Følg os

Økonomi

økonomiske prognose Autumn europæisk

DEL:

Udgivet

on

LOGO CE_Vertical_EN_quadriDen 5. november offentliggør Europa-Kommissionen sin årlige økonomiske efterårsprognose for perioden 2013-2015. Prognosen vil blandt andet omfatte data om bruttonationalprodukt (BNP), inflation, beskæftigelse og offentlige budgetunderskud og gæld. Disse prognoser fokuserer på alle 28 medlemslande, plus kandidatlandene Tyrkiet, Island, Montenegro, Serbien og Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, samt andre ikke-EU-lande som USA, Japan, Kina og Rusland.

Baggrund

Europa-Kommissionen udarbejder makroøkonomiske prognoser tre gange om året: om foråret, efteråret og vinteren. De tjener som grundlag for forskellige finanspolitiske og makroøkonomiske overvågningsprocedurer, f.eks. i forbindelse med det europæiske semester.

The autumn forecast will provide a clearer picture of Member States’ compliance with the Council of Ministers’ Recommendations both under the Stability and Growth Pact and the Macroeconomic Imbalance Procedure. In this context, the forecasts will feed into the Commission’s fiscal, budgetary and macroeconomic assessments due mid-November.

Kilder

Europæisk forårsprognose (offentliggjort 3. maj 2013): IP / 13 / 396

Europa-Kommissionens websteder.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending