Følg os

Økonomi

Erhvervsklimaindikatoren stiger i oktober

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

10000000000002C90000016B08C91A66I oktober 2013 fortsatte Business Climate Indicator (BCI) for euroområdet den opadgående tendens, der startede i maj 2013. Den steg med 0.18 point til 0.01, tæt på dets historiske langsigtede gennemsnit. Vurderingerne af tidligere produktion, niveauet for de samlede ordrebøger og produktionsforventningerne forbedredes markant. Også niveauet af eksportordrebøger og lagrene af færdigvarer blev vurderet mere positivt.

BCI er baseret på en faktoranalyse af euroområdets aggregerede saldi (sæsonkorrigeret) af fem af de månedlige spørgsmål i brancheundersøgelsen (kun beskæftigelses- og salgsprisforventninger er ekskluderet).

De næste BCI-resultater skal offentliggøres den 28. november 2013.

Fuldstændige detaljer om Business Climate Indicator er tilgængelig her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending