Følg os

Økonomi

Europæiske udviklingsdage: Opbygning af en ny vision for udviklingen post-2015

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

logo_EDD13Dette års European Development Days (EDD13) vil fokusere på millenniumudviklingsmålene (MDG) og på den globale ramme, som vil afløse dem i 2015. Højtstående talere, repræsentanter fra civilsamfundet, den private sektor og den akademiske verden fra alle kontinenter vil mødes at debattere indholdet af den næste dagsorden, som skal adressere global fattigdom og bæredygtig udvikling.

Emnet er meget aktuelt, da 2015 (måldatoen for millenniumudviklingsmålene) nærmer sig med hastige skridt. Der er opnået bemærkelsesværdige fremskridt i kampen mod fattigdom takket være millenniumudviklingsmålene, men der er stadig meget at gøre. Drøftelser om udviklingsdagsordenen efter 2015 er startet, og forhandlinger vil finde sted næste år på FN-niveau. EDD13 vil give en unik mulighed for at mødes for at bidrage til EU's vision for udvikling frem til og efter 2015. Under arrangementet vil der også blive annonceret en ny undersøgelse af EU-borgeres syn på udviklingsbistand.

Baggrund

De europæiske udviklingsdage, arrangeret af Europa-Kommissionen, vil samle mange af de relevante aktører på området. Dette års begivenhed på højt niveau vil blandt andre være vært for Liberias præsident Ellen Johnson Sirleaf; Malawis præsident Joyce Banda og FN's vicegeneralsekretær Jan Eliasson. Europa-Kommissionen vil være repræsenteret af formand Barroso, Europa-Parlamentets formand Martin Schulz, næstformand Catherine Ashton, udviklingskommissær Andris Piebalgs og andre EU-kommissærer. Opdateret liste over tilgængelige VIP-bekræftelser her.

EDD13 finder sted i Bruxelles (Tour & Taxi) den 26.-27. november.

For det fulde program, klik her. Webstreaming vil være tilgængelig på de europæiske udviklingsdage' internet side.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending