Følg os

Økonomi

Flashestimat oktober 2013: Eurozonens årlige inflation ned til 0.7 %

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

100002010000061E00000131A8C2B2EAEurozonens årlige inflation forventes at være 0.7 % i oktober 2013, et fald fra 1.1 % i september, ifølge et flashestimat fra Eurostat, Den Europæiske Unions statistiske kontor.

Ser man på hovedkomponenterne i euroområdets inflation, forventes mad, alkohol og tobak at have den højeste årlige rate i oktober (1.9 % sammenlignet med 2.6 % i september), efterfulgt af tjenester (1.2 % sammenlignet med 1.4 % i september) , ikke-energiindustrivarer (0.4 %, stabil sammenlignet med september) og energi (-1.7 %, sammenlignet med -0.9 % i september).

For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending