Følg os

Økonomi

EDF Energy og fagforeninger nå til enighed om Hinkley Punkt C

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

logoEDF Energy, GMB og Unite fagforeninger har nået en større ny arbejdsaftale for arbejdstagere, der skal bygge det foreslåede nye Hinkley Point C-atomkraftværk i Somerset.

Aftalen gælder for elektriske og mekaniske medarbejdere, der vil arbejde på projektet. Det bekræfter deres løn og ansættelsesvilkår, herunder velfærdsfaciliteter og uddannelse.

Denne seneste milepæl følger underskrivelsen af ​​lignende aftaler med fagforeninger i juni 2013 for civile arbejdstagere samt en overordnet aftale om rammerne for industrielle forbindelser til projektet.

reklame

Sammen spiller aftalerne deres rolle i EDF Energy's forpligtelse til at arbejde sammen med fagforeninger og entreprenører for at skabe et klima for positive arbejdsmarkedsrelationer, der fremmer sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

At have indført disse aftaler nu er et vigtigt skridt i retning af at sikre, at projektet er klar til levering. Det demonstrerer en partnerskabstilgang mellem EDF Energy, fagforeninger og entreprenører og deres fælles forpligtelse til projektets succes.

Phil Whitehurst, GMB National Officer sagde: ”Denne" Best in Class "-aftale mellem EDF Energy, GMB og Unite blev forelagt med en anbefaling om accept til de tillidsvalgte inden for Engineering Construction-sektoren, som" enstemmigt "godkendte denne henstilling. Dette baner nu vejen for, at aftalen kan underskrives. En lignende civilbygningsaftale er allerede aftalt og underskrevet.

reklame

”Disse aftaler er banebrydende ikke kun i de øgede niveauer af lønningsbetingelser og betingelser sammenlignet med andre aftaler i den britiske byggebranche, men de er bundet sammen af ​​en” fælles ramme / social covenant ”-aftale, der er et godt solidt fundament for industrielle forbindelser, som binder alle aftalerne sammen, vil dette forbedre gode arbejdsforhold, der er omfattende på stedet, mellem fagforeningerne, klienten og deres underentreprenører, som GMB vil arbejde hurtigt for at opretholde for sine medlemmer.

”GMB glæder sig over EDF Energys intentioner om at købe sig ind i behovet for investeringer, ikke kun i den nuværende arbejdsstyrke med opskoling, men i traditionelle lærlinger med de rette veje til at lære at opnå deres færdigheder, disse lærlinge vil hjælpe med at erstatte vores allerede aldrende arbejdsstyrke, og sikre, at de traditionelle hovedkonstruktionsevner opretholdes i Storbritannien, dette er et meget forfriskende koncept, et langt bedre resultat end de mørke år med manglende investering fra de seneste generationer af regeringer og byggevirksomheder. ”

Vincent de Rivaz, administrerende direktør, EDF Energy, sagde: ”Denne banebrydende aftale afspejler den betydning, vi lægger på partnerskaber med vores ansatte og med fagforeninger for at hjælpe med at levere Storbritanniens første nye atomkraft i en generation.

”Hinkley Point C har potentiale til at skabe 25,000 jobmuligheder i England under dens opførelse, inklusive over 400 lærlinger, og det vil skabe 900 job, når de er i drift.

”Det er vigtigt, at disse job er dækket af en aftale, der fremmer de allerbedste standarder i industrielle forbindelser. Jeg er glad for, at EDF Energy, Unite og GMB vil samarbejde om at skabe en arbejdsstyrke i høj klasse til opførelsen af ​​Hinkley Point C og hjælpe med at genopbygge landets nukleare industri. ”

Hinkley Point C Bygningsdirektør Nigel Cann sagde: ”Underskrivelsen af ​​denne tekniske konstruktionsaftale er endnu et stort skridt for Hinkley Point C og afspejler styrken af ​​det partnerskab, vi har med fagforeninger og virksomhederne i vores forsyningskæde.

"Vi deler alle en forpligtelse til at levere beskæftigelsesstandarder af høj kvalitet, hånd i hånd med de bedste standarder inden for sundhed, sikkerhed, kvalitet og produktivitet. Dette samarbejde på forhånd giver os tillid til, at når vi starter byggeriet, vil vi være i stand til at fortsætte uden at stoppe.

"Kollektive overenskomster for Hinkley Point C-projektet som dette vil også hjælpe med at muliggøre et af vores grundlæggende mål - at bringe nye deltagere til byggearbejdsstyrken fra lokalsamfundet og støtte dem i at tilegne sig nye færdigheder. Dette vil ikke kun hjælpe lokale folk med at hæve deres ambitioner og fremme deres karriere, vil det også yde et væsentligt bidrag til at genopfylde og udvikle den britiske industrielle kvalifikationsbase. "

Forene national officer Kevin Coyne sagde: ”Dette er en banebrydende aftale for et banebrydende nyt nukleart projekt i Hinkley Point.” Det har taget mange måneder at få detaljerne rigtige, men gennem hårdt arbejde og samarbejde har fagforeningerne og arbejdsgiverne en aftale, der er egnet til en udvikling i det 21. århundrede. for at drive Storbritanniens hjem og virksomheder.

Denne aftale sætter et nyt benchmark for løn, betingelser og lærlingeuddannelser. Det sikrer, at der er mindst 500 godt betalte lærlingeuddannelser på projektet, hvilket er en massiv mulighed for unge mennesker til at få en færdighed for livet. Det forpligter sig også til direkte beskæftigelse og ingen bureauer, der sikrer, at arbejdsstyrken er mere sikker og nyder ligebehandling. "

Opførelsen af ​​Hinkley Point C ville være et stort løft for den britiske forsyningskæde og for de lokale nationale økonomier. Cirka 25,000 arbejdspladser, der forventes at blive skabt under konstruktionen, herunder ca. 5,000 mennesker, der arbejder på stedet på toppen af ​​byggeriet og 900 faste job, når kraftværket er taget i drift.

Økonomi

Bæredygtig bytransport er i centrum for European Mobility Week

Udgivet

on

Omkring 3,000 byer i hele Europa deltager i dette års Europæiske miljøtrafikuge, der startede i går og varer indtil onsdag den 22. september. Kampagnen for 2021 er lanceret under temaet 'Sikker og sund med bæredygtig mobilitet' og vil fremme brugen af ​​offentlig transport som en sikker, effektiv, overkommelig og lavemissionsmulighed for alle. 2021 er også 20-årsdagen for bilfri dag, hvorfra European Mobility Week er vokset.

”Et rent, smart og modstandsdygtigt transportsystem er kernen i vores økonomier og centralt i menneskers liv. Derfor er jeg på 20 -året for European Mobility Week stolt over de 3,000 byer i hele Europa og videre for at vise, hvordan sikre og bæredygtige transportmuligheder hjælper vores samfund med at forblive forbundet i disse udfordrende tider, ”sagde transportkommissær Adina Vălean .

I dette skelsættende år har Europa -Kommissionen oprettet et virtuelt museum, der viser ugens historie, dens indvirkning, personlige historier og hvordan det hænger sammen med EU's bredere bæredygtighedsprioriteter. Andre steder omfatter aktiviteter i Europa cykelfestivaler, udstillinger af elektriske køretøjer og værksteder. Årets arrangement falder også sammen med en offentlig høring om Kommissionens ideer til en ny ramme for bymobilitet og Det Europæiske Jernbanår med dens Tilslutter Europa Express -tog.

reklame

Læs

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending