gjort en lignende ting som vores berømte bankfolk, der på mange måder har bragt Vesten på dets økonomiske knæ og er blevet adlet og tildelt peerages, som om de gik ud af mode? Ja, derfor siger vi at vide John, at Argyris var en ægte patriot for sit adopterede land Storbritannien, og at det tællede mere end noget andet. Men stadig ville virksomheden ikke give ham ridderdom eller endog nogen national pris overhovedet. Men tilføjet til dette folk har gennem historien gang på gang erklæret, at viden redder liv, og hvor dette er helt sandt i tilfælde af Argyris. Da 'Comet' først blev introduceret, passerede Argyris og hans anden kone Ingalisa gennem Rom lufthavn undervejs til Storbritannien, og hvor de vendte tilbage fra Grækenland efter en ferie. En lufthavnschef opdagede Argyris (som dengang var en verdenskendt luftfartsingeniør, der havde optrådt i luftfartsmagasiner over hele verden).

Denne lufthavnschef på grund af den prestige, der blev tilbudt flyindustrien, tilbød Argyris pladser på 'Comet', der flyver til London. Man skal huske, at 'kometen' svarede til 'Concord' dengang, og alle ønskede at flyve på 'kometen', især det gode og det store. Han nægtede og lavede en scene i Rom lufthavn, fordi han vidste om den største strukturelle fejl, der var forbundet med 'Kometens design. Da Argyris og hans kone fløj tilbage i det daværende langdistance-turbopropelplan, og da de rejste over Biscayabugten, så de ned og så 'kometen', der blev tilbudt VIP-pladserne videre i havet. Alle passagerer og besætning omkom. Det er viden og på en dramatisk måde redder liv liv. Da Argyris store arbejde skred fremad med at bringe FEM op på et ekstraordinært niveau af teknisk fremskridt, ville virksomheder og regeringsdepartementer rundt om i verden søge Argyris ud for at løse det, der for dem syntes at være uopløselige komplekse problemer. Tre af disse tilfælde vedrørte NASA. Den første var farerne forbundet med designet af de mægtige Apollo Rockets.

Dette var en enorm virksomhed, som Argyris 'resultater blev rapporteret i de amerikanske medier for. Den anden var bestemmelse og løsning af landingsstabiliseringsteknologien til månemodulet fra 1969, som var den første månelanding (Armstrong, Aldrin og Collins), og hvor de som med alle NASA-projekter, der blev arbejdet af Argyris, skulle være så hele 'Mission' kunne gå og komme tilbage 'sikkert'. Igen løste Argyris problemet, der stoppede affyringen i rummet, da det ukendte på det tidspunkt var overfladematerialet på månen og dens dybde. Hvis materialet var for dybt og for blødt, ville modulet aldrig være i stand til at komme ud af månen. Derfor skulle teknologien og mekanikken udvikles, så modulet startede i ethvert terræn. Det var et problem, som ingen kunne løse på det tidspunkt, men Argyris gjorde det, og resten er selvfølgelig historie. Og for det tredje, genindgangsproblemet for NASA, hvor rumfærgen ganske let kunne brænde op, når den kom ind i jordens atmosfære igen.

Bestemmelsen af ​​sikkerheden ved næseskjoldet og vingespidserne var af største overvejelse for NASA. Argyris foretog den matematiske analyse og design af disse to vitale elementer inden for rumfærgen, hvor beregningerne af de høje temperaturer skulle bestemmes, og hvad deres virkning ville have på fartøjets sikkerhed ved genindrejse. NASA var meget imponeret, som man ville være, og har lige siden brugt Finite Element Method som deres fremtrædende tekniske designværktøj til at bestemme deres mest komplekse problemer. Tilføjelse til dette blandt en yderligere mangfoldighed af andre utrolige verdensledende tekniske bedrifter er arbejdet på den europæiske CERN af Argyris. Faktisk med hensyn til NASA-arbejdet bad selv andre vestlige regeringer Argyris om en kopi af hans banebrydende analyse og design, hvor nogle af nationer klart ikke kunne budgettere til en bemandet flyvning til månen. Bortset fra regeringer ville de største virksomheder i verden som Daimler Benz, Boeing, Ford, GE og andre med lignende status bede Argyris om hans designhjælp.

Dette involverede igen normalt løsningen på tilsyneladende uopløselige komplekse problemer, som de ikke selv havde løst. Faktisk frygtede Argyris sig i problemer, som ingen andre kunne løse, men hvor han igen og igen gjorde det. Men det skal erklæres, at der var dissentanter som den britiske 'etablering' af den tid i form af mennesker som Sir Alfred Pugsley, der var direktør for luftfartøjsstrukturer i Farnborough, og som var imod Argyris 'arbejde. Han forhindrede ham ved hver tur og sagde, at hans revolutionære ideer var noget vrøvl, aldrig ville fungere og ikke kan gøres. Men efter 'Comet' crashsituationer måtte Sir Alfred endda acceptere (skønt han uvilligt), at hvad Argyris sagde og gjorde, var 100% korrekt. Dette cementerede situationen formodentlig med tilslutning fra andre højtstående virksomhedsfigurer om, at FEM virkelig var et verdensændrende revolutionerende ingeniørdesignværktøj. Men hvor igen Alfred kom med en overordnet kommentar til Argyris: "Husk at du er her for at adlyde vores ordrer og ikke tænke for dig selv"! Den bureaukratiske etablering, når den er bedst, og hvor vi bare dødelige skal bare tjene.

Har tingene virkelig ændret sig, men med denne 'elitistiske' mentalitet skal det stilles og en af ​​de primære grunde til, at Storbritannien befinder sig i det underliggende økonomiske og finansielle rod, som det befinder sig i dag? I denne henseende ifølge PwC's cheføkonom i 2009 om langt bedre økonomiske fremskrivninger, Storbritanniens samlede gæld (alt til og fra-balance) vil være £ 10 billioner.

Argyris fortsatte med at udvikle FEM's potentiale i bemærkelsesværdigt og forbløffende omfang (og hvor han indtil sin død rådgav verdens førende designingeniører i deres mentors egenskab, ligesom hans onkel Carathéodory havde gjort med Einstein. Forskellen denne gang dog var, at Argyris ikke rådgav en eneste person som den store Einstein, men hele det internationale samfund af beregningsingeniører over hele kloden. I Tyskland havde i den tidlige 1950'ere den nyudnævnte tyske føderale undervisningsminister hørt om Argyris 'bedrifter og hans revolutionære arbejde, og hvor han personligt rejste til Storbritannien, da Tyskland byggede vej tilbage som nation igen efter 2. verdenskrig, og hvor han var så forbløffet over, hvad han fik at vide, da han mødte Argyris, at han straks forpligtede Tyskland til at opbygge en verdensledende teknik campus omkring Argyris ekstraordinære arbejde.

Han fortalte Argyris, at hvis han vendte tilbage til Tyskland, ville alle de nødvendige ressourcer og finansiering til at oprette sin egen institution stilles til rådighed. Tyskland kendte derfor den store værdi af ingeniører til en nations økonomiske byggeproces, og hvor det er lige så kritisk i dag, hvis ikke endnu mere, end efter Anden Verdenskrig [Desværre forstod den britiske premierminister, politikere og Whitehall dette ikke og hvorfor på mange måder folket i Storbritannien aldrig vil se deres levestandard stige i reelle termer, før de får en forståelse af, hvad ingeniører gør for en nations økonomiske velbefindende, og hvor de i sidste ende leverer økonomisk dynamik til en nation. Men den samme 'elitistiske' mentalitet er tydelig selv i dag, hvor politikere og Whitehall aldrig støtter vores ingeniører og de teknologier, de skaber. Faktisk i denne henseende og som blot et enkelt eksempel på utallige, at virksomheden ikke har støttet ingeniører i Storbritannien, opfindelsen af ​​medicinsk legemscanneteknologi, hvor det globale marked for disse scannere i dag estimeres til at være over 10 milliarder dollars om året. Opfundet over en 17-årig periode på Aberdeen University af prof. John Mallard og taget op af en lang række nationer, men ikke Storbritannien på grund af politisk selvtilfredshed og uvidenhed]. Den tyske minister fortalte derefter Argyris at formulere planer for udvikling af en sådan institution, som han mente var et strålende koncept, der til dels ville føre Tysklands nye grænse for økonomisk udvikling over tid. Han var absolut bevist at have ret, som historien nu kan vidne om. Storbritannien kunne typisk ikke på det tidspunkt se det enorme potentiale, da de ikke fuldt ud forstod Argyris 'tænkning, da det var langt forud for noget på det tidspunkt (men hvor' steady-state 'i Whitehall og' don ' t rock the boat 'mentalitet, der tilsidesætter alt som regeringens chefrådgivere, sejrede som i dag). Dette koncept, som den tyske forbundsministers intuition opfattede, er lige så dybtgående i dag som det var i begyndelsen af ​​1950'erne, og hvor nu over en kvart million websteder enten er dedikeret til FEM eller bruger dens metoder kontinuerligt.

Da den britiske virksomhed ikke ville hjælpe Argyris, havde han intet andet alternativ end at rejse til Tyskland med et tungt hjerte, for han ville meget gerne forblive i sit valgte land, Storbritannien. Men Tyskland kunne se, hvor Storbritannien ikke kunne, og derfor blev endnu et stort tab for Storbritanniens fremtid forseglet igen af ​​'Etableringen', der konstant ikke har nogen intuition overhovedet, selv i dag af begivenheder, der bogstaveligt talt kunne ændre nationens økonomiske formuer. For disse og andre positive økonomiske spørgsmål er grunden til, at Tyskland er blevet den mest magtfulde og dominerende økonomi i Europa i dag, og Storbritannien er konstant blevet en faldende økonomisk magt.

Den eneste velsignelse var, at Argyris fortsatte et stykke tid som professor i luftfartsstrukturer ved Imperial College efter at have rejst til Stuttgart Universitet, Tyskland. Da Argyris var kendt for at rejse til Tyskland, oprettede den britiske regering faktisk et nationalt agentur for de endelige elementmetoder og standarder, og hvor WIF-medlem professor i luftfartstrukturer ved Imperial College Glyn Davies blev konsulent i 1983, den første grundlæggelse datoen for agenturet af regeringen. Nogle i 'etableringen' indså derfor, efter at hesten havde boltet den enorme kraft i Argyris revolutionære arbejde, men hvor denne forståelse som sædvanlig kom alt for sent til at gøre noget ved det. Et andet klassisk tilfælde af opfundet her, udnyttet overalt og til sidst købt tilbage af Storbritannien fra den nation, der så længere end Storbritannien (øgede betalingsbalancen for Tyskland i Argyris tilfælde og reducerede dem for Storbritannien).

Ren galskab som sædvanlig som alle intelligente mennesker ved, men hvor den elitistiske 'Etablering' tilsyneladende ikke har nogen fremsyn overhovedet, en total mangel på dømmekraft, en opfattet idioter, der forstår noget teknik, også et totalt tab, hvordan videnskab positivt kan revolutionere en økonomi over tid eller faktisk bruge nogen sund fornuft overhovedet. Den nye Argyris-institution i Stuttgart, som den tyske regering byggede til Argyris arbejde, startede fra intet, men efter en kort periode var steget til over tredive højt kvalificerede ingeniører fra England, Europa og USA. Men hvor denne lille agern nu har udviklet sig siden til et massivt egetræ, der er blevet den førende institution for computertekniske applikationer i verden. Dens tjenester i dag er i høj efterspørgsel efter løsning af komplekse problemer, og hvor de normalt er inden de går ind i 'Argyris verden', uløselig for andre. Faktisk var kineserne så forbløffet over Argyris 'arbejde i de tidlige dage, at de gjorde ham som mange andre nationer, en æresprofessor ved deres førende ingeniøruniversiteter.

Derfor startede Argyris med den enorme succes for den nye revolutionære institution også det, der skulle blive verdens førende tekniske tidsskrift inden for computermekanik. Han var tidsskriftets chefredaktør, og hvor den tjener verdens førende intuitive ingeniører (der er over fyrre publikationer om året). Konferencer for tidsskriftets medlem afholdes årligt over hele verden og inkluderer verdens førende matematikere og ingeniører. Argyris var deres formand. Op til sin pensionering tog John Argyris alle institutionens doktorander under sin fløj og var den endelige dommer, hvis de havde nået doktorgraden i verdens førende institution inden for beregningsmekanik. Faktisk gennem årene til sin død i 2004 er Argyris blevet hædret af seksten industrialiserede nationer i verden, mange med deres højeste videnskabelige og tekniske hædersbevisninger. Faktisk har nogle været deres regerings højeste dekorationer, men ikke her i Storbritannien, før der blev givet en mindre ære i år 2000.

John Argyris blev CBE på Dronningens fødselsdagsliste over 2000, men denne pris for alt Argyris verdensændrende arbejde og præstationer var lidt mere end hvad han fortjente efter Anden Verdenskrig, hvor indirekte ved at bestemme op til 80% af strukturelle fejl i nogle af de allieredes militærfly, reddet titusinder af militærpersonale som en minimumssituation. Faktisk har Argyris 'Finite Element Method sandsynligvis igen indirekte reddet hundreder af tusinder af liv, hvis ikke nu går i millioner gennem sikrere bygninger, dæmninger, tog, biler, bygninger, motorveje og de fly, vi rejser i hver eneste dag af året osv. osv. Derfor skulle denne rene indirekte redning af liv gennem Argyriss arbejde have berettiget den største ære, som Storbritannien kunne tildele ham, men hvor den britiske 'etablering' (regering og Whitehall) altid ignorerede denne store ingeniørs præstationer.

CBE skulle have været starten, men tydeligvis ikke den ære, Argyris var værdig, og hans betydningsfulde bidrag til ingeniørvidenskab for Storbritannien og over hele verden. I denne henseende anvendes også FEM nu i de fleste andre videnskaber, herunder medicin, hvor det for eksempel bruges til at overvåge tryk i selve menneskekroppen. Det ser derfor ud til, at FEM ikke vil have nogen videnskabelige grænser i det 21. århundrede og videre, og en ting er sikkert, det vil revolutionere de medicinske discipliner og alle andre, som det har gjort for ingeniørarbejde. Efterhånden som computere bliver stadig mere magtfulde, vil Finite Element-metoden virkelig blive betragtet som ækvivalent med Newtons beregning, og hvor uendelig beregningskraft fortsætter med at føre FEM til stadig større højder i de kommende årtier. Lige før hans bortgang et år før skrev en græsk journalist en artikel om Argyris med titlen 'The Greek Einstein'. Denne artikel vandt den 'all-græske' journalistiske pris, uddelt af præsidenten for Grækenland.

Det var en passende epitaph for sandsynligvis den største ingeniør i det 20. århundrede, og medmindre der kommer noget, der overstiger Argyris FEM-kapaciteter, vil han sandsynligvis være den største ingeniør i dette nuværende århundrede, da hans revolutionerende ingeniørarbejde og arv fortsætter uformindsket. John Argyris er begravet på Varberg Cemetery, Sverige. Ved ceremonien i april 2004 tildelte den græske regering ham fuld anerkendelse og sendte deres generalkonsul og assisterende generalkonsul til at bære hans kiste. Både kristne og græske ortodokse gudstjenester blev gennemført sekventielt.

De økonomiske virkninger for Storbritannien, når regeringen og Whitehall ikke forstår ingeniørernes store velstandsskabende tilbøjelighed

Der bør ikke være nogen tvivl i en intelligent persons tanker om, at en nation ikke kan øge sin 'rigtige' økonomiske velstand uden et kritisk niveau af ingeniører, der er en del af den økonomiske proces.

Kineserne ved dette tydeligt, og hvor der er mere end 800,000 ingeniører om året, der kvalificerer sig til alle ingeniørdiscipliner. I øjeblikket har Storbritannien et uhyre antal ingeniører sammenlignet med Storbritanniens samlede arbejdsstyrke, og det kan ikke opretholde eller faktisk skabe en dynamisk fremtid for folket i Storbritannien. For uden tilstrækkelige ingeniører vil landet fortsætte med at stagnere og i sidste ende mislykkes. Desværre besluttede vores politikere, selv efter sammenbruddet af det finansielle system i Vesten, at gå den samme gamle ruinvej og støtte bankerne (som i sidste ende sandsynligvis mislykkes igen med deres enorme gæld, der måske aldrig bliver tilbagebetalt - disse elementer af vores økonomi, der egentlig ikke kun skaber noget for sig selv, selv de banker, der overvejende er i statens hænder gennem skatteydernes løbende redning) snarere end industrien. Storbritannien har derfor mistet sin vej i verden med den strategi, der er kommet ud af regeringen og Whitehall i løbet af det sidste kvart århundrede. Faktisk vil vi sige igen, og hvor det er meget vigtigt at vide, hvor det hele gik galt for Storbritannien. Det kan lægges fast for fødderne af disse whiz-børn i Whitehall og ministre, der besluttede, at nationen kun krævede, at 'by- og serviceindustrien skulle overleve i det 21. århundrede, og hvor de skulle trækkes op under Tower Bridge for forræderi. For de er de virkelige skurke til, hvorfor Storbritannien har fejlet, og vil fortsætte med at gøre det, indtil der opstår en ny økonomisk tankegang, der er baseret på langsigtet sund fornuft. Men det skal dog siges i denne henseende, men hvis der ikke kommer nye positive forandringer, vil 'etableringen' ikke blive påvirket, da disse mennesker er passet fra bureaukratisk og politisk fødsel til bureaukratisk og politisk grav. Det er derfor konstant sygdommeligt, at folket altid lider, og som giver alle pengene til vores ledere og højtstående embedsmænd til at spilde igen og igen. Faktisk sygdommelig også fordi 'etablissementernes' levestandard ikke kan undgå at stige år for år, men hvor omvendt folks levestandard falder år efter år, for i denne henseende viser officielle statistikker, når man tager inflationspres i betragtning, at 90% af folket i Storbritannien bliver fattigere for året, og de øverste 10% af befolkningen bliver rigere for året.

Denne situation er generelt ikke en god opskrift på dynamisk økonomisk vækst gennem formuefordeling og er moden for større civil uro, da flertallet ikke vil stå for denne enorme formueforskel på ubestemt tid. Faktisk har revolutioner gennem hele verdenshistorien vist, at hvor betydelig social ulighed er tilfældet inden for en nations folk, er det en pulverkag, der venter på at gå af en dag. Derfor bør regeringen og Whitehall være opmærksom på, hvad historien har vist tidligere. I betragtning af ovenstående er vi simpelthen nødt til at få vores politikere til at ændre den måde, de styrer vores økonomi på, og hvor de har til langsigtet gavn for folket i Storbritannien og fremtidige generationer, FOR AT GØRE ENGINEERING EN PRIORITET FOR GENBYGNING AF VORES NATION TIL GOD ALT OG IKKE BARE FOR DE PRIVILEDGEDE FÅ, SOM VI HAR I DAG.

Faktisk, hvis vi holder med den nuværende tænkning, vil vores folk og fremtidige generationer virkelig lide enormt, da den kinesiske økonomi går i fuld overdrive i løbet af de næste 25 år. I den henseende kontrollerer østlige økonomier allerede over 50% af verdens økonomiske omsætning og vil på sin nuværende vej kontrollere 75% af den globale økonomiske kage inden udgangen af ​​dette århundrede. Når det sker, vil Vesten kun have, når vi tager inflationen i betragtning, kun 25% af verdens økonomiske omsætning at fodre fra, og hvor det også betyder en drastisk reduktion af levestandarden. Derfor er vi i en global økonomisk krig, og hvor medmindre vi er sindssyge, vil der ikke være nogen verdenskrige mere på grund af 'gensidigt sikret destruktion' (MAD). I betragtning af disse kendsgerninger vil fremtidens krige være globale økonomiske krige, og hvor der kun er én økonomisk kage at spise af. Desværre er økonomiske krige langt mere dødbringende i det lange løb til militære verdenskrige, da de er vedvarende og slutter aldrig.

I denne henseende og generelt tager vestlige regeringer og vestlige virksomheder os ned ved konstant at investere i øst og opbygge deres økonomier under de vestlige økonomiers undergang. Faktisk er det kort-til-mellemlang sigt gevinst i de sidste 35 år af Vesten, der har drevet de kinesiske økonomiske fænomener, og hvor dette i sidste ende på lang sigt vil vende tilbage til at bide Vesten tilbage på en meget stor måde. I denne henseende, da velstanden for de få, der har drevet denne situation, er steget astronomisk, har folket mistet deres job i øst, og deres rigdom er også faldet betydeligt. Nu hvor Kina har hidtil uset velstand og lav gæld (mindre end 11% af BNP), vil endnu flere arbejdspladser og formue gå tabt i Vesten for de 90% af befolkningen. Har dette offer været værd for de mange, siger vi som en institution for en nej. Derfor kan de vestlige regeringer og Det Forenede Kongeriges 'etablering' simpelthen ikke se skoven til træerne, men spørgsmålet er, om de virkelig vil gøre, som de aldrig vil have noget?

Dr. David Hill Chief Executive World Innovation Foundation

Læs
reklame

Landbrug

Fælles landbrugspolitik: Hvordan støtter EU landmænd?

Udgivet

on

Fra støtte til landmænd til beskyttelse af miljøet dækker EU's landbrugspolitik en række forskellige mål. Lær hvordan EU -landbrug finansieres, dets historie og fremtid, Samfund.

Hvad er den fælles landbrugspolitik?

EU støtter landbrug gennem sit Den fælles landbrugspolitik (KASKET). Det blev oprettet i 1962 og har gennemgået en række reformer for at gøre landbruget mere retfærdigt for landmænd og mere bæredygtigt.

reklame

Der er omkring 10 millioner gårde i EU, og landbrugs- og fødevaresektoren giver tilsammen næsten 40 millioner arbejdspladser i EU.

Hvordan finansieres den fælles landbrugspolitik?

Den fælles landbrugspolitik finansieres over EU -budgettet. Under EU's budget for 2021-2027, Er der afsat 386.6 milliarder euro til landbrug. Det er opdelt i to dele:

reklame
  • € 291.1 mia. Til Den Europæiske Landbrugsgarantifond, der yder indkomststøtte til landmænd.
  • € 95.5 mia. Til Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikter, som omfatter finansiering til landdistrikter, klimaindsatser og forvaltning af naturressourcer.

Hvordan ser EU -landbruget ud i dag? 

Landmænd og landbrugssektoren blev påvirket af COVID-19 og EU indførte særlige foranstaltninger til støtte for industrien og indkomster. Nuværende regler for, hvordan CAP -midler skal bruges, løber frem til 2023 på grund af forsinkelser i budgetforhandlingerne. Dette krævede en overgangsaftale til beskytte landmændenes indkomster og sikre fødevaresikkerhed.

Vil reformen betyde en mere miljøvenlig fælles landbrugspolitik?

EU -landbruget tegner sig for ca. 10% af drivhusgasemissionerne. Reformen bør føre til en mere miljøvenlig, mere retfærdig og gennemsigtig EU -landbrugspolitik, sagde MEP'er efter a der blev indgået aftale med Rådet. Parlamentet ønsker at knytte den fælles landbrugspolitik til Parisaftalen om klimaændringer, samtidig med at støtten til unge landmænd og små og mellemstore bedrifter øges. Parlamentet vil stemme om den endelige aftale i 2021, og den træder i kraft i 2023.

Landbrugspolitikken er knyttet til European Green Deal og Farm to Fork-strategi fra Europa -Kommissionen, der har til formål at beskytte miljøet og sikre sund mad til alle, samtidig med at landmændenes levebrød sikres.

Mere om landbrug

Briefing 

Kontroller lovgivningen 

Læs

Landbrug

Foreslået løft af USAs lammeforbud velkommen nyheder til industrien

Udgivet

on

FUW mødtes med USDA i 2016 for at diskutere muligheder for eksport af lam. Fra venstre amerikansk landbrugsspecialist Steve Knight, amerikansk landbrugsrådgiver Stan Phillips, FUW -politiker Dr. Hazel Wright og FUW -præsident Glyn Roberts

Farmers 'Union of Wales har taget godt imod nyhederne om, at det mangeårige forbud mod import af walisisk lam til USA snart ophæves. Meddelelsen blev offentliggjort af Storbritanniens premierminister Boris Johnson onsdag den 22. september. 

FUW har længe diskuteret udsigten til at ophæve det uberettigede forbud med USDA i forskellige møder i løbet af det sidste årti. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales har understreget, at det potentielle marked for PGI Welsh Lamb i USA anslås at være op til 20 millioner pund om året inden for fem år efter, at eksportrestriktionerne blev fjernet.

reklame

FUWs vicepræsident Ian Rickman sagde fra sin Carmarthenshire fårfarme: ”Nu er vi mere end nogensinde nødt til at udforske andre eksportmarkeder og samtidig beskytte vores længe etablerede markeder i Europa. Det amerikanske marked er et, vi er ivrige efter at udvikle meget stærkere relationer til, og nyheden om, at dette forbud snart kan ophæves, er meget velkomne nyheder for vores fårindustri. ”

reklame
Læs

Økonomi

Bæredygtig bytransport er i centrum for European Mobility Week

Udgivet

on

Omkring 3,000 byer i hele Europa deltager i dette års Europæiske miljøtrafikuge, der startede i går og varer indtil onsdag den 22. september. Kampagnen for 2021 er lanceret under temaet 'Sikker og sund med bæredygtig mobilitet' og vil fremme brugen af ​​offentlig transport som en sikker, effektiv, overkommelig og lavemissionsmulighed for alle. 2021 er også 20-årsdagen for bilfri dag, hvorfra European Mobility Week er vokset.

”Et rent, smart og modstandsdygtigt transportsystem er kernen i vores økonomier og centralt i menneskers liv. Derfor er jeg på 20 -året for European Mobility Week stolt over de 3,000 byer i hele Europa og videre for at vise, hvordan sikre og bæredygtige transportmuligheder hjælper vores samfund med at forblive forbundet i disse udfordrende tider, ”sagde transportkommissær Adina Vălean .

I dette skelsættende år har Europa -Kommissionen oprettet et virtuelt museum, der viser ugens historie, dens indvirkning, personlige historier og hvordan det hænger sammen med EU's bredere bæredygtighedsprioriteter. Andre steder omfatter aktiviteter i Europa cykelfestivaler, udstillinger af elektriske køretøjer og værksteder. Årets arrangement falder også sammen med en offentlig høring om Kommissionens ideer til en ny ramme for bymobilitet og Det Europæiske Jernbanår med dens Tilslutter Europa Express -tog.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending