Følg os

Økonomi

Wien University of Economics and Business åbner nyt campus

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

100000000000024D000001069EB0DF96Det nye campus for University of Economics and Business i Wien (WU) blev officielt åbnet den 4. oktober. Et bygningskompleks er taget i brug, der opfylder de højeste standarder for moderne faciliteter og moderne forskning og tilsvarende undervisningsmetoder. Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har finansieret dette store uddannelsesprojekt med et lån på 250 mio. EUR.

EIB's næstformand Wilhelm Molterer sagde ved åbningsceremonien: "Det faktum, at dette imponerende campus i dag er blevet operationelt, er for mig personligt en stor glæde. Jeg støttede aktivt udviklingen af ​​denne institution, en virkelig banebrydende institution for Østrigs uddannelsespolitik, da Jeg var stadig Østrigs finansminister. Det Økonomiske Universitet i Wien er et af de mest prestigefyldte universiteter i Europa. Faciliteter som disse viser uddannelsens enorme betydning for Europas præstationer og produktivitet. Dette vil forblive en af ​​de centrale opgaver for EIB-långivning i fremtid."

Uddannelse og byinfrastruktur har længe været i fokus for EIB's aktiviteter. Banken har i indeværende år udvidet sit engagement på disse områder og øget investering i kompetencer, for eksempel ved at investere i universiteter og forskningsinstitutioner samt erhvervsuddannelser. Endvidere finansierer EU-banken stipendier og mobilitetsprogrammer inden for undervisning og træning. Disse og andre foranstaltninger har til formål at forbedre beskæftigelsessituationen for unge og unge voksne og modvirke ungdomsarbejdsløshed, som har nået dramatiske proportioner i nogle europæiske lande. Ved udgangen af ​​dette år vil EIB yde i alt 6 mia. EUR til disse foranstaltninger.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending